Αναζήτηση
Cobra Kai - iShow.gr
Cobra Kai
Σειρά
Κωμωδία
Δράσης
Δραματική
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2018
Διάρκεια
30'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ο Μιγκέλ παλεύει για τη ζωή του, ο Ρόμπι αγνοείται και η φήμη του Ντάνιελ και του Τζόνι έχει πέσει στα τάρταρα, καθώς η κοινότητα αντιδρά στην κόντρα του Γουέστ Βάλεϊ.
Ο Ντάνιελ κι ο Τζόνι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρουν τον Ρόμπι. Ο Μιγκέλ αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον. Ο Κριζ προσπαθεί να φέρει την Τόρυ ξανά στο Κόμπρα Κάι.
Η διαλυμένη δημόσια εικόνα του Ντάνιελ έχει επίπτωση στις πωλήσεις του, με αποτέλεσμα να δεχτεί μια πρόταση εξαγοράς. Ο Τζόνι μαζεύει λεφτά για την εγχείρηση του Μιγκέλ.
Μετά από μια σημαντική συνάντηση στην Ιαπωνία, ο Ντάνιελ επισκέπτεται ξανά την πατρίδα του κ. Μιγιάγκι στην Οκινάουα. Ο Τζόνι προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Ρόμπι.
Στην Οκινάουα, ο Ντάνιελ περνά χρόνο με μια παλιά φίλη - και έναν παλιό εχθρό που έχει πολλά να του μάθει. Η αντιπαλότητα των ντότζο κορυφώνεται άσχημα.
Ο Μιγκέλ βοηθά τον Τζόνι να φτιάξει το τέλειο μήνυμα για τα social media. Ο Κριζ ψάχνει νέο "αίμα" ενώ ο Ντάνιελ και η Αμάντα προσπαθούν να κλείσουν το Κόμπρα Κάι.
Ο Ντάνιελ περνά ποιοτικό χρόνο με την κόρη του, τη Σαμ, που δυσκολεύεται να ξεπεράσει ένα τραύμα. Ο Τζόνι θέλει να φτιάξει ένα νέο ντότζο αλλά δυσκολεύεται με το όνομα.
Όταν μαθαίνουν ότι το φετινό Τουρνουά Καράτε Ολ Βάλεϊ ακυρώθηκε, οι τρεις αντίπαλοι δάσκαλοι πηγαίνουν σε ένα δημοτικό συμβούλιο για να αλλάξουν την απόφαση.
Ήρθαν τα Χριστούγεννα στο Βάλεϊ και ο έρωτας πλημμυρίζει τον αέρα. Ο Ντάνιελ και ο Μιγκέλ συμφωνούν απροσδόκητα ενώ οι νεοσύλλεκτοι του Κόμπρα Κάι έχουν αποστολή.
Παλιές πληγές αρχίζουν να γιατρεύονται σε μια γιορτή της λέσχης, αλλά μια βίαιη επίθεση από τους μαθητές του Κριζ γεννά νέες προδοσίες και συμμαχίες.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551