Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Supernatural - iShow.gr
Supernatural
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Επιστημονική Φαντασία
Είδος
Σειρά επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2005-2007
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Ο Ντιν επιστρέφει από το καθαρτήριο, έναν ακριβώς χρόνο μετά την αμείλικτη μάχη με τους Λεβιάθαν. Επανασυνδέεται με τον αδελφό του, Σαμ και μαζί ανακαλύπτουν πως ο Κέβιν έχει ξεφύγει από τον Κρόουλι και έχει μάλιστα στην κατοχή του έναν ακόμα Λόγο του Θεού.
Ο Σαμ και Ντιν καταφέρνουν να σώσουν τη μητέρα του Κέβιν, η οποία δέχεται επίθεση από δαίμονες. Στη συνέχεια οι τρεις τους, συνεχίζουν την αναζήτηση για τον Λόγο του Θεού, τον οποίο, όπως ανακαλύπτουν, έχει βάλει σε πλειστηριασμό ο Πούλτους, ο θεός της... απληστίας!
Το δίδυμο προσπαθεί να εντοπίσει τον Κέβιν, οι έρευνες όμως παρακωλύονται όταν συναντούν μία σειρά δολοφονιών, όπου η καρδιά έχει αφαιρεθεί από τα θύματα. Ο Σαμ και ο Ντιν αναλαμβάνουν άμεσα να βρουν τον δολοφόνο, είναι όμως μονάχα ένας, αυτός που διέπραξε τις βίαιες δολοφονίες;
Ο Ντιν και ο Σαμ ακολουθούν τα ίχνη ενός δολοφόνου. Οι έρευνες όμως θα τους οδηγήσουν σε ένα ενδιαφέρον βίντεο, το οποίο δείχνει τρεις φοιτητές να ερευνούν επιθέσεις σε ανθρώπους από "άγρια ζώα", τα οποία στα μάτια του Ντιν και του Σαμ φέρουν σημαντικές ομοιότητες με λυκάνθρωπους!
Ο Ντιν σπεύδει να βοηθήσει τον Μπένι, τον βρικόλακα, που δραπέτευσε μαζί του από το καθαρτήριο, ο οποίος κυνηγά το δημιουργό του, τον βρικόλακα δηλαδή, που τον δάγκωσε και προκάλεσε τη μεταμόρφωσή του.
Τα δύο αδέλφια ερευνούν μία σειρά από φόνους, που φαίνεται να έχει διαπράξει ένα ιδιαίτερα εκδικητικό φάντασμα. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, ο Ντιν και Σαμ, συνειδητοποιούν πως ο Γκαρθ έχει επωμιστεί όχι μόνο τον ρόλο, αλλά και το σώμα του Μπόμπι.
Ο Κρόουλι έχει απαγάγει τον Κέβιν, αλλά και όλους τους προφήτες, που έχουν την ικανότητα να διαβάσουν τον Λόγο του Θεού. Τα αδέρφια συνειδητοποιούν πως ο Κάστιελ έχει δραπετεύσει από το καθαρτήριο και ακόμα πιο παράξενο είναι πως δεν έχει καμία μνήμη για το πώς κατάφερε να το κάνει.
Ο Κάστιελ αποφασίζει να γίνει κυνηγός, όπως ο Σαμ και ο Ντιν. Αλλά την πρώτη του μέρα στη δουλειά πρέπει να ερευνήσει μια σειρά από δολοφονίες, που προκαλούνται από παλιά κινούμενα σχέδια. Εν τω μεταξύ, ο Σαμ θυμάται την πρώτη φορά, που συνάντησε τον πατέρα της Αμέλια.
Ο Σαμ ζητάει από έναν κυνηγό, τον Μάρτιν, να προσέχει τον Μπένι, χωρίς όμως να αναφέρει τίποτα σχετικά στον Ντιν. Όταν ο Μάρτιν λέει στον Σαμ πως ένα βαμπίρ δολοφονήθηκε και θεωρεί υπεύθυνο τον Μπένι, ο Ντιν υπερασπίζεται τον φίλο του.
Ο Ντιν και ο Κάστιελ προσπαθούν να σώσουν τον Σαμάντριελ από τον Κρόουλι. Ο Σαμ από την άλλη, πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να είναι κυνηγός πνευμάτων ή αν θα επιλέξει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του κοντά στην Αμέλια.
Μετά από δύο παράξενες δολοφονίες ο Σαμ και ο Ντιν ερευνούν τον φανταστικό κόσμο του Μούντορ, όπου συναντούν ένα γνωστό τους πρόσωπο.
Ο παππούς του Ντιν και του Σαμ ταξιδεύει στο χρόνο αναζητώντας τη βοήθεια των εγγονών του. Έχει στην κατοχή του ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο, το οποίο πρέπει πάση θυσία να παραμείνει μακριά από τα χέρια της Δαιμόνισσας, που τον ακολουθεί.
Τα δύο αδέλφια ασχολούνται με τον θάνατο ενός ραβίνου, ο οποίος, με βάση τα στοιχεία, κάηκε ζωντανός από μια φωτιά, που προκάλεσε ο ίδιος. Σύντομα μαθαίνουν πως ο ραβίνος ασχολούνταν με μυστικιστικές οργανώσεις και πιο συγκεκριμένα με μία ομάδα ναζί νεκρομαντών.
Ο Κέβιν καταφέρνει να αποκρυπτογραφήσει την πλακέτα, ανακαλύπτοντας παράλληλα τον τρόπο να κλείσουν μία για πάντα οι Πύλες της Κολάσεως. Εξηγεί στα δύο αδέλφια πως για να κλείσει κάποιος τις Πύλες θα πρέπει να φέρει εις πέρας τρεις αποστολές καθορισμένες από τον... Μεγαλοδύναμο.
Ο Ντιν και ο Σαμ θα έρθουν σε επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος. Έναν αστυνομικό, τον Τζέιμς Φράμπτον, η βοήθεια του οποίου είχε αποβεί ζωτική στην τότε αποστολή τους. Ο αστυνομικός αυτός έχει πλέον "μεταμορφωθεί" σε μάγο, ο οποίος κατηγορείται μάλιστα για τη δολοφονία πολλών ανθρώπων.
Τα δύο αδέλφια συναντούν κάτι που, προς έκπληξή τους, δεν έχουν ξαναδεί στη ζωή τους. Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος μία φορά κάθε μέρα, χάνει τη ζωή του. Σύντομα συνειδητοποιούν πως δεν πρόκειται για άνθρωπο και πως οι ρίζες της κατάστασης είναι βαθιές και μεγάλες.
Ο Κάστιελ επιστρέφει και αυτή τη φορά χρειάζεται τη βοήθεια των δύο αδελφών. Οι τρεις τους θα πρέπει να σταματήσουν κάποιον δαίμονα, ο οποίος αναζητά την κρύπτη του Λούσιφερ, πιθανότατα με σκοπό την απελευθέρωσή του. Στην πορεία θα βρουν περαιτέρω βοήθεια στο πρόσωπο της Μεγκ.
Τα δύο αδέλφια έρχονται σε επαφή με ένα γνώριμο πρόσωπο του παρελθόντος, την Κρίσι Τσέιμπερς. Σύντομα καταλαβαίνουν πως τόσο η ίδια, όσο και πολλά άλλα ορφανά παιδιά, βρίσκονται στο στόχαστρο ενός Κυνηγού. Δεν είναι όμως οι ζωές τους, που ο Κυνηγός επιζητά, αλλά τις ικανότητές τους.
Ο Κέβιν αποζητά τη βοήθεια των δύο αδελφών, καθώς ακούει στο μυαλό του τη φωνή του Κρόουλι. Εκείνοι με τη σειρά τους στρέφονται στον Αζάι για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τη δεύτερη αποστολή, που αναγράφεται στην πλακέτα.
Ο Ντιν ανησυχεί για την επίδραση, που είχε η δεύτερη δοκιμασία στη σωματική ακεραιότητα του Σαμ και τον παροτρύνει να κάνει ένα διάλειμμα από το κυνήγι. Ο Ντιν αποφασίζει λοιπόν πως είναι καιρός να μεταφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του στο "κυνήγι" στην Τσάρλι.
Τα δύο αδέλφια αναζητούν τον συγγραφέα του Λόγου, Μέτατρον. Παράλληλα ο Κάστιελ προσπαθεί να ξεφύγει από τη Ναόμι αλλά και άλλους αγγέλους, που τον κυνηγούν, προστατεύοντας ταυτοχρόνως την αγγελική ταμπλέτα. Εν τω μεταξύ, ο Κρόουλι βρίσκεται μπροστά στο "παιχνίδι" με τις ταμπλέτες.
Τα δύο αδέλφια προσπαθούν να βρουν τη θεραπεία για ένα δαίμονα ενώ ακόμα δεν έχουν καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουν την τρίτη δοκιμασία. Παράλληλα, ο Μέτατρον, αναζητά τη βοήθεια του Κάστιελ για κάποια προβλήματα, που αφορούν τις Πύλες του Παραδείσου.
Χρησιμοποιώντας τη μισή ταμπλέτα, που έχει στην κατοχή του, ο Κρόουλι, ετοιμάζει την τελική του κίνηση στην επίθεση κατά του Παραδείσου. Μονάχα ο Ντιν με τον Σαμ και τον Κέβιν έχουν τη δυνατότητα να τον σταματήσουν και να κλείσουν τις Πύλες της Κολάσεως.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz