Αναζήτηση
Cobra Kai - iShow.gr
Cobra Kai
Σειρά
Κωμωδία
Δράσης
Δραματική
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2018
Διάρκεια
30'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ο νέος συγκάτοικος-σύμμαχος του Ντάνιελ δοκιμάζει την υπομονή της Αμάντα. Ο Μιγκέλ ψάχνει τον πατέρα του στο Μεξικό. Ο Τέρι αρχίζει να μεταμορφώνει το Κόμπρα Κάι.
Ο Τσόζεν και ο Ντάνιελ καταστρώνουν ένα σχέδιο κατά του Τέρι. Στο Μεξικό, ο Ρόμπι και ο Τζόνι ψάχνουν τον Μιγκέλ, ο οποίος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του.
Ένας νέος εχθρός από το παρελθόν του Ντάνιελ επανεμφανίζεται. Έπειτα από μια μέρα ενδοσκόπησης, η Σαμ καταλήγει σε μια απόφαση σχετικά με το μέλλον της με τον Μιγκέλ.
Το ειδύλλιο του Τζόνι και της Κάρμεν φουντώνει, ενώ ο Ντάνιελ και η Αμάντα ταράζονται από τα σχέδια του Τέρι. Οι κόντρες των εφήβων "ξεχειλίζουν" στο θαλάσσιο πάρκο.
Ο Ντάνιελ στηρίζεται σε έναν άσπονδο φίλο. Η ένταση μεταξύ του Μιγκέλ και του Ρόμπι κορυφώνεται. Ένα γνώριμο πρόσωπο επιστρέφει.
Ο Τέρι προσλαμβάνει μια ειδικό στον Δρόμο της Γροθιάς. Ο Ντάνιελ δίνει τέλος σε μια κόντρα, σε αντίθεση με τους Τζόνι και Τσόζεν. Ο Κριζ αντιμετωπίζει παλιούς δαίμονες.
Ο Τέρι και η Κιμ ξεκινούν μια σκληρή δοκιμασία, ενώ ο Τσόζεν διδάσκει στους μαθητές του κάτι διαφορετικό. Ο Τζόνι και ο Ντάνιελ απαιτούν απαντήσεις από τον Κριζ.
Μια πολυπόθητη θέση σε ένα ελίτ διεθνές τουρνουά πυροδοτεί μια μάχη μεταξύ των ντότζο. Η αφοσίωση της Τόρυ δοκιμάζεται. Η Σαμ δυσκολεύεται να αφήσει τον Μιγκέλ να φύγει.
Η Τόρυ πληρώνει το τίμημα της ανυπακοής. Το Σαλάχι παλεύει με τη συνείδησή του. Μια εορταστική νύχτα στην πόλη παίρνει άλλη τροπή για τους Τζόνι, Ντάνιελ και Τσόζεν.
Μάχες ξεσπούν στο τουρνουά Βάλεϊ, όταν ο Τζόνι, ο Ντάνιελ, ο Τσόζεν και οι μαθητές τους επιστρατεύουν όλες τις ικανότητες και τη δύναμή τους για να συντρίψουν τον Τέρι.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551