Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Boston Legal - iShow.gr
Boston Legal
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική σειρά
Δραματική
Είδος
Αστυνομική δραματική σειρά αμερικάνικης παραγωγής 2004
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ο αρραβωνιαστικός της Ντενίζ συλλαμβάνεται επειδή προσπάθησε να αγοράσει έναν πνεύμονα. Ο Αλαν υπερασπίζεται τον Τζέρι που οδηγούσε σε λάθος λωρίδα με συνοδηγό μια φουσκωτή κούκλα. Η Σμιντ ανακαλύπτει ότι κι ο Ντένι έχει μια τέτοια κούκλα.
Ο Ντένι "τα βρίσκει" με τη μικρόσωμη, διαδικτυακή γνωριμία του, η Σίρλεϊ αντιμετωπίζει στο δικαστήριο τον πρώην σύντροφό της και το νέο δικηγόρο του, τον Αλαν Σορ, και ο Τζέφρι ανακαλύπτει ένα στοιχείο σημαντικό για την υπόθεση δολοφονίας.
Η Σμιντ αναγκάζεται να υπερασπιστεί έναν άστεγο με κανιβαλικές τάσεις, ο Μπραντ καθοδηγεί την Μπέθανι στον πρώτο της μεγάλο διακανονισμό και ο Αλαν 'συναγωνίζεται' τον Ντένι για μια ευκαιρία να κοιμηθεί με τη Σίρλεϊ.
Ο Τζέφρι αναλαμβάνει μια υπόθεση δολοφονίας. Ο Αλαν και η νέα δικηγόρος υπερασπίζονται μια τραβεστί που απολύθηκε επειδή ζήτησε άδεια μητρότητας. Ο Ντένι μηνύεται από την κοπέλα που γνώρισε μέσω διαδικτύου και η οποία αποδείχθηκε νάνος.
Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ μεγαλώνει καθώς η υπόθεση δολοφονίας που χειρίζεται ο Κόχο φτάνει σε δίκη. Ο πατέρας του Σκοτ Λιτλ προβαίνει σε μια συγκλονιστική δήλωση. Ο Αλαν υπερασπίζεται τον Τζέρι Εσπενσον, πάλι, ενάντια σε έναν παλιό έρωτά του
Ενώ η δίκη του Σκοτ Λιτλ πλησιάζει στο τέλος, ο Κόχο ρισκάρει δοκιμάζοντας μια επικίνδυνη γραμμή υπεράσπισης. Ο Αλαν εκπλήσσεται όταν καταλαβαίνει ότι έχει ανάγκη από μια αγκαλιά μετά την ερωτική πράξη. Οι ένορκοι καταλήγουν σε ετυμηγορία
Η Ντενίζ ξεκινά μια έρευνα για τα μέλη της σορού του αρραβωνιαστικού της. Ο Αλαν πρέπει να υπερασπιστεί τον Τζέρι ξανά. Ο Τζέφρι μηνύεται από τον Λίνκολν Μέγιερ. Ο Ντένι μαθαίνει ότι η γυναίκα με την οποία βγαίνει μπορεί να είναι κόρη του

Ολη η εταιρεία συνεργάζεται για να σώσει τη Σίρλεϊ, που πιστεύεται ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής από τον Λίνκολν Μέγιερ. Ο Ντένι ζηλεύει τη σχέση του Αλαν με τον Τζέρι καθώς η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας που έχουν αναλάβει κορυφώνεται.
Ο Αλαν υπερασπίζεται μια μητέρα για την κηδεμονία των δύο παιδιών της. Η Ντενίζ εκπροσωπεί μια γυναίκα που μηνύει το Θεό για το θάνατο του συζύγου της και ο Ντένι βοηθά μια σερβιτόρα να διατηρήσει την κηδεμονία της ανορεκτικής κόρης της.
Ο Αλαν και ο Ντένι κατευθύνονται στη Νέα Ορλεάνη με τη Βανέσα Γουόκερ για να υπερασπιστούν μια γιατρό που έκανε ευθανασία σε πέντε ασθενείς. Ο Κλάρενς μηνύει ένα γυμναστήριο μόνο για γυναίκες που τον έδιωξε επειδή δεν είναι πια η Κλάρις.
Ο Ντένι μπαίνει στη "μαύρη" λίστα της Εθνικής Ασφάλειας και ζητά από τον Αλαν να καταθέσει αγωγή κατά της κυβέρνησης. Η Σίρλεϊ και η Βανέσα υπερασπίζονται μια δασκάλα που κατηγορείται για παραμέληση των παιδιών επειδή ένας μαθητής πέθανε.
Ο χωρισμός με την Μπέλα εξελίσσεται σε πρόκληση για τον Ντένι όταν του ζητά να μηνύσει μια οργάνωση προστασίας ζώων που ενοχλεί τη δική της εταιρεία καλλυντικών. Ο Μπραντ κι ο Τζέφρι συνεχίζουν τη βεντέτα τους στο πάρτι μασκέ του γραφείου
Ο Αλαν καλείται να υπερασπιστεί τον Ντένι, αυτήν τη φορά για παράνομη μεταφορά ανθρώπινου λίπους εκτός χώρας. Ο Κλάρενς αναλαμβάνει την πρώτη του υπόθεση κι ένα μέλος της εταιρείας αποχωρεί μέσα σε κλίμα συγκίνησης.
Ο Αλαν καλείται να υπερασπιστεί τον Ντένι, αυτήν τη φορά για παράνομη μεταφορά ανθρώπινου λίπους εκτός χώρας. Ο Κλάρενς αναλαμβάνει την πρώτη του υπόθεση κι ένα μέλος της εταιρείας αποχωρεί μέσα σε κλίμα συγκίνησης.
Οταν δύο διαφορετικές υποθέσεις εκδικάζονται ταυτόχρονα, ο Αλαν καταλήγει να χάσει ένα φίλο. Ο Κλάρενς πανικοβάλλεται που θα βρεθεί μόνος με την Κλερ. Η Μπέθανι πιέζει τον Ντένι να τη συνοδεύσει στην εκκλησία, με καταστροφικά αποτελέσματα
Ο Αλαν πρέπει να βοηθήσει μια πρώην φίλη του, η οποία εμφανίζεται στο δικαστήριο με αιματοβαμμένο νυφικό, κατηγορούμενη για το φόνο του γαμπρού. Η Κλερ υπερασπίζεται τον κλέφτη ενός κινητού. Ο Ντένι προσπαθεί να ξανακερδίσει την Μπέθανι.
Υπό την απειλή όπλου, ο Ντένι αναγκάζεται να ξαναδικάσει την πρώτη υπόθεση δολοφονίας που ανέλαβε. Από την ετυμηγορία εξαρτάται η ζωή των υπαλλήλων της εταιρείας. Ο Αλαν υπερασπίζεται μια εργαζόμενη κοπέλα αλλά καταλήγουν στο ίδιο κελί.
Ο Αλαν εκπροσωπεί ένα δικηγόρο κατηγορούμενο για συγκάλυψη δολοφονίας που έκανε ο αδερφός του. Μια άρνηση του Μπραντ απέναντι στην εταιρεία μπορεί να του κοστίσει τη θέση. Ο Ντένι χρησιμοποιεί Το Μυστικό για να προσελκύσει τη Ράκελ Γουέλς.
Ο Αλαν αντιμετωπίζει τον Τζέρι Εσπενσον που εκπροσωπεί ένα κατάστημα με κούκλες ακατάλληλες για παιδιά. Η Ντενίζ δεν ξέρει τι αισθάνεται για τον Μπραντ. Ο Ντένι κινδυνεύει να απομακρυνθεί από την εταιρεία λόγω των ρατσιστικών σχολίων του.
Η Σίρλεϊ αναλαμβάνει έναν πρώην ασθενή του AIDS που προσπαθεί να διατηρήσει δικό του το αίμα του. Ο Κλάρενς έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζέρι Εσπενσον. Ο Αλαν ερωτεύεται όταν υπερασπίζεται τη δικαστή Γουέλντον σε μια υπόθεση ναρκωτικών.
Ο Αλαν μηνύει τις ΗΠΑ για λογαριασμό ενός πελάτη του που βασανίστηκε στο Γκουαντάναμο. Ο Τζέρι ζητά από τη Σίρλεϊ την παλιά δουλειά του. Η Κλερ εκπροσωπεί ένα δικηγόρο που φίλησε μια γυναίκα όταν πίστεψε ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου.
Η μέρα του γάμου του Μπραντ και της Ντενίζ πάει στραβά καθώς ο ιερέας συλλαμβάνεται και οι πόνοι πιάνουν τη νύφη. Ο Τζέρι υπερασπίζεται μια γυναίκα που διώχθηκε απ"το σπίτι της επειδή φιλοξενούσε μια πάπια. Ο Ντένι έχει το Κύπελλο Στάνλεϊ.
Η Σίρλεϊ αναλαμβάνει την υπόθεση ενός κοριτσιού που θέλει να ξεχάσει την τραυματική κακοποίησή του μ"ένα χάπι. Ο δικαστής Μπράουν ζητά απ"τον Ντένι να μηνύσει μια εταιρεία επειδή δε θεράπευσε την έλξη του για άνδρες. Η Ντενίζ είναι έγκυος.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz