Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Boston Legal - iShow.gr
Boston Legal
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική σειρά
Δραματική
Είδος
Αστυνομική δραματική σειρά αμερικάνικης παραγωγής 2004
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ο Αλαν βοηθάει την Μπέθανι Χόροβιτζ στο δικαστικό αγώνα εναντίον μιας καπνοβιομηχανίας αλλά φοβάται ότι δε θα μπορέσει να αποδώσει στο δικαστήριο καθώς η συνήγορος υπεράσπισης είναι πρώην αγαπημένη του. Ο Ντένι δεν "αποδίδει" στο κρεβάτι.
Ο Αλαν μηνύει μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία καθώς ο Ντένι παραλίγο να πεθάνει όταν, χωρίς να το καταλάβει, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων. Η δεκαεπτάχρονη εγγονή της Σίρλεϊ συλλαμβάνεται για παράνομη συμμετοχή στις εκλογές.
Ο Ντένι συλλαμβάνεται για κατοχή όπλου και πυροβολισμό ενός άνδρα που προσπάθησε να τον ληστέψει. Ο Τζέρι και ο Αλαν προσπαθούν να βοηθήσουν μια πελάτισσα, με την οποία ο Αλαν έχει παρελθόν, να διεκδικήσει κοινή κηδεμονία του παιδιού της.
Ο Αλαν και ο Ντένι εκπροσωπούν ένα γιατρό που κατηγορείται ότι δολοφόνησε μια νοσοκόμα του. Την κατάσταση μπερδεύει το γεγονός ότι ο πελάτης τους είναι σύζυγος μιας γυναίκας από το παρελθόν του Αλαν, ίσως της μόνης που αγάπησε αληθινά.Ο θάνατος ενός στρατιώτη ωθεί τον Αλαν και τη Σίρλεϊ να μηνύσουν το Στρατό για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Η αδερφή του Τζέρι ζητά τη βοήθειά του για να βρει τον ανώνυμο δότη του γενετικού υλικού με το οποίο συνέλαβε το γιο της.
Στις διακοπές τους, ο Αλαν και ο Ντένι ανακαλύπτουν ότι είναι κάθε άλλο παρά δημοφιλείς. Οταν εμφανίζεται ο εκνευριστικός Μέλβιν Πάλμερ, τα πράγματα χειροτερεύουν. Η Σίρλεϊ αναλαμβάνει την υπεράσπιση της "δολοφονικής" Κάθριν Πάιπερ.
Με έξυπνους χειρισμούς, οι ακριβοπληρωμένοι δικηγόροι της νομικής φίρμας "Κρέιν, Πουλ & Σμιτ" κερδίζουν τις πιο απαιτητικές υποθέσεις, αλλά συχνά μπλέκουν σε περιπέτειες με πελάτες και συναδέλφους...
Ο Τζέρι επιμένει να αναλάβει ο ίδιος την υπεράσπιση του εαυτού του όταν κατηγορείται για επίθεση σε έναν άνδρα σε μια καφετέρια. Ο Αλαν και η Σίρλεϊ προσπαθούν να βοηθήσουν μια έφηβη που είναι έγκυος να βρει ένα "παραθυράκι" στο νόμο.

Ο Ντένι και ο Σακ πετούν στη Βιρτζίνια για να αναλάβουν την υπεράσπιση ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου που πυροβόλησε και σκότωσε ένα θανατοποινίτη. Ο Αλαν και η Σίρλεϊ εκπροσωπούν μια γυναίκα που απολύθηκε επειδή ψήφισε τον Τζον ΜακΚέιν.

Τα σχέδια της Σίρλεϊ και του Σακ να περάσουν ήρεμα τη γιορτή των Ευχαριστιών δίνουν τη θέση τους σε ένα επεισοδιακό δείπνο στο οποίο παρευρίσκεται όλη η εταιρεία, μαζί και ο Εντουιν Πουλ, το "παιδί" του και ο απεχθής Μέλβιν Πάλμερ.

Ο Σακ βοηθά την Κάθριν Πάιπερ να μηνύσει τα τηλεοπτικά δίκτυα με την κατηγορία ότι δεν κάνουν εκπομπές για κοινό άνω των 50. Ο Ντένι προσπαθεί να πάρει ένα πειραματικό φάρμακο για το Αλτσχάιμερ, το οποίο όμως δεν είναι διαθέσιμο ακόμα.

Παρά τις αντιρρήσεις όσων εργάζονται σε αυτήν, αποφασίζεται η εταιρεία να περάσει στην ιδιοκτησία ενός κινέζικου ομίλου για οικονομικούς λόγους. Η Σίρλεϊ και ο Σακ σχεδιάζουν το γάμο τους και ο Ντένι κάνει τη δική του πρόταση στον Αλαν.
Ο Αλαν υποστηρίζει στο Ανώτατο Δικαστήριο το δικαίωμα του Ντένι να λάβει ένα πειραματικό φάρμακο που θα τον ανακουφίσει από τα συμπτώματα της νόσου του Αλτσχάιμερ. Η Σίρλεϊ, ο Σακ, ο Αλαν και ο Ντένι προετοιμάζονται για τους γάμους τους.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz