Αναζήτηση
Brooklyn Nine-Nine - iShow.gr
Brooklyn Nine-Nine
Σειρά
Αστυνομική
Κωμωδία
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2013
Διάρκεια
23'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
Όταν ο Τζέικ ανακαλύπτει ότι ένας μαφιόζος γλίτωσε από την κατά τα άλλα πετυχημένη παγίδα που του είχε στήσει, αναθέτει στον Τσαρλς να τον εντοπίσει, ενώ η Τζίνα ανησυχεί.
Ο άσπονδος εχθρός του Χολτ επιβλέπει την επιθεώρηση του τμήματος. Ο Τέρι ετοιμάζεται για την αγγειεκτομή του και ο Τσαρλς ψάχνει συνοδό για τον αρραβώνα της πρώην του.
Όταν μια αυτοκινητοπομπή καθυστερεί, ένας αλλοπρόσαλλος διαγωνισμός ξεκινά, με αποτέλεσμα, ο Τσαρλς να πρέπει να πάρει την ενοχοποιητική κασέτα που έχει στα χέρια του ο Χίτσκοκ.
Για το ετήσιο στοίχημα του Χάλοουιν, ο Τζεικ στοιχηματίζει ότι μπορεί να κλέψει το ρολόι του Χολτ πριν τα μεσάνυχτα. Εν τω μεταξύ, η Τζίνα αποκλείεται από τη χορευτική ομάδα της.
Όσο ο Χολτ και ο Τζέικ αναζητούν έναν χαφιέ που υπάρχει στο τμήμα , ο Τέρι και η Ρόζα επισκέπτονται μια 'ήσυχη' ντίσκο, αναζητώντας εμπόρους ναρκωτικών.
Ο Τζέικ νιώθει έλξη για τη δικηγόρο του εγκληματία που κυνηγά, ενώ η Ρόζα πείθει την Έιμι να βάλει υποψηφιότητα για εκπρόσωπος του σωματείου στη θέση του Σκάλι.
Όταν όλοι αναγκάζονται να περάσουν τη Νύχτα των Ευχαριστιών κλειδωμένοι στο τμήμα, ο Τζέικ προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά.
Για να συλλάβουν έναν έμπορο ναρκωτικών, ο Τζέικ και ο Τσαρλς πρέπει να συνεργαστούν με έναν ανίκανο ερευνητή. Εν τω μεταξύ, η ομάδα βοηθά την Έιμι να κόψει το κάπνισμα.
Όταν ο Τζέικ και η Έιμι πρέπει να διανυκτερεύσουν σε ένα ξενοδοχείο για μια υπόθεση, ο πρώτος προσκαλεί και τους συνάδελφους τους, αλλά η κίνηση αυτή του γυρίζει μπούμερανγκ.
Ο Τζέικ και η Ρόζα συλλαμβάνουν έναν κλέφτη αυτοκίνητων που μπορεί να τους οδηγήσει στον βαρόνο ναρκωτικών. Εν τω μεταξύ, ο Τσαρλς και η Τζίνα ανησυχούν για τη σχέση των γονιών τους.
Ενώ, ο Τζέικ και ο Τσαρλς περνάνε υπερβολικά πολύ χρόνο μαζί σε μια παρακολούθηση, η Έιμι και η Τζίνα θυμώνουν με το βιβλίο που γραφεί ο Τέρι για τις κόρες του.
Ο Τζέικ καταστρέφει την ετήσια απόδραση της ομάδας στην παράλια, καλώντας τον Χολτ, ενώ η Τζίνα ανυπομονεί να δει την Έιμι μεθυσμένη.
Ο Τζέικ κάνει τα πάντα να κρατήσει το μυστικό του Τέρι κρυφό από την υπόλοιπη ομάδα. Εν τω μεταξύ, η Έιμι έχει επιτέλους την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Χολτ.
Ο Τζέικ προσπαθεί να βοηθήσει τη Σοφία, όταν η σχέση του μαζί της στέκεται εμπόδιο στη δουλειά της. Από την άλλη, η Γουντς χρειάζεται τη βοήθειά του Χολτ και ο Τσαρλς τις ευχές της Τζίνας.
Το τμήμα 9-9 προσκαλείται από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλεια να συμμετάσχει σε αντιτρομοκρατική εκπαίδευση, αλλά η ομάδα δεν υποδύεται πολύ καλά τους ρόλους των ομήρων.
Ο Τζέικ προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν φταίει για την κακή διάθεση του Χολτ. Όταν ο Τσαρλς συλλαμβάνει έναν διαβόητο ληστή τραπεζών, κανείς από το τμήμα δεν τον πιστεύει.
Η ημέρα του γάμου των γονιών του Τσαρλς και της Τζινα έφτασε και όλη η ομάδα συμμετέχει με διαφορετικούς ρόλους στην τελετή, αλλά προκύπτουν απρόοπτα για τον Τζέικ, την Τζίνα και τον Τέρι.
Όταν εμφανίζεται ο 'απών' πατέρας του Τζέικ, ο Τσαρλς δείχνει ότι δεν τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ, ο Χολτ αναθέτει στην ομάδα μια σπαζοκεφαλιά.
Ο Χολτ αναθέτει στην Έιμι και τη Ρόζα να διερευνήσουν τους λόγους της κακοτυχίας του Τζέικ, αλλά έτσι προσβάλλει την Τζίνα. Από την άλλη, ο Τσαρλς συνεργάζεται με τον Σκάλι και τον Χίτσκοκ.
Ο Τέρι αναγκάζει τον Τζέικ να πάρει άδεια μετα τον τραυματισμό του σε μια καταδίωξη. Εν τω μεταξύ, ο Χολτ και η Ρόζα πηγαίνουν σε ένα πολύ αμήχανο διπλό ραντεβού με τα ταίρια τους.
Ο Τζέικ ζηλεύει, όταν ένας συνάδελφος ενδιαφέρεται και πλησιάζει ρομαντικά την Έιμι, ενώ ο Τέρι σκέφτεται να δουλέψει σε ιδιωτική εταιρεία υπηρεσιών ασφάλειας.
Ο Χολτ ανησυχεί ότι η Γουντς θα εγκρίνει την πρόταση του Τζέικ με απώτερο σκοπό να τον δει να αποτυγχάνει, ενώ ο Τέρι καλωσορίζει μια σχολική τάξη που επισκέπτεται το τμήμα.
Ενώ ο Τζέικ και η Έιμι βρίσκονται σε μυστική αποστολή για να συλλάβουν έναν κλεφτή ταυτοτήτων, η ομάδα σοκάρεται από ένα απρόσμενο αντίο.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551