Αναζήτηση
Χαιρέτα μου τον πλάτανο - iShow.gr
Χαιρέτα μου τον πλάτανο
Σειρά
Κωμωδία
Οικογενειακή
Είδος
Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2020
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
Στάχτη και μπούρμπερη ευχήθηκε να γίνει ο Πλάτανος η Καρμέλα, και έβαλε το χεράκι της για να τη δρομολογήσει... μια ώρα αρχύτερα! Και κάπως έτσι η νεολαία του Πλατάνου βρέθηκε να την κυνηγάει στους δρόμους της Ιταλίας.
Η Καρμέλα καβαλάει ένα κρις κραφτ, και μην την είδατε, και τα Πλατανιωτάκια το φυσάνε και δεν κρυώνει. Τα πράματα δεν είναι καλύτερα ούτε στον Πλάτανο με τον παπά και τους κοινοβιακούς να παίζουν ξύλο και τη Μάρμω να κάνει τον διαιτητή. Παραγωγή: Ελλάδα (2020)
Στον Πλάτανο έχουν κηδεία και ο παπάς μας 'ψέλνει' τον νεκρό και τους ζωντανούς μαζί, ενώ η Σύλβια με το ασκέρι της πιάνει τον χορό και το τραγούδι και τους κάνει όλους έξαλλους.
Ένα βράδυ Αποκριάς έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη των Πλατανιωτών και, με αυτή την αφορμή τύψεις και ενοχές 'ξυπνούν' στους ήρωές μας... Ένα ταξίδι στο παρελθόν μάς αποκαλύπτει ένα μυστικό που οι μεγάλοι ορκίστηκαν να ξεχάσουν.
Ο Θύμιος επιστρέφει για να αναλάβει το καφενείο και να πιάσει την κόντρα με τον Χαραλάμπη απ' την αρχή. Η Βαλέρια και η Αγγέλα ψάχνουν τρόπους να πιάσουν την καλή, ενώ ο Θοδωρής ψάχνει τη δύναμη να μην πέσει στον έρωτα της πρώην παπαδιάς.
Η μέρα της Κατερίνας πάει από το κακό στο χειρότερο, αφού ο Παναγής φέρνει τον νέο του φίλο στο σπίτι χωρίς να την ειδοποιήσει, και το Κατερινιώ μας τούς υποδέχεται με αμφίεση... σέξι κι όποιος αντέξει. Οι κάτοικοι του κοινοβίου, πάλι, έχουν μπει για τα καλά στο μάτι του Χαραλάμπη, που μπορεί μέχρι τώρα να τους κατηγορούσε για πταίσματα, αλλά έχει αλλάξει λέβελ και είναι σίγουρος πια ότι είναι κλ...Περισσότερα...
Ο Σώτος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την τσάντα που προσπάθησε να κλέψει και την μπούφλα που έχωσε στον απεσταλμένο του Θεού.
Ο Παναγής τα 'χει χάσει από τη χαρά του που θα γίνει μπαμπάς, ενώ η Κατερίνα τα 'χει χάσει... γενικώς! Ο Πετράν με τον Σώτο, πάλι, συνεχίζουν να ψάχνουν το χαμένο αβγό, σίγουροι πια ότι η τσάντα τους βρίσκεται στα χέρια του Σίμου. Παραγωγή: Ελλάδα (2020)
Η Τούλα είναι σίγουρη πως το θετικό τεστ εγκυμοσύνης είναι αυτό της Κατερίνας και η Χρύσα πανηγυρίζει που δεν περιμένει παιδί... αγνώστου πατρός. Την ίδια ώρα, η Σύλβια βλέπει όλο και πιο θετικά τον γκουρού Σώτο.
Ο παπάς μας έχει μεταμορφωθεί σε αντικείμενο του πόθου, στα μάτια της Βαλέριας, που τον κυνηγάει σε όλο το χωριό. Ο Χαραλάμπης πάλι νομίζει πως τον κυνηγάει η άνοια και ο Θύμιος βάζει τα δυνατά του για να του το 'επιβεβαιώσει'.
Ο Πετράν έχει αγχωθεί πολύ, μετά το απειλητικό μήνυμα από τον Εγκέφαλο, και κανονίζει άρον άρον έφοδο στο σπίτι της Φιλιώς για να κλέψει τα αβγά. Ο Τζώρτζης, πάλι, κανονίζει το τέλειο ραντεβού με τη Χρύσα και κάνει ψυχολογικό πόλεμο στην Κατερίνα, προκειμένου να το χρηματοδοτήσει, ενώ ο παπάς μας κανονίζει εξορκισμό… μοναχά για πάρτη του, αφού δεν μπορεί να πάψει να σκέφτεται τη Βαλέρια. Ο Σώτος ...Περισσότερα...
Η Αγγέλα κάνει το λάθος να μεταβιβάσει τις μετοχές της στη Βαλέρια, ενώ ο Θοδωρής κάνει το λάθος να ανοίξει κόντρα με τον μπακάλη μας. Ο Σώτος αναλαμβάνει να μάθει από την Καλλιόπη τι έκανε με τα αβγά, αλλά είναι χαμένος… από χέρι. Χαμένος είναι και ο Τζώρτζης, που αντί να πάει τη Χρύσα ραντεβού με ιστιοπλοϊκό, αναγκάζεται να την πάει ραντεβού με μια τρύπια βάρκα. Ο Ηλίας με τον Θύμιο προσπαθούν ...Περισσότερα...
Ο Χαραλάμπης και η Καλλιόπη γίνονται μαλλιά κουβάρια και το διαζύγιο μοιάζει να είναι μονόδρομος, ενώ τα σκάγια παίρνουν και τον Σώτο. Η κατάσταση της Χρύσας είναι «μια γυναίκα, δυο άντρες κομπολόι δίχως χάντρες» και το κορίτσι μας βρίσκεται σε αδιέξοδο, την ώρα που ο Πετράν εξελίσσεται σε απειλή προς όλες τις κατευθύνσεις. Η Βαλέρια αποχαιρετάει το χωριό «όπως του αξίζει» και ετοιμάζεται να φύγε...Περισσότερα...
Το κοινόβιο μετατρέπεται σε… λαϊκό δικαστήριο και τα μέλη του συνεδριάζουν, για να αποφασίσουν πώς θα τιμωρήσουν τα δυο αδέλφια για την απάτη τους.  Οι υπόδικοι, όμως, καταλήγουν φυγόδικοι, καθώς βρίσκουν τυχαία το ένα από τα αβγά και εγκαταλείπουν το κοινόβιο άρον άρον, για να το πάνε στον Εγκέφαλο. Το σχέδιο του Θύμιου και του Ηλία, να συκοφαντήσουν τα προϊόντα που πουλάνε οι κοινοβιακοί στο χω...Περισσότερα...
Η Φιλιώ και η Κατερίνα προσπαθούν να χωνέψουν το νέο ότι η γιατρέσσα μας δεν είναι έγκυος, ενώ ο Χαραλάμπης δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα πως οι κοινοβιακοί διακινούν απαγορευμένες ουσίες. Η Βαλέρια ξανά προς τη δόξα τραβά, αφού έχει νέο σχέδιο και νέο συνεργάτη, το ίδιο και ο Πετράν, ο οποίος σχεδιάζει να βρει τα άλλα δύο αβγά το συντομότερο με τη βοήθεια της… Τούλας. Ο Παναγής είναι απαρηγ...Περισσότερα...
Ο Σίμος χώνει μια μπούφλα στον Πετράν και τάσσεται υπέρ του πολέμου που έχουν ανοίξει με το κοινόβιο ο Ηλίας και ο Θύμιος. Ο Χαραλάμπης πάλι, σαν έτοιμος από καιρό, συλλαμβάνει τον παπά και το Σώτο για κατοχή παράνομης... ρίγανης. Παραγωγή: Ελλάδα (2020)
Ο Πετράν τρέχει και δεν φτάνει να βρει το σωστό αυγό, μιας και ο Εγκέφαλος, τον στριμώχνει όλο και περισσότερο, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να μην κάτσει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και στρέφεται ενάντια στους Πλατανιώτες.
Ο Τυμπανιστής στήνει αυτί και μαθαίνει όλη την αλήθεια για το πολύτιμο αυγό φαμπερζέ, την ώρα που η Σύλβια στήνει γλέντι στο κοινόβιο και ο αγχωμένος Σώτος ετοιμάζεται να περάσει το... 'τελευταίο βράδυ' του.
Ο Πέτρος βρίσκει τη Σύλβια με τον Σώτο στο κρεβάτι, και ο Σώτος, που προσπαθεί να του εξηγήσει πως... δεν είναι αυτό που νομίζει, κάνει την παπάγια μας έξαλλη. Η Σύλβια πάνω στα νεύρα της παίρνει τα βουνά. Παραγωγή: Ελλάδα (2020)
Το πολύτιμο αυγό μας βρίσκεται κομμένο στα δύο και οι νέες 'ιδιοκτήτριες' αποχωρούν η κάθε μία με το μισό της, αφήνοντας τον Σώτο και τον Πετράν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Το νέο διαδίδεται και όλοι εύχονται να αποκτήσουν ένα κομμάτι. Παραγωγή: Ελλάδα (2020)
Η ανακαίνιση στο σπίτι του Βαγγέλα ολοκληρώνεται με επιτυχία και τα ξαδερφάκια το γιορτάζουν, την ώρα που στο δάσος κόσμος και κοσμάκης ψάχνει το μισό αυγό που έθαψε η Σύλβια. Παραγωγή: Ελλάδα (2020)
Ο Κανέλος, με τη βοήθεια του Παναγή, κρατάει τη Σύλβια και τη Βαλέρια στο τμήμα και προσπαθεί να τις πείσει να του δώσουν η κάθε μία το μισό αυγό που έχει στην κατοχή της. Ο Χαραλάμπης νιώθει περήφανος για τις ηθικές αξίες του γιου του. Παραγωγή: Ελλάδα (2020)
Ο Εγκέφαλος σώζει την κατάσταση, λίγο πριν μπαγλαρώσει ο Κανέλλος τον Πετράν για ληστεία, με τις εντολές της... Κατερίνας, και ο Παναγής είναι έξαλλος με τη γιατρέσσα μας, που υποψιάζεται μέχρι και τη σκιά της.
Η Λουκία έχει πάρει το αβγό κι είναι έτοιμη να φύγει από τον Πλάτανο, αλλά υπολογίζει χωρίς τον... Σίμο, που πάνω σε μια έμπνευση της στιγμής, την απάγει και την απειλεί, για να του το δώσει. Ο Ηλίας σπεύδει να βοηθήσει τον γιο του.
Το δίδυμο 'Μαργαρίτης & Yιός' πανηγυρίζει για την επιτυχία του. Τα όνειρα του Ηλία και του Σίμου θα γίνουν πραγματικότητα, αφού έχουν πια στα χεριά τους το μισό υπερπολύτιμο αβγό φαμπερζέ.
Ο Κανέλος με τον Τζώρτζη είναι σοκαρισμένοι με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Χρύσας. Σοκαρισμένος είναι και ο Ηλίας όμως, που επιτέλους άλλαξε η τύχη του, και κάνει όνειρα για μια μεγάλη ζωή.
Η Φιλιώ γίνεται έξαλλη με τον Ηλία που φίλησε τη Βαλέρια κι όσο κι αν προσπαθεί ο μπακάλης μας να την πείσει πως τα φαινόμενα απατούν, εκείνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει. Ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη φέρονται περίεργα.
Ένα χειροφίλημα του Σώτου στη Φιλιώ ανάβει φωτιές στον Ηλία και πυροδοτεί νέο γύρο καυγάδων στο ζευγάρι μας. Ο Πετράν είναι απελπισμένος, αφού όλα του τα σχέδια αποτυγχάνουν.
Ο Ηλίας καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι τούμπα και η Βαλέρια αναγκάζεται να συνεργαστεί μαζί του και να τον βοηθήσει να πουλήσει το αυγό. Η Χρύσα πάλι, αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια στον Τζώρτζη και τον Κανέλο.
Οι Μαργαρίτηδες είναι τρισευτυχισμένοι με τα λεφτά που έχουν, επιτέλους, στα χέρια τους, ενώ στον Πλάτανο η Φιλιώ αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Χαραλάμπης ζητάει για πολλοστή φορά μια ευκαιρία από την Καλλιόπη.
Ο Σώτος, μην έχοντας άλλη λύση, επιστρέφει στο χωριό μαζί με τον Πετράν, με την ουρά. Ο Ηλίας καταφέρνει να τουμπάρει για ακόμη μια φορά τη Φιλιώ, αλλά όχι και τη Βαλέρια, που τον αναγκάζει να της δώσει τα μισά χρήματα απ' το αυγό.
H προσπάθεια της Κατερίνας και του Παναγή, να αυξήσουν τον πληθυσμό του χωριού, για να επαναλειτουργήσει το συμβούλιο τους, γίνεται η αιτία μιας ατελείωτης αντιπαράθεσης μεταξύ της Σύλβιας και του Σώτου.
Η Βαλέρια εκβιάζει τον Ηλία, η Αγγέλα εκβιάζει τη Βαλέρια και ο Εγκέφαλος εκβιάζει τον Πετράν. Ο Κανέλλος, πάλι, υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μπακάλη και προσπαθεί να το αποδείξει.
Ο Ηλίας δεν προλαβαίνει να μετράει τα χτυπήματα της μοίρας, και, για να γλιτώσει από τον εκβιασμό της Ζαφείρως, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Βαλέριας, που, ως συνήθως, ζητάει ανταλλάγματα.
Ο Πετράν αναλαμβάνει να προπονήσει την Κατερίνα στο πόκερ και έρχεται όλο και πιο κοντά με τη γιατρέσσα μας. Ο Κανέλλος, πάλι, περνάει δύσκολες ώρες, καθώς του είναι αδύνατο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Χρύσας.
Η αδρεναλίνη χτυπάει… κόκκινο, με την Κατερίνα να παίζει στα χαρτιά όλα τα λεφτά της, για χάρη του Πλατάνου, και τη Ζαφείρω να δίνει πόνο. Ο τρομαγμένος Σώτος προσπαθεί να πείσει τη Σύλβια να δεχτεί τους λευκούς γάμους, αλλά εκείνη πέρα βρέχει. Η Καλλιόπη μαθαίνει το μυστικό του Ηλία και αναλαμβάνει να βάλει τη Ζαφείρω στη θέση της μ’ έναν παραδοσιακό πλατανιώτικο εκβιασμό, ενώ η Χρύσα τα λέει έξ...Περισσότερα...
Η Βαλέρια βάζει σε σειρά τα στοιχεία που έχει και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πετράν έκλεψε το πολύτιμο Φαμπερζέ από την Ιταλία. Ο Ηλίας αρνείται να αφήσει τον Σίμο να μπει συμπαραγωγός στο μιούζικαλ, αλλά μια επίσκεψη της Αγγέλας, που ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα, τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη. Η ατμόσφαιρα είναι βαριά μετά την ήττα της Κατερίνας, αφού τα ξαδερφάκια μας έχουν μείνει ταπ...Περισσότερα...
Ο Πετράν αναγκάζεται να συνεργαστεί με τη Βαλέρια, για να μην αποκαλύψει το μυστικό του στους Πλατανιώτες. Η Σύλβια, πάλι, έξαλλη με το χουνέρι της Ζαφείρως, πείθει το Ποταμάκι (Άννα Λουιζίδη) και τη Φλογέρα (Φανή Γεωργακοπούλου) να έρθουν στον Πλάτανο, για τους λευκούς γάμους. Η Καλλιόπη και ο Τζώρτζης καταστρώνουν το business plan για το ταξίδι τους στο Παρίσι, αλλά δεν είναι οι μόνοι Πλατανιώτ...Περισσότερα...
Η Φιλιώ προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τα λεφτά του Ηλία, αφού είναι σίγουρη πια πως ο καλός της κάτι κρύβει. Η Τούλα βάζει τεστ στον Κανέλλο και στον Τζώρτζη, για να δει η Χρύσα ποιος είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, ενώ ο τραυματισμένος Πετράν περνάει την ημέρα παρέα με την Κατερίνα. Ο Παναγής, πάλι, περνάει την ημέρα παρέα με τη ζήλια του, που έχει αρχίσει να φουντώνει, ενώ ο Σώτος προ...Περισσότερα...
Ο Θοδωρής φεύγει για Αθήνα, κι αφήνει πίσω του… συντρίμμια, συντρίμμια, όμως, έχει γίνει και η Φιλιώ, τώρα που ξέρει την αλήθεια για τα λεφτά του Ηλία. Η Αγγέλα είναι έτοιμη για τη μεγάλη ζωή, ο Σώτος, πάλι, δεν είναι καθόλου έτοιμος να ξαναπληγώσει τη Σύλβια, δίνοντας λάθος εντυπώσεις, γι’ αυτό και προσπαθεί να την απομακρύνει από κοντά του. Ο Κανέλλος έχει πιάσει πάτο στα μάτια της Χρύσας και δ...Περισσότερα...
Η Καλλιόπη δεν πιστεύει με τίποτα πως ο Ηλίας έχει πάθει καρδιακό, ευτυχώς όμως ο Χαραλάμπης αποφασίζει να μην ακούσει την… «τζουτζούκα» και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, φωνάζοντας την Κατερίνα για βοήθεια. Ο παπάς έχει μοιράσει γαμπρούς και νύφες στα Πλατανιωτάκια, που το φυσάνε και δεν κρυώνει. Ένα προξενιό εκκρεμεί μόνο, του Σώτου, αλλά η Σύλβια πετά την μπάλα στο γήπεδο της Φιλιώς. Ο...Περισσότερα...
Κι ενώ όλα είναι έτοιμα για τους λευκούς γάμους στον Πλάτανο, ο Ηλίας μαθαίνει ότι η Φιλίτσα ετοιμάζεται να υπογράψει με τον Σώτο και γίνεται έξω φρενών. Έξω φρενών γίνεται και ο Κανέλλος όμως, αφού ο Τζώρτζης ετοιμάζεται να κάνει… πρόβα γάμου με τη Χρύσα, για να ρίξει στάχτη στα μάτια του Βλάση και να βοηθήσει, τάχα μου, το χωριό. Η Φλογέρα προσπαθεί να πείσει τη Σύλβια να πει στον Σώτο όσα νιώθ...Περισσότερα...
Η Σύλβια έχει πάρει ειδικότητα στο να κάνει το άσπρο μαύρο και τα φέρνει όλα τούμπα, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης με τον Σώτο, για να… σώσει τον Πλάτανο. Την ίδια ώρα, μια νέα παρεξήγηση δημιουργείται ανάμεσα στον Παναγή και την Κατερίνα, που μόνο «αθώα» δεν είναι. Κι ενώ η επαναλειτουργία του συμβουλίου είναι προ των πυλών, τρεις υποψήφιοι πρόεδροι ξεπροβάλλουν. Κλασικά, ο Ηλίας, ξεδιάντροπα η...Περισσότερα...
Η Κατερίνα θέλει να κάνει έκπληξη στον δασονόμο της καρδιάς της και του λέει ψέματα για να κάνει κρυφά μαθήματα σάλσα με τον Πετράν. Ο Παναγής, όμως, αποφασίζει να μάθει τι συμβαίνει και καταλήγει να υποψιάζεται πως η γιατρέσσα μας του «τα φοράει». Ο Ηλίας και η Βαλέρια αποφασίζουν να «εκπαιδεύσουν» τον Σίμο, για να τον κάνουν πρόεδρο του χωριού, την ώρα που ο Θύμιος «ψαρεύει» την Καλλιόπη, τάχα ...Περισσότερα...
Ο Ηλίας δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Βαλέρια τού έκανε πρόταση γάμου, ενώ ο Σώτος δεν μπορεί να πιστέψει πως η Σύλβια είναι πάντα έτοιμη να τον κάνει ρεζίλι. Ο Παναγής είναι σίγουρος ότι η Κατερίνα τον απατάει και βράζει στο ζουμί του, ενώ ο Σίμος μαθαίνει ότι ο Πετράν έχει μετακομίσει στης Τούλας και ετοιμάζεται να κάνει χαμό. Ο Κανέλλος είναι σε απόγνωση με το Ποταμάκι, που τον θέλει κολασμένα,...Περισσότερα...
Τα γενέθλια του Παναγή καταλήγουν σ’ ένα μεγάλο φιάσκο, με το ζευγάρι μας να ανταλλάσσει βαριές κουβέντες και την Κατερίνα να παίρνει τους δρόμους εκτός εαυτού. Ο Ηλίας, πάλι, έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί τη Βαλέρια, με παπά και με κουμπάρο και τίποτα δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη, παρόλο που ο παπάς μας κάνει φιλότιμες προσπάθειες. Γνώμη δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει ούτε η Χ...Περισσότερα...
Η Κατερίνα περνάει τη μέρα της με τον Πετράν, για ακόμη μια φορά, ενώ η Σύλβια περνάει στην αντεπίθεση και επιμένει να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του χωριού. Το «κακό» είναι πως κανείς δεν συμμερίζεται το όραμά της για έναν νέο εναλλακτικό Πλάτανο, πλην της Καλλιόπης. Η Μάρμω είναι αποφασισμένη να βρει τον αδερφό του Βαγγέλα και ο Σώτος φοβάται για το πώς θα αντιδράσει ο Εγκέφαλος. Ο παπ...Περισσότερα...
Όσο η Βαλέρια και ο Ηλίας ετοιμάζονται για τον γάμο, ο παπάς και η Καλλιόπη ετοιμάζονται να φουντάρουν και μόνο στην ιδέα. Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή, την ώρα που ο Πετράν είναι παραπάνω από πρόθυμος να την ηρεμήσει και της προτείνει να πάνε μαζί στην Αθήνα. Ο Κανέλλος, πάλι, είναι έξαλλος με τον Τζώρτζη, αφού μαθαίνει πως κι αυτός έκλεψε στο τεστ της Τούλας. Ο Χαραλάμπης ψάχνει να βρε...Περισσότερα...
Σήμερα γάμος γίνεται, και η Φιλιώ είναι αποφασισμένη να δει τον Ηλία να παντρεύεται, για να βάλει τελεία και παύλα σε ό,τι είχαν οι δυο τους. Ο Σώτος, πάλι, είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να κάνει πισωγύρισμα, όσο κι αν προσπαθούν ο παπάς με τον Θύμιο να την πείσουν να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον μπακάλη. Ο Κανέλλος ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να ρίξει τον Τζώρτζη στα μάτια της Χρύσας και απ...Περισσότερα...
Η Χρύσα καταλαβαίνει ότι η ληστεία ήταν στημένη και ξεσκεπάζει τον Σίμο, που κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει λάδι τον Κανέλλο. Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει να μείνει στο κοινόβιο και ο Χαραλάμπης κοντεύει να βγει από τα ρούχα του. Παραγωγή: Ελλάδα (2020)
Ο Πετράν προσπαθεί να αποφύγει τη συνάντηση με τον Ανδρέου και παίρνει άρον άρον την Κατερίνα και την Τούλα για να γυρίσουν στον Πλάτανο. Ο Ηλίας και η Βαλέρια ζουν ένα δράμα, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έπεσαν ξανά στην παγίδα της Ζαφείρως. Tο ίδιο δράμα ζει και ο παπάς όμως, που πάνω στην απελπισία του ζητάει βοήθεια από τη… βελζεβούλα. Η Κατερίνα, επιστρέφοντας στον Πλάτανο, τσακώνεται γ...Περισσότερα...
Η Τούλα είναι έξαλλη που κινδύνεψε η Χρύσα και απαγορεύει στον Κανέλλο και στον Τζώρτζη να ξαναπλησιάσουν την κολλητούλα της. Την ίδια ώρα, η Φιλιώ προσπαθεί να βάλει στη θέση του τον Πετράν και να τον απομακρύνει από τη νύφη της, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ο παπάς μας είναι σοκαρισμένος, μιας και νιώθει πράγματα που δεν θα έπρεπε να νιώθει ένας παπάς για μια Βαλέρια. Η  Βαλέρια, πάλι, ετοιμάζει την ...Περισσότερα...
Η Ζαφείρω έχει στήσει ομηρία στο καφενείο και απαιτεί να της δώσουν τον γιο της, τα χωράφια της Τρουφέξ, την πηγή με το θαυματουργό νερό και τα λεφτά που έχουν περισσέψει από την Ιταλία. Την ίδια ώρα, οι Πλατανιώτες έχουν χωριστεί στα τρία. Άλλοι θέλουν να συνθηκολογήσουν, για να μη ρισκάρουν τις ζωές των ομήρων, οι Ανανιάδηδες, πατήρ και υιός, καταστρώνουν επιχειρησιακό σχέδιο για να κάνουν ντου...Περισσότερα...
Η νύχτα προβλέπεται δύσκολη, μιας και η Ζαφείρω συνεχίζει να κρατάει την Κατερίνα, τον Πετράν, τον Θύμιο και την Καλλιόπη όμηρους στο καφενείο και να τους απειλεί με μια χειροβομβίδα. Ο Θύμιος εξομολογείται τον έρωτά του στη… φραουλίτα, ενώ ο Πετράν λιώνει για τη γιατρέσσα μας, αλλά δεν λέει κουβέντα. Ο Ηλίας προσπαθεί να πείσει τη Βαλέρια να υπαναχωρήσει και να δώσει στη Ζαφείρω ό,τι ζητάει, αλλ...Περισσότερα...
Η χειροβομβίδα δεν σκάει, η ομηρία λήγει, η Ζαφείρω συλλαμβάνεται. Τέλος καλό, αλλά όχι και όλα καλά για τους Πλατανιώτες. Μετά μια νύχτα πάθους με την Κατερίνα, ο Παναγής ξυπνάει και ανακαλύπτει στον λαιμό της ένα σημάδι, που σίγουρα δεν της το έκανε ο ίδιος. Η Βαλέρια περηφανεύεται πως έσωσε το χωριό, αλλά η Φιλιώ μας δεν τρώει κουτόχορτο και ξεκινά εκστρατεία υποστήριξης του Σώτου, μπας και βγ...Περισσότερα...
Ο Παναγής είναι σίγουρος πια ότι η Κατερίνα τον απατάει και είναι εκτός εαυτού, με τον Σίμο να προσπαθεί να τον συνεφέρει, χωρίς επιτυχία. Η Κατερίνα, απ’ την άλλη, δεν ξέρει τίποτα και τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Ο Σώτος και ο παπάς είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη Μάρμω να συναντήσει τον αδερφό του Βαγγέλα, αλλά η Σύλβια τούς αποπροσανατολίζει ξεκινώντας ένα debate αποφασισμένη να κ...Περισσότερα...
Η κατάσταση μεταξύ του Παναγή και της Κατερίνας έχει φτάσει στα άκρα και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι μας το πάει ντουγρού για οριστικό χωρισμό. Η Φιλιώ αναλαμβάνει δράση και ζητάει από τον Σώτο να πείσει τον Πετράν να παραδεχτεί μπροστά σε όλους την αλήθεια. Η Βαλέρια, πάλι, σκέφτεται την τέλεια πλεκτάνη για να καταφέρει να απομακρύνει τον εφοριακό μας από τη θέση του προέδρου. Την ίδια ώρα, στην...Περισσότερα...
Ο προεκλογικός αγώνας για την προεδρία του Πλατάνου έχει ξεκινήσει και απ’ ό,τι φαίνεται οι συμμαχίες και η δυναμική των υποψηφίων εξαρτώνται από το διαζύγιο της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη. Ο Εγκέφαλος καταφτάνει στο χωριό και επίσημα πια, ως αδελφός του Βαγγέλα, με τη Μάρμω να έχει αναλάβει ρόλο… ξεναγού. Επισκέπτεται το πατρικό του και γνωρίζει τα εγγόνια του αδελφού του, αλλά το αγγελικό προσ...Περισσότερα...
Η Κατερίνα έχει πεισμώσει και δεν συγχωρεί τον Παναγή, κι έτσι ο Τζώρτζης αποφασίζει να παρέμβει, για να βάλει τέλος σ’ αυτό το «βουκολικό» δράμα. Η Βαλέρια βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να χαλάσει την επικείμενη προεδρία του Σώτου, ενώ ο Κανέλλος υπολογίζει τα έξοδα του μωρού και παθαίνει τη μια κρίση πανικού μετά την άλλη. Ο Χαραλάμπης ακολουθεί τις συμβουλές της πρώην συμπεθέρας και ζητάει ...Περισσότερα...
Ο Σώτος με τον Πετράν σαμποτάρουν με επιτυχία το σχέδιο του Εγκεφάλου. Την ίδια ώρα, η Μάρμω με τον παπά δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους συνέβη, το ίδιο και η Σύλβια με την Καλλιόπη και την Τούλα, που ψάχνουν ποιος τις κλείδωσε στο κοινόβιο. Κι ενώ τα δυο αδέρφια βρίσκουν το τέλειο άλλοθι, για ακόμα μια φορά, ο Χαραλάμπης βρίσκει την τσάντα της Κατερίνας και ετοιμάζεται να την παραδώσει στις αρ...Περισσότερα...
Η Βαλέρια εκβιάζει τον Σώτο με το βίντεο που έχει τραβήξει, κι εκείνος αποφασίζει ν’ αποσύρει την υποψηφιότητά του, για να μην πληγωθεί η Σύλβια. Ο Πετράν προσπαθεί να πάρει στα χέρια του την τσάντα της Κατερίνας, για να σβήσει τα δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά καταλήγει να δίνει συμβουλές στον Κανέλλο και στον Τζώρτζη για την εγκυμοσύνη της Χρύσας. Η Αγγέλα, πάλι, «τρώει» μεγάλο στραπάτσο μετά την ...Περισσότερα...
Η Σύλβια είναι αποφασισμένη να μπει ανάμεσα στον παπά και στη Βαλέρια, πριν γίνει το μοιραίο. Και ο Σίμος, όμως, είναι αποφασισμένος να κερδίσει τις εκλογές, γι’ αυτό αποκηρύσσει τη μαμασίτα και τον πατέρα του και ανακοινώνει δικό του ριζοσπαστικό και ανεπανάληπτο πρόγραμμα με τη στήριξη του Παναγή. Η Κατερίνα ανησυχεί που δεν έχει καταφέρει ακόμα να μείνει έγκυος και κλείνει κρυφά ραντεβού για ε...Περισσότερα...
Η Φιλιώ, η Σύλβια και η Καλλιόπη συσπειρώνονται με σκοπό να στριμώξουν τη Βαλέρια και να μάθουν κάτι από το ένοχο παρελθόν της, για να την εκβιάσουν και να τη διώξουν μια για πάντα από το χωριό. Ο Χαραλάμπης είναι παραπάνω από πρόθυμος να στηρίξει τη συμμαχία τους, ενώ η κομμώτρια αναλαμβάνει κι αυτή δράση, σε ρόλο κλειδί. Η Χρύσα καταλήγει όχι με έναν αλλά με δύο συγκάτοικους, που απ’ ό,τι φαίνε...Περισσότερα...
Η προεκλογική περίοδος έχει φουντώσει στο όμορφο χωριό μας και οι υποψήφιοι, όπως και οι υποστηρικτές τους, βρίσκονται σ’ αναμμένα κάρβουνα. Στη χειρότερη μοίρα απ’ όλους βρίσκεται ο Σίμος, ο οποίος έχει αγανακτήσει χωρίς μπίρα και χωρίς Τούλα. Την ίδια ώρα, ο Χαραλάμπης, που έχει κουραστεί στο κοινόβιο, ζητάει τη συμβουλή της Βαλέριας, η οποία ζει το δράμα της με τον παπά και δεν μιλιέται. Τα απ...Περισσότερα...
Η Αγγέλα έχει καταλάβει ποιος ήταν το φάντασμα που βασάνισαν οι Πλατανιώτες το βράδυ της Αποκριάς, αλλά δέχεται να το «ξεχάσει» με τα απαραίτητα ανταλλάγματα. Την ίδια ώρα, τα ξαδερφάκια δέχονται να υποθηκεύσουν το σπίτι του παππού τους στον Ανδρέου, παρόλο που ο Παναγής δεν συμφωνεί και προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη. Γνώμη προσπαθεί να αλλάξει και ο Ηλίας στο Σίμο, αλλά μάταια. Η απόφαση του Μ...Περισσότερα...
Η Σύλβια έχει «όραμα» και κάνει το πρώτο της δημοψήφισμα ως πρόεδρος του χωριού, μιας και θέλει οι Πλατανιώτες να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις αποφάσεις. Η Κατερίνα, πάλι, έχει μεγάλη στενοχώρια για τα νέα του γιατρού και προσπαθεί να φέρει με τρόπο στον Παναγή το θέμα της παρένθετης μητέρας, όμως εκείνος παραμένει αρνητικός. Ο Θοδωρής, από την άλλη, είναι πολύ θετικός και βάζει τις υπογραφές γ...Περισσότερα...
Η Κατερίνα είναι σε μαύρα χάλια με το θέμα της εγκυμοσύνης, αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Η Φιλιώ πάλι, η οποία έχει καταλάβει ότι κάτι τρέχει, προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει και πιέζει τον Παναγή να μιλήσει στη γυναίκα του. Την ίδια ώρα, ο Σίμος προσπαθεί, μάταια, να ρίξει στάχτη στα μάτια του Κανέλλου. Η Βαλέρια πάει στην Αθήνα για να βρει τη Σουτζούκη και τον γιο του Κίτσουλα, στην Αθήνα ...Περισσότερα...
Ο Κανέλλος έχει ενώσει τα κομμάτια του παζλ και πρέπει να αποφασίσει αν θα στείλει τον κολλητό του στη φυλακή ή θα πάει κόντρα στην ηθική και στις αξίες του. Η Σύλβια, πάλι, έχει αποφασίσει πως η ανταλλακτική κοινωνία είναι η αλλαγή που χρειάζεται το χωριό και έχει βγει στη γύρα για να αποσυνδέσει όλες τις ταμειακές μηχανές. Το ευρώ μέσα στα σύνορα του Πλατάνου θα αντικατασταθεί από καυσόξυλα, κά...Περισσότερα...
Η Κατερίνα συνεχίζει να τσακώνεται χωρίς λόγο με τον Παναγή, στην προσπάθειά της να τον κάνει να τη χωρίσει, ενώ η Φιλιώ προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τη νύφη της. Ο Κανέλλος, πάλι, ο οποίος έχει καταλάβει πολύ καλά τι έχει συμβεί με το αβγό, αποφασίζει να μη συλλάβει τον Ηλία και τον Σίμο, αλλά τους βάζει να δωρίσουν τα χρήματα που τους έχουν μείνει στο χωριό. Ο μπακάλης, με πόνο ψυχής,...Περισσότερα...
Τα γράμματα από τη Μυρτώ έχουν φέρει αναστάτωση, μιας και ο Τζώρτζης αναρωτιέται αν πρέπει να διαβάσει το δικό του ή να το καταστρέψει, ενώ την ίδια απορία έχει κι ο Θύμιος, ο οποίος έχει παραλάβει το γράμμα της Χρύσας. Η Κατερίνα συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει τον Παναγή να τη χωρίσει, αλλά εκείνος δεν φαίνεται πρόθυμος να τη «βοηθήσει» να πετύχει τον σκοπό της. Τα πάνελ φτάνουν στο χωριό, μαζί...Περισσότερα...
Ο Παναγής αρνείται να χωρίσει με την Κατερίνα κι εκείνη, πάνω στην απελπισία της, αποφασίζει να του δώσει τη χαριστική βολή. Το νέο για το μαγικό νερό του χωριού κυκλοφορεί στο ίντερνετ, μαζί με τα πρώτα θετικά σχόλια για το πανδοχείο του Κίτσουλα και η Σύλβια είναι ενθουσιασμένη. Η Βαλέρια πάλι είναι έξαλλη, αφού ο Ζάχος ανεβάζει την τιμή πώλησης της περιουσίας του στα ύψη. Την ίδια ώρα, ο Τζώρτ...Περισσότερα...
Η Κατερίνα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της, με σκοπό να την πιάσει επ’ αυτοφώρω ο Παναγής με τον Πετράν και να τη σιχαθεί μια για πάντα. Όλα βαίνουν καλώς, με εξαίρεση τον παπα-Νώντα, που καταλήγει… παράπλευρη απώλεια, αφού πιάνει τη γιατρέσσα να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον Πετράν. Ο δασονόμος μαζεύει τα πράγματά του από το… βαγγελόσπιτο και προσπαθεί να αποδεχτεί πως ο γάμος του έχει τελ...Περισσότερα...
Ο Παναγής είναι σε μαύρα χάλια, αλλά η Κατερίνα είναι σίγουρη πως πρέπει να το τραβήξει μέχρι τέλους. Μέχρι τέλους θέλει να το τραβήξει κι ο Πετράν, όμως, που πετάει στα σύννεφα με την ανέλπιστη τύχη του και θέλει να τα ζήσει όλα με τη γιατρέσσα. Η Σύλβια και η Βαλέρια προσπαθούν  να πείσουν το Ζάχο να ρίξει την τιμή για το πανδοχείο, αλλά ένας νέος αγοραστής μπαίνει στο παιχνίδι και τους χαλάει ...Περισσότερα...
Σαν βόμβα σκάει στο χωριό η είδηση πως η Κατερίνα ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με το νέο της «αμόρε». Ο Παναγής, πικραμένος και διαλυμένος, της επιστρέφει το κλειδί του σπιτιού, ενώ ο Πετράν δηλώνει πανευτυχής, αν και η συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι του εξελίσσεται σε πολύ δύσκολο γρίφο. Την ίδια ώρα, η φήμη της θαυματουργής βρυσούλας του Πλατάνου ξεπέρνα τα σύνορα της χώρας και οι απαιτήσει...Περισσότερα...
Ο Θοδωρής έρχεται στον Πλάτανο με σκοπό να τα ξαναβρεί στην Κατερίνα και τον Παναγή, αλλά η ξαδέρφη του τον φέρνει προ τετελεσμένου και του «διαφημίζει» τον νέο έρωτά της με τον Πετράν. Προ τετελεσμένου τους φέρνει όλους και ο Ζάχος όμως, που είναι αποφασισμένος να πουλήσει το πανδοχείο σε όποιον δίνει τα περισσότερα και η Βαλέρια αναγκάζεται να βάλει ένα ακόμα ύπουλο σχέδιο σε εφαρμογή. Ο Χαραλά...Περισσότερα...
Η Κατερίνα είναι έτοιμη να φύγει από τον Πλάτανο, αλλά η Μάρμω με τον παπά και τον Θοδωρή δεν το βάζουν κάτω και επιστρατεύουν μερικές σκελίδες σκόρδου, για να την κρατήσουν στο χωριό. Η Τούλα προσπαθεί να πείσει τη Χρύσα να ανταλλάξουν μυστικά, μπας και καταλάβει επιτέλους τι συμβαίνει με τη Κατερίνα, την ώρα που ο Κανέλλος γίνεται, για άλλη μια φορά, μπίλιες με τον Τζώρτζη. Η Σύλβια με τον Σώτο...Περισσότερα...
Η φάρσα του Ζάχου οδηγεί σε μεγάλη φασαρία και όλοι οι εμπλεκόμενοι καταλήγουν στο Τμήμα. Ο άπληστος κληρονόμος του Κίτσουλα απειλεί τους πάντες με μηνύσεις, ενώ η Αγγέλα προσπαθεί να τον πείσει να αφήσει τους καβγάδες και να πάει στην Αθήνα, για να πουλήσει το πανδοχείο στον Εγκέφαλο. Την ίδια ώρα, ο Παναγής δίνει το διαζύγιο στο δικηγόρο του, αλλά ο παπάς, που εκτελεί εντολές Μάρμως, βάζει προσ...Περισσότερα...
Ο Σώτος τσακώνεται άσχημα με τον Πετράν και τα δυο αδέρφια ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες μπροστά στη Φιλιώ, που τα έχει χαμένα και προσπαθεί να καταλάβει τι στο καλό συμβαίνει. Η Μάρμω πάλι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταλάβει τι έχει πάθει η Κατερίνα, που όμως δεν έχει καμιά διάθεση να της αποκαλύψει την αλήθεια και είναι έτοιμη να φύγει για Αθήνα. Κι ο Παναγής, όμως, δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσ...Περισσότερα...
Κανείς δεν μπορεί να πείσει την Κατερίνα να μείνει στο χωριό, οπότε η Καλλιόπη και η Σύλβια επιστρατεύουν μια… διπλή, κόκκινη γραμμή, για να τη βάλουν σε καραντίνα. Ο Εγκέφαλος προσπαθεί να πείσει τον Ζάχο να του πουλήσει το πανδοχείο, αλλά το Κιτσουλάκι έχει ενδοιασμούς και κάνει την Αγγέλα έξαλλη. Η Φιλιώ με τον παπά προσπαθούν να μιλήσουν στον Παναγή, σχετικά με όσα υποπτεύονται για την Κατερί...Περισσότερα...
Ο Παναγής αρνείται να ακούσει οτιδήποτε αφορά την Κατερίνα και έτσι η Μάρμω, σε μια κίνηση απελπισίας, επιστρατεύει την Τούλα και το σχέδιό της με την κωδική ονομασία «ζάντα». Την ίδια ώρα, η Βαλέρια τρέμει πως η αγορά του πανδοχείου θα καταλήξει ένα άπιαστο όνειρο, καθώς ο Ζάχος αγνοείται. Η προετοιμασία του πάρτι έχει μπει στην τελική ευθεία και οι συγχωριανοί ετοιμάζονται να κάνουν Χριστούγενν...Περισσότερα...
Ο Παναγής μεταφέρεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα μετά το ατύχημα και ο Σίμος με την Τούλα ανησυχούν για την κατάστασή του. Οι Πλατανιώτες, πάλι, βρίσκονται κλεισμένοι στο πανδοχείο και ανησυχούν για το ποια θα είναι η τύχη τους, καθώς επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Την ίδια ώρα, ο Εγκέφαλος τούς παρακολουθεί ικανοποιημένος από τις κάμερες και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του, αφού η εκδίκηση είναι έν...Περισσότερα...
Ο Παναγής είναι έξαλλος με αυτά που του αποκάλυψε άθελά της η Κατερίνα, ενώ η Τούλα και ο Σίμος προσπαθούν να καταλάβουν, επιτέλους, ποιο είναι το μυστικό που τους κρύβει η γιατρέσσα. Την ίδια ώρα, στον Πλάτανο, είναι όλοι αναστατωμένοι και προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Ο Τζώρτζης προσπαθεί να προστατέψει τη Χρύσα, μη μάθει τα νέα και ταραχτεί, ενώ ο Πετράν επιστρέφει και σαν άλλος «ιπ...Περισσότερα...
Το σχέδιο του Ανδρέου, να εξοντώσει τους Πλατανιώτες, πάει από το καλό στο καλύτερο. Ο Σώτος έχει γίνει πρόεδρος με το ζόρι, ο Χαραλάμπης με τον Ηλία είναι υπό κράτηση, ενώ η αστυνομική αρχή του τόπου ετοιμάζεται να συλλάβει και τον Θύμιο. Τα ερωτηματικά για τη δολοφονία του Ζάχου είναι πολλά και οι παλιοί του χωριού υποψιάζονται πως για όλα φταίει εκείνο το καταραμένο βράδυ της Αποκριάς. Ένα σκί...Περισσότερα...
Της κακομοίρας γίνεται στον Πλάτανο, αφού σε λίγο οι ύποπτοι για τον φόνο του Ζάχου δεν θα χωράνε στο τμήμα. Η Καλλιόπη είναι έξαλλη που ο Κανέλλος συνεχίζει απτόητος τις συλλήψεις, ενώ ο Παναγής είναι αποφασισμένος να αποδείξει σε όλους πως ο Πετράν είναι ένοχος για τον φόνο. Ο Τζώρτζης ζει το δικό του δράμα, αφού το ένστικτό του λέει πως η Χρύσα έχει διαλέξει τον Κανέλλο, την ώρα που η Χρύσα έχ...Περισσότερα...
Ο Πετράν είναι έξαλλος που ο Κανέλλος θέλει να τον ανακρίνει παρέα με τον Χαραλάμπη και τον Παναγή, και οι δυο αντίζηλοι καταλήγουν να παίζουν άγριο ξύλο και να γίνονται «από δυο χωριά χωριάτες». Ο Κανέλλος προσπαθεί μάταια να επιβάλει την τάξη, ενώ ο Σίμος είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον Παναγή μέχρι τέλους, για να διώξουν τον Πετράν από το χωριό. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια εκβιάζει τον Σώτο, π...Περισσότερα...
Η Κατερίνα επιμένει πως ο Πετράν έχει κάποια σχέση με το μακάβριο πάρτι της Σύλβιας και τον βγάζει από τα ρούχα του, κάνοντας τα πράματα μεταξύ τους ακόμα πιο δύσκολα. Ένα βίντεο, που κυκλοφορεί από την κάμερα ενός καταστήματος στην Αθήνα, απαλλάσσει τους Πλατανιώτες από τις κατηγορίες και φέρνει νέες σκοτούρες στον Εγκέφαλο. Σκοτούρες έχει και ο Τζώρτζης όμως, αφού χάνεται στο δάσος, παρέα με τη...Περισσότερα...
Οι Πλατανιώτες χαίρονται που ο Τζώρτζης βρέθηκε σώος κι αβλαβής, ο Τζώρτζης, όμως, είναι στενοχωρημένος, αφού η Χρύσα δεν ζήλεψε καθόλου, που πέρασε το βράδυ του μαζί με τη Μαριλού. Ο Παναγής έχει μια περίεργη ιδέα που ανησυχεί την Κατερίνα και τη Φιλιώ, αλλά εκείνος κρύβει λόγια, και όχι μόνο. Ο Ηλίας κάνει εμφάνιση με νέο λουκ και ύφος, αγκαζέ με τη Βαλέρια, αλλά το χωριό δεν φαίνεται να τον πα...Περισσότερα...
Ο Κανέλλος συλλαμβάνει τον Πετράν με πλαστά χρήματα στην τσάντα του και  ο μικρός Μπομπότης γίνεται έξαλλος, αφού είναι σίγουρος πως ο Παναγής τού την έχει στήσει. Τα νέα μαθαίνονται γρήγορα, η Φιλιώ ενημερώνεται από τον Σώτο και μαζί προσπαθούν να βρουν λύση, για να σταματήσει η βεντέτα για τα μάτια της γιατρέσσας, πριν γίνει κανένα κακό. Μη γίνει κάνα κακό φοβάται και η Σύλβια όμως, που βλέπει ...Περισσότερα...
H Κατερίνα ζητάει από τον Πετράν να εγκαταλείψει τον Πλάτανο, αλλά αυτός είναι τόσο θυμωμένος μαζί της, που την απειλεί πως θα τραβήξει τα πράγματα στα άκρα. Ο Τζώρτζης απογοητεύεται, καθώς προσπαθεί να πείσει τη Χρύσα και τον Κανέλλο να μη μάθουν ποτέ το αποτέλεσμα του τεστ DNA και να μεγαλώσουν όλοι μαζί το μωρό, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο παπάς κλειδώνει  τον Παναγή και τον Πετράν με το ζόρι στ...Περισσότερα...
Η Χρύσα περιμένει τ’ αποτελέσματα του τεστ DNA και είναι αποφασισμένη να μείνει με τον πατέρα του παιδιού, όποια και να είναι τα αισθήματά της. Ο Τζώρτζης ανυπομονεί να δει αν τα προφητικά του όνειρα αποδειχθούν σωστά, ο Κανέλλος προσπαθεί να δείξει ψυχραιμία, ενώ ο παπάς, που προσπαθεί να κάνει τον Παναγή και τον Πετράν να συμφιλιωθούν, τους βάζει ν’ αναλάβουν μια αποστολή. Η Σύλβια επιβεβαιώνει...Περισσότερα...
Η «προειδοποίηση» του Εγκεφάλου φέρνει μεγάλη ταραχή στον Σώτο, που βρίσκει τη Σύλβια αναίσθητη στο καφενείο και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Βαλέρια, πάλι, χάνει για ακόμα μια φορά την ψυχραιμία της, αφού πρέπει να προλάβει να πουλήσει τα χωράφια της «Τρουφέξ» πριν μαθευτεί το νέο για τον δρόμο και χάσουν την αξία τους. Την ίδια ώρα, ο Πετράν και η Αγγέλα έρχονται όλο και πιο κοντά μεταξ...Περισσότερα...
H Ζαφείρω έχει αποφυλακιστεί λόγω… αμνησίας. Το μόνο που θυμάται είναι ο έρωτάς της για τον Θύμιο ή, τουλάχιστον, έτσι ισχυρίζεται. Ο Εγκέφαλος, πάλι, έρχεται στον Πλάτανο και ισχυρίζεται πως θέλει να κάνει νέους φίλους. Έχει φορέσει το προσωπείο του μεγαλόψυχου Πλατανιώτη, που λατρεύει τις ρίζες του, αλλά η τακτική του είναι «διαίρει και βασίλευε». Ο Χαραλάμπης, στην προσπάθεια του να τα μπαλώσε...Περισσότερα...
Ο Εγκέφαλος συνεχίζει να κινεί τα νήματα στον Πλάτανο με μαεστρία, ενώ η Καλλιόπη είναι έξαλλη με την κοροϊδία του Χαραλάμπη και τον εγκαταλείπει μια για πάντα. Η Βαλέρια πουλάει τα χωράφια της στην Αγγέλα, ενώ η Ζαφείρω δεν λέει να ξεκολλήσει από τον Θύμιο, που έχει αγανακτήσει και ζητάει βοήθεια από τη Χρύσα. Κι ενώ η Χρύσα προσπαθεί να της κάνει ένα τεστ για να μάθει αν έχει στ’ αλήθεια αμνησί...Περισσότερα...
Η Ζαφείρω συνεχίζει απτόητη με το σχέδιο «αμνησία», με σκοπό να εκδικηθεί τους Πλατανιώτες, ενώ η Κατερίνα με τον Παναγή συνεχίζουν με το δικό τους «σχέδιο» και αναγκάζουν τον Κανέλλο να τους ακολουθήσει στο δάσος για να βρουν την αρκούδα. Στο πανδοχείο, καταφθάνουν οι πρώτοι επισκέπτες και ο Σώτος, με τη Σύλβια και τη Φιλιώ βάζουν τα δυνατά τους για να πάνε όλα τέλεια, μόνο που το ένα λάθος διαδ...Περισσότερα...
Οι Πλατανιώτες καταλαβαίνουν ότι η αμνησία της Ζαφείρως είναι ψεύτικη, και ο Θύμιος αρνείται να την παντρευτεί, αλλά… πίσω έχει η Ζαφείρω την ουρά. Η Σύλβια αρνείται να δεχτεί πως το πανδοχείο θα χάσει την πελατεία του, εξαιτίας μιας κακής κριτικής και ο Πετράν προσφέρεται να δώσει λύση στο πρόβλημα, επιστρατεύοντας λίγη απατεωνιά και κάμποση δημιουργική σκέψη. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια παίρνει χαμ...Περισσότερα...
Ο Τζώρτζης και η Μαριλού τα έχουν βρει σκούρα με τον Βλάση, ενώ η Κατερίνα νιώθει φοβερές τύψεις για ό,τι έχει συμβεί και πέφτει σε κατάθλιψη. Η Καλλιόπη, πάλι, είναι έτοιμη να χωρίσει, ενώ ο Θύμιος μοιάζει να είναι έτοιμος να ντυθεί γαμπρός, με το ζόρι. Την ίδια ώρα, ο Πετράν με την Αγγέλα βρίσκουν κάτι πολύ περίεργο στον δρόμο και το παραδίδουν στον Κανέλλο, που δεν βρίσκει ησυχία, από το ένα έ...Περισσότερα...
Μέσα από μια σειρά παρεξηγήσεων, η Σύλβια συμπεραίνει ότι ο Σώτος με τη Φιλιώ σχεδιάζουν τη δολοφονία της και αποφασίζει να… αμυνθεί καταλλήλως. Η Ζαφείρω, πάλι, έχει τα δικά της σχέδια και κρατάει ομήρους τον Τζώρτζη και τη Μαριλού, βάζοντας πλώρη για το τελικό στάδιο της εκδίκησής της, ενώ ο Κανέλλος, με αφορμή κάποια «στοιχεία» που βρίσκει, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τους αγνοούμενους τους έ...Περισσότερα...
Η Βαλέρια είναι έξαλλη που έμεινε στον… άσο, κι αφού δεν καταφέρνει να κλέψει τα λεφτά του Ηλία για να ισοφαρίσει τη χασούρα της, αποφασίζει να εκβιάσει τον Πετράν και τον Σώτο, πως αν δεν της δώσουν λύσεις, θα βγει να τους ξεφωνίσει με… ντουντούκα. Ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο Φωτεινό για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων, την ώρα που ο Τζώρτζης επιστρέφει σώος και αβ...Περισσότερα...
Η παπάγια, αν και πολύ απογοητευμένη, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα αδέρφια Μπομπότη. Ο Σώτος με τον Πετράν, απ’ την άλλη, μόνο έτοιμοι δεν είναι, και ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν ποιος τους έχει καταλάβει και τους έχει αφήσει το ανώνυμο σημείωμα. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια προσπαθεί να βρει τρόπο να πάρει πίσω την περιουσία που έχασε, ενώ ο παπάς προσπαθεί να βρει τρόπο να τη βάλει στον «ίσιο» δ...Περισσότερα...
Η Καλλιόπη αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό της Μαριλούς και να μην το αποκαλύψει στον Τζώρτζη, την ώρα που ο Πετράν και ο Σώτος παρακαλάνε τη Σύλβια να μην προδώσει το δικό τους μυστικό. Και μπορεί η παπάγια να μη σκοπεύει να τους καταδώσει, είναι αποφασισμένη όμως να χωρίσει το Σώτο, που αναγκάζεται να μαζέψει τα μπογαλάκια του από το πανδοχείο. Ο Θοδωρής ανησυχεί πως, με τα ανοίγματα που έκαν...Περισσότερα...
Η Σύλβια και η Αγγέλα δεν υποκύπτουν στον εκβιασμό της Βαλέριας και ο Σώτος με τον Πετράν, που ξέρουν πολύ καλά πως η μαφιόζα δεν αστειεύεται, ζουν τον απόλυτο πανικό. Τον απόλυτο πανικό ζει και η Κατερίνα όμως, αφού ο Θοδωρής έρχεται από την Αθήνα φέρνοντας τα δυσάρεστα νέα για την υποθήκη του σπιτιού και τα ξαδέλφια συνειδητοποιούν πως κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, για ακόμα μια φορά. Τη...Περισσότερα...
Η Σύλβια θέλει να μάθει τι νιώθει ο παπάς για τη μαφιόζα, αλλά και να τιμωρήσει τον Σώτο και τον Πετράν για τα ψέματα που της είπαν. Κι ενώ ο εφοριακός μας είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να τον συγχωρέσει η γυναίκα του, ο παπα-Νώντας μαθαίνει τα νέα για τη Βαλέρια και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Ο Τζώρτζης είναι απαρηγόρητος για το κακό που τους βρήκε με το σπίτι και προσπαθεί να βρει λύσει...Περισσότερα...
Ο Ηλίας και η Αγγέλα συνασπίζονται βρίσκοντας σχέδιο εναντίον του Σώτου, την ώρα που ο Αλέξης, ο κοινωνικός λειτουργός, έχει σχέδιο να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του, μέχρι να μάθει όσο περισσότερα γίνεται, για τον Παναγή και την Κατερίνα. Η Χρύσα αντιμετωπίζει με φρίκη το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί στο σπίτι της ο Χαραλάμπης, ενώ η Βαλέρια επισκέπτεται τον Εγκέφαλο, ελπίζοντας πως θα έχει μια ...Περισσότερα...
Ο Κανέλλος, κατατρομαγμένος από την τρύπα στον φράχτη και την απόδραση της αρκούδας, έχει ξεχυθεί στο χωριό με την ντουντούκα και προειδοποιεί τους Πλατανιώτες να κλειστούν στα σπίτια τους, αλλά κανείς δεν φαίνεται να τον παίρνει στα σοβαρά εκτός από τον Πετράν, που υποψιάζεται πως αυτή η ιστορία δεν θα έχει καλό τέλος. Η Τούλα σε ρόλο Κατερίνας προσπαθεί να βοηθήσει τους φίλους της με την υιοθεσ...Περισσότερα...
Ο Παναγής με την Κατερίνα είναι σε μαύρα χάλια μετά την απόρριψη του κοινωνικού λειτουργού, και ο Σίμος αναλαμβάνει δράση για να τους βοηθήσει, εκμεταλλευόμενος… την αρκούδα. Την ίδια ώρα, η Μαριλού βοηθάει την Καλλιόπη να κάνει λογαριασμό σε εφαρμογή γνωριμιών και ο Θύμιος φοβάται πως θα χάσει μια για πάντα τη… φραουλίτα του. Ο Κανέλλος συνεχίζει να ψάχνει την αρκούδα, ενώ ο Σώτος φοβάται ότι θα...Περισσότερα...
Η αρκούδα κόβει βόλτες ελεύθερη στο χωριό, με αποτέλεσμα μια χωριανή που τη βλέπει ξαφνικά μπροστά της, να πάθει καρδιακό. Κι ενώ η Κατερίνα κάνει ό,τι μπορεί για να τη σώσει, η κόρη της έρχεται αποφασισμένη να πέσουν... μηνύσεις. Παραγωγή: Ελλάδα (2020)
Ο Παναγής περνάει τη νύχτα στη φυλακή, ενώ η Κατερίνα συνειδητοποιεί πως, με όσα έχουν γίνει, δεν θα καταφέρουν να υιοθετήσουν και βουτάει στην απελπισία. Η Χρύσα αποφασίζει να κάνει 'έξωση' στον Χαραλάμπη. Παραγωγή: Ελλάδα (2020)
Μεγάλο το δίλημμα για τον παπά, που παίρνει τους δρόμους, μπας και του στείλει κάνα σημάδι ο Θεός. Την ίδια ώρα, η Μάρμω είναι στα πρόθυρα εγκεφαλικού, αφού έχει μάθει για τον αδερφό του Βαγγέλα, αλλά και για τον εγγονό της. Παραγωγή: Ελλάδα (2020)
Η Αγγέλα αποτρέπει τον Ηλία απ' το να καταγγείλει τα δύο αδέρφια κι αποφασίζει να τον βάλει διευθυντή στο πανδοχείο, μόνο που η Σύλβια έχει άλλη άποψη και είναι αποφασισμένη να περάσει το δικό της. Παραγωγή: Ελλάδα (2020)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551