Αναζήτηση
Brooklyn Nine-Nine - iShow.gr
Brooklyn Nine-Nine
Σειρά
Αστυνομική
Κωμωδία
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2013
Διάρκεια
23'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
Ο νέος αρχηγός του τμήματος αφήνει αξέχαστη πρώτη εντύπωση, από την άλλη, ο Τζέικ και η Έιμι προσπαθούν να κρατήσουν κρυφή την 'εκκολαπτόμενη' σχέση τους.
Μια ακόμη αναδιοργάνωση στο τμήμα προκαλεί προβλήματα στον Τζέικ και την Έιμι, ενώ μετά από μια σειρά από απογοητεύσεις, ο Χολτ παίρνει την κάτω βόλτα.
Ο ερωτευμένος Μπόιλ ορκίζεται να βγάλει από τη φυλακή μια καλοφαγού σαν κι αυτόν. Εν τω μεταξύ, η απόπειρα του Χολτ να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα της αστυνομίας προκαλεί αντιδράσεις.
Ενώ ο Τζέικ και ο Χολτ συνεργάζονται κρυφά, για να κυνηγήσουν έναν κατά συρροή δολοφόνο, η Έιμι και η Ρόζα θέλουν να πάρουν εκδίκηση για μια σεξιστική ανάθεση.
Το τμήμα προετοιμάζεται για την ετήσια ληστεία του Χάλοουιν. Έτσι, ο Τζέικ και ο Χολτ φτιάχνουν ομάδες και προσπαθούν να κλέψουν ένα στέμμα. Όμως, η Έιμι μένει εκτός του παιχνιδιού.
Ο Τζέικ και ο Τσαρλς παίρνουν μαζί τους τον Τέρι σε κάμπινγκ που έχει ατυχή κατάληξη. Ο Χολτ βοηθά τη Ρόζα που είναι σε δίλημμα, ενώ η Έιμι προσπαθεί να πλουτίσει από μια παλιά εφεύρεση.
Ένας καυγάς προκαλεί προβλήματα στη δουλειά, καθώς ο Τζέικ και η Έιμι ερευνούν ένα νέο δημοφιλές ναρκωτικό. Ενώ τω μεταξύ, ένα λάθος παρκάρισμα προκαλεί τριβή μεταξύ Χολτ και Μπόιλ.
Όταν η γυναίκα του Τέρι αρχίζει να έχει πόνους τοκετού στο τμήμα, ο Τζέικ αναλαμβάνει δράση. Στο μεταξύ η σύνδεση του Ίντερνετ κόβεται κι η ομάδα αναγκάζεται να επιστρέψει στον παραδοσιακό τρόπο.
Όταν η γυναίκα του Τέρι αρχίζει να έχει πόνους τοκετού στο τμήμα, ο Τζέικ αναλαμβάνει δράση. Στο μεταξύ η σύνδεση του Ίντερνετ κόβεται κι η ομάδα αναγκάζεται να επιστρέψει στον παραδοσιακό τρόπο.
Η ένταση κορυφώνεται, καθώς ο Τζέικ και η Ρόζα έχουν μια υπόθεση με δύο περίεργους Σουηδούς αστυνομικούς. Στο μεταξύ, ο Νιλ ντεΓκρας Τάισον βοηθά την Τζίνα σε μια σημαντική εξέταση.
Η ατμόσφαιρα στο τμήμα είναι γιορτιάτικη. Ο Τζέικ, η Τζίνα και ο Τσαρλς πηγαίνουν για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της τελευταίας στιγμής και μπλέκουν σε μια υπόθεση ομηρίας, όπως στο 'Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει'.
Ο Μπόιλ προσπαθεί να πάρει πίσω από την αδίστακτη πρώην γυναίκα του κάτι πολύ 'ευαίσθητο'. Στο μεταξύ, η Έιμι τραυματίζει τον Τέρι τη χειρότερη δυνατή στιγμή.
Ο Τζέικ κι ο Χολτ είναι σε καραντίνα λόγω ασθένειας και έχουν παραισθήσεις, παράλληλα όμως προσπαθούν να λύσουν μια παλιά υπόθεση. Από την άλλη, ο Τέρι τα βρίσκει σκούρα στο τμήμα.
Ο Τζέικ και η Έιμι ξεκινούν μια ρομαντική κρουαζιέρα, αλλά στο πλοίο πέφτουν πάνω σε έναν παλιό εχθρό, από την άλλη, ο Χολτ περιμένει επίσκεψη από τη 'μελοδραματική' αδερφή του.
Η Έιμι ετοιμάζεται να γνωρίσει τη μητέρα του Τζέικ την ημέρα των γενέθλιων του, αλλά η γιορτή παίρνει αναπάντεχη τροπή. Από την άλλη, ο Μπόιλ ντροπιάζεται με τις νέες κάμερες σώματος.
Όταν ένα γειτονικό τμήμα αναγκάζεται να συστεγαστεί με το 99, τα πνεύματα μεταξύ των αστυνομικών οξύνονται. Ενώ, η επανασύνδεση του Τζέικ με έναν παλιό συνεργάτη κρύβει μια δυσάρεστη έκπληξη.
Ο Τζέικ πείθει τους Σκάλι και Χίτσκοκ να αναλάβουν μια υπόθεση ναρκωτικών, για να βοηθήσει μια υπόθεση που αφορά ένα θέμα με κάποιον 'διάσημο'. Καμιά υπόθεση, όμως, δεν είναι όπως φαίνεται.
Ένας αστυνομικός που μόλις έχει γυρίσει από μυστική αποστολή στη μαφία, δυσκολεύεται να προσαρμοστεί, ενώ τα μαγειρικά κατορθώματα του Μπόιλ οργίζουν τις καθαρίστριες.
Ο Τζέικ και η Έιμι προσφέρονται να προσέχουν το σπίτι του Χολτ αλλά τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά . Εν τω μεταξύ, η χημεία μεταξύ της Ρόζα και του Πιμέντο είναι εμφανής.
Μια αξιολάτρευτη 'ειδική' παραγγελία υπενθυμίζει στον Τέρι μια άλυτη υπόθεση που τον βασανίζει για αρκετά χρόνια και με τη βοήθεια του Τζέικ, ξεκινά επιτέλους να την επιλύσει.
Ένας θυελλώδης γάμος αναγκάζει την ομάδα να οργανώσει στα γρήγορα διπλά μπάτσελορ πάρτι. Όμως, η γιορτή παίρνει μια απροσδόκητη τροπή.
Για να βρει τον διεφθαρμένο πράκτορα του FBI που έβαλε στόχο τον Πιμέντο, η ομάδα οργανώνει μια ψεύτικη κηδεία και συγχρόνως στέλνει την Έιμι σε μια επικίνδυνη μυστική αποστολή.
Με τη βοήθεια ενός παλιού φίλου του Χολτ, η ομάδα μπαίνει κρυφά στο FBI για να βρει τα άπλυτα του διπλού πράκτορα. Εν τω μεταξύ, μια κρατούμενη φέρνει τον Τσαρλς σε δύσκολη θέση.
Ο Τζέικ και η ομάδα χτενίζουν το νοσοκομείο για να βρουν τον αιχμάλωτο αστυνόμο Χολτ, ενώ η Έιμι και ο Τσαρλς γυρνούν στη Νέα Υόρκη για να βοηθήσουν τους φίλους τους.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551