Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Rome - iShow.gr
Rome
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
52 π.Χ. Ανυπομονώντας να επιστρέψει στη Ρώμη, έπειτα από 8 χρόνια πολέμου, ο Ιούλιος Καίσαρας ολοκληρώνει την εκστρατεία του με νίκη στη Γαλατία. Οταν όμως το χρυσό έμβλημα του στρατού του κλέβεται, δύο άντρες καλούνται να το ανακτήσουν.
Μετά την κατάληψη της Ρώμης, η Ατια διοργανώνει γιορτή για να τιμήσει τον Καίσαρα, ο οποίος ζητά να μάθει τις προφητείες. Ο Οκταβιανός ανακαλύπτει τη σοβαρή ασθένεια που ο Καίσαρας κρατά κρυφή, καθώς και τη συνάντησή του με τη Σερβιλία.
Ο Καίσαρας σκέφτεται σοβαρά την προσφορά του Πομπήιου, ενώ ο Βορένος συνειδητοποιεί ότι το εισόδημά του δεν αρκεί για να συντηρήσει την οικογένειά του. Η Ατια καταστρώνει ένα έξυπνο σχέδιο για να χωρίσει τον Καίσαρα από τη Σερβιλία.
Ο Μάρκος Αντώνιος βασανίζεται από ένα δίλημμα. O Πούλος κι ο Οκταβιανός επισκέπτονται έναν οίκο ανοχής, η Ατια προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τη Σερβιλία, κι ο Βορένος με τη Νιόβη ξαναβρίσκουν, αν και προσωρινά, τη μεταξύ τους οικειότητα.
Εχοντας ναυαγήσει στην Αδριατική, ο Βορένος κι ο Πούλος προσπαθούν να επιβιώσουν. Στην Ελλάδα, ο Πομπήιος αποφασίζει να επιτεθεί στον αποδυναμωμένο στρατό του Καίσαρα. Σύντομα όμως, παρά τις προβλέψεις, αναγκάζεται να ζητήσει ενισχύσεις.
Εχοντας καταδιώξει τον Πομπήιο ως την Αίγυπτο, ο Καίσαρας φτάνει στην Αλεξάνδρεια και συναντά το νεαρό φαραώ Πτολεμαίο ΙΓ", ο οποίος του προσφέρει ένα δώρο-έκπληξη. Στο μεταξύ, ο Λούκιος κι ο Τίτος απελευθερώνουν τη φυλακισμένη Κλεοπάτρα.
Μετά την πανωλεθρία του Σκιπίωνα και του Κάτωνα, ο Ιούλιος Καίσαρας επιστρέφει στη Ρώμη, όπου τον περιμένει υποδοχή ήρωα. Στο μεταξύ, ναυαγεί το σχέδιο της Σερβιλίας να χρησιμοποιήσει την Οκτάβια για να ξεθάψει ένα μυστικό του Καίσαρα.
Ομόφωνα εκλεγμένος Αυτοκράτορας από τη ρωμαϊκή σύγκλητο, ο Καίσαρας αναγγέλλει τη λήξη του πολέμου και προετοιμάζεται για έναν πενθήμερο εορτασμό του "θριάμβου" του. Στο μεταξύ, τόσο ο Πούλος όσο κι ο Βορένος σχεδιάζουν το μέλλον τους.
Ο Ιούλιος Καίσαρας προσκαλεί τον Βορένο και τη Νιόβη σε μία από τις εορταστικές συγκεντρώσεις της Ατια. Εν τω μεταξύ, ο Κάσσιος προσπαθεί να πείσει τον Βρούτο ότι η ζωή και ο θάνατος της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας βρίσκεται στα χέρια του.<br />
Ως αποτέλεσμα των κατορθωμάτων τους στον πόλεμο, ο Πούλος κι ο Βορένος ανταμείβονται από τον Καίσαρα. Στο μεταξύ, σε βάρος της Νιόβης, η Σερβιλία ξεπερνά το τελευταίο εμπόδιο στο φιλόδοξο και πολύπλοκο σχέδιό της να εκδικηθεί την Ατια.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz