Αναζήτηση
Blue Bloods - iShow.gr
Blue Bloods
Σειρά
Διάρκεια
43'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Ο Jaime εισχωρεί μυστικά σε ένα επικίνδυνο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων. Danny και Baez ερευνούν μια ανθρωποκτονία που συνδέεται με τον Darryl Reid (Malika Yoba), τον παλιό συνεργάτη του Danny.
Danny και Baez ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παλιά συνεργάτιδα του Danny, Jackie Curatola, όταν επανεμφανίζεται ένας κατά συρροή δολοφόνος.
Ο Frank παλεύει με την προσωπική απώλεια του καλύτερου φίλου του και με το πώς να βοηθήσει την Tess Ross, την κόρη του καλύτερου φίλου του, όταν εκείνη καταλήγει στη φυλακή.
Ο Danny ξανασμίγει με μια προβληματική έφηβη από μια υπόθεση του παρελθόντος, όταν η νεαρή βρίσκεται σε κίνδυνο. Επίσης, ο Frank αντιμετωπίζει μια δύσκολη απόφαση για το προσωπικό, η οποία του χτυπά ευαίσθητη χορδή.
Η Erin διορίζεται να ηγηθεί μιας ομοσπονδιακής έρευνας για διεφθαρμένες ιπποδρομίες. Επίσης, ο Jamie ερευνά μια επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών στην οποία εμπλέκονται αντίπαλες συμμορίες.
Ο Danny και η Baez, με τη βοήθεια του παλιού συνεργάτη της Baez, ερευνούν μια ανθρωποκτονία, στην οποία εμπλέκονται πρακτικές βουντού.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551