Αναζήτηση
Justified - iShow.gr
Justified
Σειρά
Δράσης
Δραματική
Είδος
Δραματική σειρά δράσης αμερικανικής παραγωγής 2010
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
3
4
Ο Ρέιλαν βρίσκει κατά τύχη ένα μυστηριώδες πακέτο κρυμμένο στον τοίχο του σπιτιού του Άρλο. Εντωμεταξύ, ένας παλιός φίλος επισκέπτεται τον Μπόιντ, ο οποίος βλέπει τις επιχειρήσεις του να υπονομεύονται από μια καινούρια εκκλησία που δρα στην περιοχή του Χάρλαν.
Στην υπηρεσία των Μάρσαλς όλοι προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο γύρω από την ταυτότητα του Γουάλντο. Ο Μπόιντ έρχεται αντιμέτωπος με τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του, ενώ ο Ρέιλαν κάνει έναν νέο και καθόλου αμελητέο εχθρό.
O Μπόιντ εντείνει τη διαμάχη του με τον νέο ιεροκήρυκα στο Χάρλαν, οι Μάρσαλς αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη χήρα ενός φυγά και ο Ρέιλαν έρχεται αντιμέτωπος με τον πρώην της Λίντσεϋ και τον προειδοποιεί να φύγει από την πόλη.
O Ρέιλαν προσπαθεί να εντοπίσει τον Ράνταλ, τη Λίντσεϋ και τα κλεμμένα του χρήματα. Εντωμεταξύ, η Άβα πρέπει να βρει έναν τρόπο να κλείσει τα θέματα της με την Έλεν Μέϊ.
Ψάχνοντας τον Ντρου Τόμσον, ο Ρέιλαν ανακαλύπτει ότι ο Μπόιντ τον ψάχνει επίσης, για λογαριασμό μάλιστα του Γουίν Ντάφι. Εντωμεταξύ, ο Κολτ προσπαθεί να βρει την Έλεν Μέι αφότου το σκάει.
Ο Ρέιλαν και ο Μπόιντ ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους για να βρουν τον Ντρου Τόμσον. Κάποιος, όμως, μπορεί να τον έχει ήδη βρει... Την ίδια στιγμή, η Άβα και ο Κολτ πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κατάστασης με την Έλλεν Μέι.
Ενώ ο Ρέιλαν κυνηγά έναν φυγά για δεύτερη φορά, η Άβα και ο Μπόιντ διεισδύουν στην υψηλή κοινωνία προκειμένου να βρουν τον Ντρου Τόμσον.
Θα αποκαλύψει ο Άρλο την ταυτότητα του Ντρου Τόμσον στον Ρέιλαν, ή θα πάρει το μυστικό στον τάφο; Από την άλλη, ο Μπόιντ παίζει παιχνίδι εις βάρος του Γουίν Ντάφι και της τοπικής μαφίας, ενώ ο Κολτ δέχεται έναν εκβιασμό.
Ενώ μεταφέρει τον δολοφόνο του πατέρα του σε μια άλλη φυλακή, ο Ρέιλαν ανακαλύπτει την ταυτότητα του Ντρου Τόμσον. Την ίδια στιγμή, ο Μπόιντ και η Άβα μαθαίνουν ότι ο Κολτ δεν σκότωσε την Έλλεν Μέι, η οποία προστατεύεται από τον Σερίφη Πάρλοου.
O Ντρου καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ρέιλαν, τον Μπόιντ και τη μαφία του Ντιτρόιτ, προκαλώντας ένα ξέφρενο κυνηγητό.
Ο Ντρου Τόμσον είναι τώρα στα χέρια των Μάρσαλς, αλλά θα μπορέσει ο Ρέιλαν να τον φυγαδεύσει από το Χάρλαν προτού πέσει στα νύχια του Θίο Τόνιν και του Μπόιντ; 
Ο Τόμσον, προκειμένου να συνεργαστεί με την αστυνομία, θέτει ως όρο την προστασία της Έλεν Μέι. Η κοπέλα, όμως, βρίσκεται στα χέρια του Λάιμχαουζ και με τον Μπόιντ να παραφυλά, θα είναι δύσκολο για τον Ρέιλαν να την πλησιάσει, πόσο μάλλον να την οδηγήσει στην ασφάλεια. 
O Ρέιλαν έρχεται σε αιματηρή διαμάχη με τη μαφία του Ντιτρόιτ, ενώ ο Μπόιντ και η Άβα προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους...  
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551