Αναζήτηση
Supernatural - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Supernatural - iShow.gr
Είδος
Σειρά επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2005-2007
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πληροφορίες
Σειρά
Επιστημονική Φαντασία

Όταν ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ, ήταν παιδιά η μητέρα τους δολοφονήθηκε μπροστά στον πατέρα τους από κάτι «υπερφυσικό» και οι ζωές τους άλλαξαν ριζικά. Μετά από το τραγικό αυτό συμβάν, ο πατέρας τους ανέπτυξε ενδιαφέρον για καθετί μεταφυσικό και εκπαίδευσε τους δύο γιους για να γίνουν μαχητές εναντίον του Κακού, ατρόμητοι μπροστά στο ανεξήγητο και υπερασπιστές των αδυνάτων.

Είκοσι δύο χρόνια μετά, κατά τη διάρκεια μιας τυπικής καταδίωξης, ο Τζον Γουίντσεστερ εξαφανίζεται και οι δύο μαθητευόμενοι πολεμιστές, άνδρες πια, ακολουθούν τα ίχνη του σε έναν μυστηριώδη λαβύρινθο, όπου η τετράγωνη λογική δεν μπορεί να γίνει πυξίδα. Σε κάθε τους βήμα συναντούν ανθρώπους που έχουν ανάγκη από την προστασία τους και συλλέγουν γνώσεις, έχοντας σημαδευτεί σε τρυφερή ηλικία από την εικόνα ενός αόρατου στους πολλούς, πλην επικίνδυνου επισκέπτη, που συνθέτει το ψηφιδωτό του πιο τρομακτικού εφιάλτη…

Μύθοι, διαδεδομένοι θρύλοι, λαϊκές δοξασίες και κυνήγι φαντασμάτων πρωταγωνιστούν σε μια σειρά που θα ενθουσιάσει τους φαν του είδους ... αλλά όχι μόνο αυτούς! Άλλωστε, είναι από τις λίγες σειρές στην Αμερική, που έχουν φτάσει τους 7 κύκλους επεισοδίων και μάλιστα συνεχίζονται !!!

Η σειρά προτάθηκε το 2006 για το βραβείο Saturn στην Κατηγορία της Καλύτερης Σειράς, ενώ την ίδια χρονιά προτάθηκε για EMMY στην Κατηγορία του Ήχου και στην Κατηγορία της Μουσικής.

Το 2010 στα “People’s Choise Awards” η σειρά βραβεύθηκε ως «αγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας».

Το 2011 στα “TV Guide Awards” o Τζένσεν Άκλς κέρδισε το βραβείο «αγαπημένος ηθοποιός» και η σειρά το βραβείο «αγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας».

Συμμετέχουν
Τζάρετ Πανταλέκι
Sam Winchester
Τζένσεν Άκλς
Dean Winchester
Τζιμ Beaver
Bobby Singer (46 επεισόδια, 2006-2011)
Misha Κόλινς
Castiel
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551