Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Listener - iShow.gr
The Listener
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική
Δραματική
Φαντασίας
Διάρκεια
42'
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ενώ ερευνά μια υπόθεση οικογενειακής βίας στο Vancouver, o Toby κρατείται όμηρος από στρατιωτικούς ακτιβιστές που σχεδιάζουν να ανατινάξουν μια τράπεζα.
"Ο Toby και η Michelle εντοπίζουν μια συμμορία ληστών με θανάσιμες, πανίσχυρες σφαίρες ενώ ταυτόχρονα δέχονται την πίεση ενός απαιτητικού νέου επιτηρητή της αστυνομίας."
"Ο Toby πιέζει να γίνει μια έρευνα, όταν η κοπέλα του Tia, πιστεύει ότι ο συνάδελφος που έχει νοσηλευτεί, έχει γίνει στόχος εξαιτίας του καυστικού του άρθρου για έναν σημαντικό ιδιοκτήτη ξενοδοχείου."
Όταν εντοπίζουν ένα πτώμα μέσα σ’ έναν αποθηκευτικό χώρο μαζί με πολλά κλοπιμαία, ο Toby και η Michelle ανακαλύπτουν τον δολοφόνο που γνώριζε πολλά κρατικά μυστικά.
Ο Toby ρισκάρει τη ζωή του κυνηγώντας κάποιους βίαιους ληστές που παριστάνουν τους αστυνομικούς.
Όταν πυροβολείται ο βασικός μάρτυρας σε μια δίκη για το φόνο ενός μαφιόζου, ο Toby και η Michelle θα πρέπει να ανταγωνιστούν έναν καχύποπτο πράκτορα του FBI καθώς αποκαλύπτουν μια πιθανή συνομωσία που σχετίζεται με τον αρχικό φόνο και τα αντίποινα.
"Όταν ο Toby γίνεται μάρτυρας του ύποπτου θανάτου ενός πολλά υποσχόμενου νεαρού αθλητή Πολεμικών Τεχνών, ερευνά τις επαγγελματικές συναλλαγές δύο ανταγωνιστικών συνδέσμων."
Ενώ ερευνά το φόνο μιας γυναίκας με περίεργα τατουάζ, ο Toby υποπτεύεται ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβεται η κατασκοπεία και ο εκβιασμός.
Ο Toby και η Michelle ερευνούν το φόνο ενός Βρετανού κατασκόπου, του οποίου οι ερωτοτροπίες σε μια ιστοσελίδα ραντεβού μπορεί να ευθύνονται για τη δολοφονία του.
Σε μια προσπάθεια να συλλάβουν έναν έμπορο λευκής σαρκός, ο Toby και η Michelle συνεργάζονται μ’ έναν επαγγελματία απατεώνα.
Ο Toby και η Michelle ερευνούν το φόνο ενός ηθοποιού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας υποτιθέμενης καταραμένης ταινίας τρόμου.
Όταν ο Toby και η Michelle καταδιώκουν έναν ύποπτο για το φόνο ένας Λατίνου εγκληματία, η υπόθεσή τους σταματά απότομα από την παρέμβαση του αστυνομικού διευθυντή.
Μετά τον πυροβολισμό και το θάνατο ενός υπόπτου, ο Toby πάσχει από μετατραυματική διαταραχή, ενώ το ανακριτικό τμήμα προσπαθεί να αποτρέψει μία δολοφονία.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz