Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Boston Legal - iShow.gr
Boston Legal
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική σειρά
Δραματική
Είδος
Αστυνομική δραματική σειρά αμερικάνικης παραγωγής 2004
Κύκλοι
1
2
3
4
5
O Vincent και η Cat παντρεύονται. Κάποιος όμως χαλά τον μήνα του μέλιτος, προσπαθώντας να σκοτώσει τον Vincent.
Η Κέιτι Λόιντ πρέπει να βρει ένα τρόπο να δείξει στους ενόρκους την ανθρωπιά του πελάτη της για να του σώσει τη ζωή. Ο Αλαν προσπαθεί να αποφασίσει αν η πατρότητα είναι στα σχέδιά του κι αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Σίρλεϊ στον Ντένι.
Ο Ντένι βάζει στοίχημα 200.000 δολάρια με τον Σακ ότι δε θα καταφέρει να κερδίσει μια παράξενη υπόθεση κοκορομαχιών. Ο Αλαν βοηθά μια έφηβη φορέα του HIV να μηνύσει το σχολείο της επειδή τους δίδασκε μόνο αποχή και όχι τρόπους προφύλαξης.
Η Κέιτι Λόιντ βοηθά μια νέα συνεργάτιδα σε μια υπόθεση κηδεμονίας. Ο Ντένι ξαφνιάζεται όταν ο φίλος του, ένας σκληροτράχηλος στρατηγός, παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος... και ζητά από τη Σίρλεϊ να τον βοηθήσει να μηνύσει το Στρατό.
Μια μητέρα ζητά από τον Αλαν να τη βοηθήσει να επικαλεσθεί προσωρινή παραφροσύνη όταν θα σκοτώσει το δολοφόνο της κόρης της. Η Κέιτι και ο Τζέρι προσπαθούν να ανατρέψουν το νόμο Megan's Law για να αποτρέψουν την άδικη δίωξη ενός πελάτη.
Ο Αλαν προσπαθεί να αποδείξει ότι η Πάτρις Κέλι ήταν σε κατάσταση προσωρινής παραφροσύνης όταν σκότωσε τον άνδρα που δολοφόνησε την κόρη της. Ολοι πιστεύουν ότι ο Ντένι έχασε τα λογικά του όταν απέλυσε μια συνεργάτιδα επειδή ήταν υπέρβαρη.
Ο Αλαν αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Ντένι που κατηγορείται ότι απέλυσε μια συνεργάτιδα επειδή ήταν υπέρβαρη. Η Κέιτι κι η Γουίτνι σπεύδουν ν'αποδείξουν ότι δεν είναι ρατσιστής ένας αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε έναν άοπλο άνδρα.
Για άλλη μια φορά, ο Αλαν υπερασπίζεται τον Ντένι όταν συλλαμβάνεται για 'υποκίνηση' ομοφυλοφιλικής σχέσης, η Σίρλεϊ αναλαμβάνει την υπόθεση ενός απολυμένου ραδιοφωνικού παραγωγού και η Κέιτι μαθαίνει τελικά το θανάσιμο μυστικό τη Λορέιν.
Μετά από μια πλημμύρα, ο Ντένι και ο Αλαν μηνύουν την Εθνοφρουρά που δεν ήταν στο σημείο για να σώσει μια πιτσαρία. Η εγγονή της Σίρλεϊ διεκδικεί το δίκιο της στο δικαστήριο μετά την αποβολή της επειδή έκανε τη δική της "διαμαρτυρία".
Ο Σακ και η Κέιτι υπερασπίζονται την εταιρεία αφού ο Ντένι είπε ψέματα σε έναν πελάτη ότι είναι 'οικολογική'. Ο Αλαν αντιμετωπίζει μια τράπεζα που απειλεί να κατάσχει το σπίτι του Κλάρενς λόγω αδυναμίας εξόφλησης του χρέους του.
Ο Ντένι αρνείται τη βοήθεια του Αλαν και αναλαμβάνει μόνος του μια μεγάλη υπόθεση δολοφονίας. Ο Τζέρι και η Κέιτι προσπαθούν να μηνύσουν τη νομική εταιρεία του πρώην συζύγου μιας πελάτισσας με την κατηγορία ότι προκάλεσε το διαζύγιό τους.
Η Σίρλεϊ εκπροσωπεί μια γυναίκα που έκλεψε γενετικό υλικό ενός άνδρα και ο Αλαν καταλήγει να εκπροσωπεί τον άνδρα από τον οποίο εκλάπη. Ο Τζέρι υπερασπίζεται την πρώην κοπέλα του, τη Λι, που απολύθηκε επειδή αγκάλιασε ένα μαθητή.
Ο Αλαν αναλαμβάνει μια γυναίκα που θέλει να μηνύσει την πόλη της για να αποτρέψει την κατασκευή ενός εργοστασίου πυρηνικής ενέργειας. Η Σίρλεϊ επανασυνδέεται με έναν παλιό έρωτα και ο Τζέρι μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια για την κοπέλα του.
Ο Καρλ Σακ μηνύει μια εταιρεία, η οποία έχασε την τέφρα της μητέρας μιας πελάτισσας και της έστειλε ένα δαχτυλίδι από ζιρκόνιο αντί για το διαμάντι που της υποσχέθηκε. Ο Αλαν και ο Ντένι παίρνουν μέρος στις εξετάσεις ναυαγοσωστικής.
Οταν ένας άνδρας δολοφονεί μια γυναίκα επειδή απέρριψε την πρόταση γάμου που της έκανε στην τηλεόραση, ο Αλαν μηνύει την εκπομπή και αντιμετωπίζει έναν εχθρό από τα παλιά. Η Σίρλεϊ εκπροσωπεί ένα φίλο που κατηγορείται ότι σκοτώνει φώκιες.
Η Σίρλεϊ ζητά από τον Αλαν να διεκδικήσει δικαστικά να τεθεί τέλος στη μάχη του πατέρα της με το Αλτσχάιμερ. Ο Τζέρι μηνύεται για σεξουαλική κακοποίηση. Ο Σακ εκπροσωπεί τις αρχές του νησιού Ναντάκετ που θέλουν να φτιάξουν ατομική βόμβα.
Ο Αλαν Σορ έχει την ευκαιρία της ζωής του όταν του ζητείται να εφεσιβάλει τη θανατική καταδίκη ενός διαταραγμένου άνδρα στο Ανώτατο Δικαστήριο. Η Κέιτι μαθαίνει ότι η νέα κοπέλα του Τζέρι έχει ένα σκοτεινό μυστικό.
Η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικάνων ζητά από τον Ντένι Κρέιν να κατέβει για Πρόεδρος. Η Σίρλεϊ και ο Σακ μηνύουν την Αρχιεπισκοπή που δεν επιτρέπει στις γυναίκες να γίνονται κληρικοί. Ο Τζέρι εκπροσωπεί την ιερόδουλη, πρώην κοπέλα του.
Ο Ντένι ερωτεύεται τρελά τη Σάνι Φιλντς, μια κτηνοτρόφο που μηνύει τον Οργανισμό Τροφίμων για να σταματήσει την πώληση κλωνοποιημένου κρέατος. Η Σίρλεϊ ζητά από τον Αλαν να μηνύσει τον ανιψιό της και την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών.
Ο Ντένι και ο Αλαν γίνονται επιτέλους δεκτοί στην Ακτοφυλακή, αλλά η φιλία τους δοκιμάζεται όταν ο δεύτερος εκπροσωπεί μια πόλη που θέλει να αποσχισθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο πρώτος αναλαμβάνει την αντίπαλη πλευρά.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz