Αναζήτηση
Emily in Paris - iShow.gr
Emily in Paris
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2020
Διάρκεια
30'
Κύκλοι
1
2
3
Μια αυθόρμητη αλλαγή στο χτένισμα είναι η μόνη γρήγορη απόφαση της Έμιλι, καθώς δυσκολεύεται να διαλέξει πορεία στην καριέρα και την ερωτική της ζωή.
Με τη Σαβουάρ να βυθίζεται στο χάος, η Έμιλι ζητά βοήθεια από έναν πρώην συνάδελφο. Όμως η απόπειρα αποκλιμάκωσης της κρίσης στη διάρκεια ενός γκαλά γρήγορα αποτυγχάνει.
Η Σιλβί χρησιμοποιεί τη γοητεία της όταν οι εργασιακές συνθήκες χειροτερεύουν, η Μίντι κάνει ριψοκίνδυνα πράγματα στα παρασκήνια κι η Έμιλι αποφασίζει τι μέλλει γενέσθαι.
Ενώ το παίζει τουρίστρια στο Παρίσι, η Έμιλι βρίσκει μια παράλληλη δραστηριότητα για να αξιοποιήσει τα μαθήματα γλώσσας που έκανε. Η Καμίλ τα βρίσκει με μία καλλιτέχνιδα.
Η Έμιλι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να βάλει τη Σιλβί σε μια λίστα, η Μίντι συναντά έναν παλιό φίλο με γνωριμίες κι ο Άλφι κάνει ένα πάρτι.
Μια εκδήλωση για πολυτελή αυτοκίνητα φέρνει την Έμιλι στην Προβηγκία, όπου λιβάδια με λεβάντες, ένα γεύμα και ένας απρόσμενος επισκέπτης απογειώνουν τη ρομαντική διάθεση.
Την ώρα που μια διπλή δόση δράματος με σχεδιαστές μόδας χτυπάει το Γραφείο Γκρατό, η Μίντι ζητάει τη γνώμη της Έμιλι και του Γκαμπριέλ για μια πρόσκληση που δέχτηκε.
Το μέλλον του Πιερ φαίνεται αβέβαιο, ενώ κυκλοφορούν φήμες για το νέο του μαγαζί. Η Σιλβί επικοινωνεί με έναν παλιό της γνωστό. Η Έμιλι στηρίζει τον Γκαμπριέλ.
Ενώ έχει ήδη αμφιβολίες για τη σχέση της με τον Άλφι, η Έμιλι αντιμετωπίζει προβλήματα με τον φίλο της Μίντι. Ο Γκαμπριέλ εστιάζει στο μέλλον του.
Ανάμεσα στην προοπτική να διαβάλει έναν συνάδελφο ή να βοηθήσει τον Γκαμπριέλ, η Έμιλι παρευρίσκεται σε μια γιορτή στην Καμπανία που παίρνει αναπάντεχη τροπή.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551