Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Boston Legal - iShow.gr
Boston Legal
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική σειρά
Δραματική
Είδος
Αστυνομική δραματική σειρά αμερικάνικης παραγωγής 2004
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ο Κρέιν υπερασπίζεται έναν άνδρα που αποπειράθηκε να σκοτώσει έναν εισβολέα. Ο Λιούιστον υποψιάζεται ότι η κόρη του κάνει χρήση ναρκωτικών και ζητά από τον Μπραντ να το ψάξει. Ο Σορ βοηθά την Σμιντ να πάρει πίσω τις γυμνές φωτογραφίες της
Ο Σορ υπερασπίζεται τη Μελίσα που συλλαμβάνεται επειδή δεν πλήρωσε τους φόρους. Μετά από ένα ατυχές ραντεβού η Ντενίζ περνάει τη νύχτα με έναν αστυνομικό που τη σταμάτησε για έλεγχο. Ο Λιούιστον πιέζει την κόρη του να πάει για αποτοξίνωση.
Ο Αλαν βοηθά τον Τζέρι στην πρώτη του υπόθεση δολοφονικής απόπειρας, με καταστροφικά αποτελέσματα. Ο Ιβάν προσπαθεί να επιστρέψει στο κρεβάτι της Σίρλεϊ ώσπου εκείνη αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει πει στη Μίσι ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει
Οταν η Τσελίνα λέει ότι αφήνει την εταιρεία για το Τέξας, ο Σορ την καλεί να βοηθήσει σε μια υπόθεση φυλετικών διακρίσεων. Η Σμιντ και ο Λιούιστον προσπαθούν να αποκρούσουν τον ισχυρισμό της Λόρι περί σεξουαλικής παρενόχλησης απ'τον Κρέιν.
Ο νομικός συνεργάτης Εντουϊν Πουλ επιστρέφει στη δουλειά μετά τη νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα, αλλά η Σίρλεϊ ανησυχεί όταν εκείνος αποφασίζει να μηνύσει μια αλυσίδα έτοιμου φαγητού. Ενας εισαγγελέας διατάσσει τη σύλληψη του Αλαν.
Οταν ο Ντένι πρέπει να υπερασπιστεί τις ΗΠΑ σε μια αγωγή, οι συνεργάτες του ανησυχούν, αλλά και ο ίδιος όταν καταλαβαίνει ότι μπορεί να χάσει υπόθεση από τον "ψεύτικο γιο" του, Ντόνι Κρέιν. Μια νέα συνάδελφος κυνηγά τον πελάτη της Ντενίζ.
Η Μαρλέν κλέβει την υπεράσπιση της Ντενίζ για να εντυπωσιάσει τη Σίρλεϊ. Η ανιψιά του Μπραντ κατηγορείται για φόνο όταν ένας φίλος της πεθαίνει. Το ταξίδι του Ντένι γίνεται πρώτη είδηση όταν η στάρλετ που κυνηγά πυροβολεί ένα φωτογράφο.
Οταν η ανιψιά του κινδυνεύει με φυλάκιση για φόνο, ο Μπραντ ζητάει τη βοήθεια της Σίρλεϊ για να μειωθεί η ποινή. Ο Αλαν προσπαθεί να σώσει μια στάρλετ από τη φυλακή. Ο Ντάνιελ Ποστ επιστρέφει με μια συγκλονιστική πρόταση για την Ντενίζ.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz