Αναζήτηση
Brooklyn Nine-Nine - iShow.gr
Brooklyn Nine-Nine
Σειρά
Αστυνομική
Κωμωδία
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2013
Διάρκεια
23'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
Στη φυλακή, ο Τζέικ αντιμετωπίζει προβλήματα με το φαγητό, ενώ η συγκρατούμενη του, Ρόζα, κρατά τους Χολτ και Τέρι απασχολημένους με τις ατέλειωτες απαιτήσεις της. Η Έιμι και ο Μπόιλ νοσταλγούν τον Τζέικ και η Τζίνα είναι σε άδεια μητρότητας.
Ο Τζέικ αναλαμβάνει μια επικίνδυνη μυστική αποστολή κατόπιν εντολής του αρχιφύλακα, ενώ η ομάδα προσπαθεί να αποδείξει ότι η υπολοχαγός Χόκινς βρισκόταν πίσω από τις ληστείες στις οποίες έμπλεξε τον Τζέικ και τη Ρόζα.
Αφού αποφυλακίζεται και επιστρέφει στην υπηρεσία, ο Τζέικ κυνηγά έναν κλεφτή αθλητικών παπουτσιών υπό το βλέμμα του Χολτ. Εν τω μεταξύ, η Ρόζα ζητά τη βοήθεια της Έιμι και του Τέρι για να ανακαλύψει αν ο Πιμέντο την απατά.
Στην πέμπτη ετήσια 'ληστεία' του Χάλοουιν, όλα τα μέλη της ομάδας προσπαθούν να συλλάβουν τον πρωταθλητή. Ο Τσαρλς, η Ρόζα και ο Τέρι συνεργάζονται για να σχηματίσουν τους 'The Tramps', καθώς δεν έχουν κερδίσει ποτέ τη ληστεία.
Ο Τζέικ και ο Τέρι συμμετέχουν σε ένα παράνομο κύκλωμα τζόγου για να πιάσουν έναν εγκληματία. Ωστόσο, στην πορεία, ο Χολτ εθίζεται ξανά στον τζόγο, ενώ, ο Τσαρλς σχεδιάζει μια νέα επιχείρηση αγοράζοντας ένα φορτηγό.
Ο Τζέικ και η Έιμι βρίσκουν τον τέλειο χώρο για να τελέσουν τον γάμο τους αλλά την τελευταία στιγμή ο Βόλτσουρ θα τους χαλάσει τα σχέδια. Ο Κάρολος και η Ρόζα διασώζουν τον Λοχία Πινάμπατερ, ενώ ο καπετάνιος Χολτ προσπαθεί να πείσει τον Τέρι να είναι λιγότερο επιθετικός.
Ο Τζέικ και η Έιμι θέλουν οι γονείς τους να έρθουν κοντά για το δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών, αλλά οι πρώτες τους διακοπές, μαζί ως οικογένεια δεν πάνε καλά. Από τη άλλη, η πίτα των Ευχαριστιών χάνεται και ο Χολτ προσπαθεί να αποκαλύψει τον ένοχο.
Ο Τζέικ και ο Τέρι πηγαίνουν σε ένα συνέδριο μαζί με τη Ρόζα για να ερευνήσουν ποιος έκλεψε το χειρόγραφό του αγαπημένου τους συγγραφέα , Πάρλοβ. Εκεί όμως θα ανακαλύψουν ότι κλάπηκε και το χειρόγραφο ενός αλλού συγγραφέα του Λάντον Λόουσον.
Όταν χάνουν την πτήση της επιστροφής μετα από μια κηδεία στο Λος Άντζελες , ο Τζέικ και η ομάδα του πρέπει να βρουν έναν τρόπο να φτάσουν στη Νέα Υόρκη εγκαίρως για τη συνέντευξη του Χολτ. Ο Τζέικ, όμως ανακαλύπτει ότι ο Χολτ σαμποτάρει σκόπιμα το ταξίδι.
Αφού η Ρόζα αποκαλύπτει ότι είναι αμφιφυλόφιλη στους συναδέλφους της, ζητά τη βοήθεια του Τζέικ για να πει τα νέα στους γονείς της κατά τη διάρκεια ενός δείπνου. Εν τω μεταξύ, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κλέβει ρεύμα από το Τμήμα 9-9.
O Σέιμους Μέρφι ζητά τη χάρη που του χρωστά ο Χολτ, γι' αυτό ο Τζέικ και ο Τσαρλς γίνονται φίλοι με τον ανιψιό του, για να μάθουν τι σχεδιάζουν οι Μέρφι και να το σταματήσουν. Εν τω μεταξύ, η Έιμι και η Ρόζα προσπαθούν να πάρουν άδεια για ένα διαφορετικό πάρτι.
Μετά την απειλή του Μέρφι, ο Χολτ περιορίζει τον Κέβιν και τον Τζέικ αναγκάζοντας τους να μείνουν σε ένα καταφύγιο για δύο μήνες για να μην τους βρουν οι μπράβοι του κακοποιού. Ο Τζέικ, όμως θεωρεί ότι είναι υπερβολική προστασία του Χολτ και αρχίζει να τον πιέζει.
Ο Τζέικ αναλαμβάνει διαπραγματευτής σε μια κατάσταση ομηρίας, για να ανακαλύψει ότι όλο αυτό το έστησε ένας γνωστός του, ο οποίος ζητά τη βοήθειά του για να εξοντώσει έναν επικίνδυνο εγκληματία. Στο μεταξύ, ένταση επικρατεί στην καντίνα του Τσαρλς.
Ο Τζέικ και ο Χολτ περνούν τη νύχτα ανακρίνοντας τον οδοντίατρο Φίλιπ Ντέιβιντσον για τη δολοφονία της σύντροφό του. Το έργο τους, όμως αποδεικνύεται δύσκολο, καθώς ο Ντέιβιντσον έχει μια απάντηση για όλες τις κατηγορίες, έτσι ο Τζέικ αναγκάζεται να πάρει δραστικά μέτρα.
Όταν η Έιμι περνά με επιτυχία τις εξετάσεις, ο Τζέικ προσπαθεί να κάνει την τελευταία τους υπόθεση αξέχαστη επιλέγοντας μια έρευνα που έχει σχέση με τον αγαπημένο συντάκτη της σταυρόλεξων, τον Βιν Στέρλι. Όμως, ο Βιν εντυπωσιάζει την Έιμι με την εξυπνάδα και την εμφάνισή του και ο Τζέικ ζηλεύει.
Όταν ο Τζέικ δεν καταφέρνει να ακυρώσει το συμβόλαιό που υπέγραψε με τη HalloVeen, καταλαβαίνει ότι έχει μπλέξει σε μια απάτη τύπου πυραμίδας. Έτσι, αυτός και ο Τσαρλς προσπαθούν να αποκαλύψουν την οργάνωση από μέσα, ερευνώντας το σκοτεινό παρελθόν της.
Ο Τζέικ φιλοξενεί την Κέιτι, την ετεροθαλή αδερφή του. Όταν αυτή αποφασίσει να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να ζήσει μαζί τους, ο Τζέικ και η Έιμι προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να την κάνουν να επιστρέψει στο Ντάλας.
Ο Πιμέντο επιστρέφει για να βοηθήσει τον Τζέικ και τον Τσαρλς για να ανακαλύψουν ποιος έκαψε το φορτηγό τροφίμων του τελευταίου. Εν τω μεταξύ, η Ρόζα βοηθά τη Έιμι να επιλέξει το σωστό νυφικό, ενώ ο Τέρι και η Τζίνα πείθουν τον Χολτ να δημιουργήσει λογαριασμό στο Twitter.
Ο Τσαρλς σχεδίαζε ένα πολύπλοκο παιχνίδι για το μπάτσελορ πάρτι του Τζέικ, όμως ο τελευταίος μαζί με τον Χολτ και τον Τέρι βαριούνται να ασχοληθούνε με αυτό. Όσον αφορά το δικό της πάρτι, η Έιμι ανακαλύπτει ότι ένα μέλος του συγκροτήματος είναι πρώην της.
Η Ρόζα βρίσκεται κοντά στο σημείο που πυροβολεί ελεύθερος σκοπευτής. Όταν τα μέλη του τμήματος 9-9 το μαθαίνουν, νιώθουν αγωνιά για τη ζωή της. Ο Τζέικ σκέφτεται μανιωδώς τρόπους για βοηθήσει τη Ρόζα, αλλά ο Χολτ τον σταματά.
Η Ρόζα και η Έιμι συνεργάζονται για να πιάσουν έναν εγκληματία που κατάφερε να τους ξεφύγει πριν χρόνια, ενώ ο Τέρι βοηθά τον Τζέικ να αντιμετωπίσει τις δουλειές για τον γάμο του. Από την άλλη, ο Χολτ έρχεται αντιμέτωπος με τον άλλον υποψήφιο για τη θέση του διοικητή.
Η τελετή του γάμου του Τζέικ και της Έιμι κινδυνεύει όταν τους απειλούν για βόμβα στο κτίριο. Το Τμήμα 9-9 θα σώσει την κατάσταση ανακαλύπτοντας ότι ο ένοχος είναι ένας εγκληματίας που είχε συλληφθεί από την Έιμι στο παρελθόν. Εν τω μεταξύ, ο Χολτ μαθαίνει νέα για την υποψηφιότητα του.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551