Αναζήτηση
Schitt's creek - iShow.gr
Schitt's creek
Σειρά
Κωμωδία
Είδος
Κωμική σειρά καναδικής, αμερικανικής παραγωγής 2015
Διάρκεια
22'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
Όταν ένας ηλικιωμένος φιλοξενούμενος βρίσκεται νεκρός, η Μόιρα ανησυχεί πως είναι υπεύθυνη για τον θάνατό του. Κι ενώ ο Τζόνι και η Στίβι προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση, ο Ντέιβιντ και ο Πάτρικ επισημοποιούν τη σχέση τους.
Όταν ο Τζόνι βρίσκει ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, προετοιμάζεται για την πιθανότητα ενός νέου μωρού στην οικογένεια. Στο μεταξύ, η Αλέξις εγγράφεται στο πανεπιστήμιο, ενώ ο Ντέιβιντ και ο Πάτρικ αναζητούν λίγη ιδιωτικότητα.
Η Μόιρα αναλαμβάνει έναν δύσκολο ρόλο στο σόου του ετήσιου φεστιβάλ της πόλης, αλλά φοβάται πως δεν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα. Την ίδια στιγμή, ο Ντέιβιντ ασχολείται με κάποιους εφήβους που τριγυρίζουν στο κατάστημά του.
Η Μόιρα πιέζει την Αλέξις να κάνει νέες γνωριμίες... κι έτσι την πείθει να βγει για ποτό με την Τουάιλα. Στο μεταξύ, οι αγανακτισμένοι Στίβι και Πάτρικ επιχειρούν να μάθουν στον αδιάλλακτο Ντέιβιντ την τέχνη του συμβιβασμού. (25'''')
Η Μόιρα ταράζεται όταν μαθαίνει ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια φήμη ότι πέθανε. Στο μεταξύ, ο Ρόλαντ ζητά από τον Τζόνι να γίνει ο νονός του παιδιού του, κι εκείνος ψάχνει έναν ευγενικό τρόπο για να αρνηθεί την πρότασή του. (25'''')
Ο Ντέιβιντ διοργανώνει με τη βοήθεια του Πάτρικ μια εκδήλωση για να προωθήσει τη νέα επιχείρησή του. Εντωμεταξύ, ο Τζόνι και η Αλέξις αλλάζουν το προφίλ του μοτέλ, αλλά η Στίβι φοβάται πως ίσως επεκτείνονται υπερβολικά γρήγορα. (25'''')
Ενώ ο Τζόνι και η Μόιρα οργανώνουν ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου, η σχέση του Ντέιβιντ και του Πάτρικ μπαίνει σε δοκιμασία. Την ίδια στιγμή, η Αλέξις λαμβάνει ένα περίεργο μήνυμα από τον Τεντ και αποφασίζει να το ερευνήσει. (25'''')
Μετά την αποτυχία του μπάρμπεκιου, η Στίβι φέρνει τον Ντέιβιντ σε ένα σπα για να του φτιάξει τη διάθεση. Εντωμεταξύ, ο Τζόνι παρευρίσκεται σε μια πρόβα της ομάδας α καπέλα της πόλης και εντυπωσιάζει τα μέλη με το ταλέντο του. (25'''')
Ο Ντέιβιντ προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Πάτρικ, όταν νιώθει ότι ο χωρισμός τους έχει παρατραβήξει. Στο μεταξύ, η Αλέξις έχει μια ιδέα για μια πρωτότυπη εκδήλωση στο δημαρχείο, μα η Μόιρα την παρουσιάζει άθελά της ως δική της. (25'''')
Η Τζόσελιν πιέζει τον Ντέιβιντ να της οργανώσει μια γιορτή για τον ερχομό του μωρού της, ενώ η Αλέξις συναντά τυχαία μια παλιά φίλη της. Στο μεταξύ, ο Τζόνι και η Μόιρα καταλήγουν να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση για εργένηδες. (25'''')
Όταν η Μόιρα καλείται ως ένορκος, αναζητά μια οποιαδήποτε δικαιολογία για να μπορέσει να το αποφύγει. Εντωμεταξύ, ο Τζόνι κατηγορεί τον Ντέιβιντ ότι ένα από τα προϊόντα του είναι υπεύθυνο για μια έξαρση εξανθημάτων στο μοτέλ. (25'''')
Η εκδήλωση στο δημαρχείο ξεκινά από στιγμή σε στιγμή, αλλά η Μόιρα πρέπει να αφήσει την Αλέξις στο πόδι της για να είναι δίπλα στην Τζόσελιν που γεννάει. Στο μεταξύ, η σχέση του Ντέιβιντ και του Πάτρικ περνά στο επόμενο επίπεδο. (25'''')
Στο τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου, ο Τζόνι θέλει να γιορτάσει την παραμονή των Χριστουγέννων με ένα μεγάλο πάρτι όπως παλιά. Όμως, η υπόλοιπη οικογένεια δυσκολεύεται να μοιραστεί μαζί του το πνεύμα των Χριστουγέννων. (25'''')
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551