Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Big Bang Theory - iShow.gr
The Big Bang Theory
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κωμωδία
Είδος
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2008-2009.
Διάρκεια
22'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Η παρέα ακόμη ασχολείται με τα επακόλουθα της βραδιάς, που πέρασαν η Πένι και ο Ραζ μαζί. Η Πένι φοβάται πως η φιλία της με τα παιδιά κινδυνεύει. Απογοητευμένη και από την εξέλιξη της καριέρας της στην υποκριτική, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Νεμπράσκα.
Ο Σέλντον και η Πένι έχουν έναν ακόμη καυγά και η Έιμι καλείται να διαλέξει στρατόπεδο. Ο Λέοναρντ προσπαθεί να βρει τρόπους για να τονώσει την εξ αποστάσεως σχέση του με την Πρίγια, η οποία έχει επιστρέψει στην Ινδία.
Ο Λέοναρντ παρευρίσκεται στο γάμο ενός συνεργάτη του ως συνοδός της Έιμι και εκεί τους δίνετε η ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα. Ο Χάουαρντ προσπαθεί να πείσει την Μπερναντέτ να μείνουν με τη μητέρα του μετά το γάμο τους.
Ο Ραζ είναι απογοητευμένος επειδή είναι ο μόνος από τα αγόρια, που δεν έχει σχέση. Η Πένι κατανοεί το δράμα του αλλά και τις δυσκολίες, που έχει ο Ραζ στο να φλερτάρει μια κοπέλα και έτσι αποφασίζει να του συστήσει μια φίλη της, την Έμιλι. 
Ο Γουίλ Γουίτον, ο παλιός, μισητός αντίπαλος του Σέλντον, επιστρέφει και καλεί όλη την παρέα σε ένα πάρτι, που οργανώνει. Ο Σέλντον απειλεί τον Λέοναρντ με διακοπή της φιλίας του αν τολμήσει να εμφανιστεί στο πάρτι του Γουίλ.
Ο Σέλντον δέχεται με μεγάλη χαρά και λαχτάρα την επίσκεψη της μητέρας του καθώς του έχει λείψει η μητρική αγάπη και φροντίδα. Εκνευρίζεται όμως όταν καταλήγει να ανταγωνίζεται την παρέα για να κλέψει την προσοχή της μητέρας του.
 Ο Σέλντον προσπαθεί να μπει στο πνεύμα των αποκριών προσπαθώντας να τρομάξει την παρέα μετά από μια φάρσα, που του κάνουν. Ο Λέοναρντ ζητάει τη συμβουλή της έμπειρης Πένι όταν μια σκιτσογράφος κόμικς, δείχνει το ερωτικό της ενδιαφέρον για εκείνον.
Η Έιμι πληγώνεται όταν η Πένι και η Μπερναντέτ πηγαίνουν να αγοράσουν φορέματα για παράνυμφους χωρίς εκείνη και έτσι στρέφεται στον απρόθυμο Σέλντον για παρηγοριά.
Ο Σέλντον προσπαθεί να ξεπεράσει το φόβο του για τα πουλιά ενώ ο Λέοναρντ και η Πένι προσπαθούν να κάνουν παρέα και να παραμείνουν αυστηρά φίλοι. Θα τα καταφέρουν;
Ο Στιούαρτ ζητάει από την Έιμι να βγουν ραντεβού, γεγονός, που αναγκάζει τον Σέλντον να πάρει πιο σοβαρά τη σχέση τους. Εν τω μεταξύ, η υπόλοιπη παρέα καταπιάνεται με ένα παιχνίδι με κάρτες, που αφορά μάγισσες και ήρωες της άγριας δύσης.
Ο Λέοναρντ βρίσκει το θάρρος να αντιμετωπίσει επιτέλους αυτόν, που τον τρομοκρατούσε συνεχώς στο σχολείο. Παράλληλα, η Πένι συνειδητοποιεί πως και η ίδια δεν είχε επιδείξει την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους συμμαθητές της.
Η Πένι βοηθάει τον κοινωνικά απροσάρμοστο Σέλντον, στη σχέση του με την Έιμι. Παράλληλα, το γεγονός πως η Μπερναντέτ δεν συμπαθεί τα μικρά παιδιά ενοχλεί ιδιαίτερα τον Χάουαρντ.
 Ο Λέοναρντ με την Πένι κάνουν μία προσπάθεια να αναζωπυρώσουν τη σχέση τους. Η επιθυμία του Σέλντον να παραγγείλει κάποια αναμνηστικά αντικείμενα του "Star Wars" συναντά κάποια εμπόδια.
Ο Λέοναρντ με την Πένι αναπτύσσουν ένα σύστημα, το οποίο "εξασφαλίζει" την ομαλή διεξαγωγή των ραντεβού μεταξύ τους. Παράλληλα ο Ραζ βρίσκει επιτέλους μία γυναίκα με την οποία μπορεί να μιλήσει και να συνεννοηθεί, το μόνο πρόβλημα είναι πως αυτή η γυναίκα είναι η... Σίρι.
Ο Λέοναρντ αποσύρει την υπογραφή του από το συμφωνητικό συγκατοίκησης, γεγονός, που μετατρέπει εκείνον και τον Σέλντον σε απλούς γνωστούς. Εν τω μεταξύ, ο Χάουαρντ, προσπαθεί να σκεφτεί ένα ωραίο ψευδώνυμο αστροναύτη για τον εαυτό του.
Το πανεπιστήμιο αναγκάζει τον Σέλντον να χρησιμοποιήσει τις ημέρες αδείας του. Παρόλο, που εκείνος δεν το επιθυμεί, αποφασίζει να πάρει τελικά άδεια, την οποία περνάει στο εργαστήριο της Έιμι. Η Μπερναντέτ πιέζει τον Χάουαρντ να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο.
Ο Σέλντον και ο Κρίπκι δίνουν "μάχη" για ένα γραφείο στο πανεπιστήμιο, που και οι δύο θέλουν πολύ. Εν τω μεταξύ, η Πένι λαμβάνει ένα απρόσμενο δώρο από την Έιμι.
Ο κουρέας του Σέλντον αρρωσταίνει και ακυρώνει το προγραμματισμένο τους ραντεβού για κούρεμα. Ο Σέλντον δεν αντιδρά καλά σε εκπλήξεις και αλλαγές στο πρόγραμμά του, γεγονός, που προκαλεί ταραχή στην παρέα. Παράλληλα, ο Χάουαρντ συναντά κάποια εμπόδια στην εκπαίδευσή του για αστροναύτης.
Ο Σέλντον αντιμετωπίζει ένα τεράστιο δίλημμα. Πρέπει να διαλέξει αν θα παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων της θείας της Έιμι ή αν θα περάσει όλο το Σαββατοκύριακο παίζοντας βιντεοπαιχνίδια με την παρέα! Η απόφασή του φυσικά θα αφήσει αναγκαστικά κάποιον στενοχωρημένο.
Ο Ραζ ζητάει από τους γονείς του να του κανονίσουν ένα ραντεβού και βρίσκεται προ μεγάλης εκπλήξεως. Εν τω μεταξύ, η Πένι αγοράζει στον Σέλντον και τον Λέοναρντ αναμνηστικές φιγούρες από το Star Trek, χωρίς όμως να μπορεί να φανταστεί τις επιπτώσεις, που θα έχει η κίνησή της αυτή.
Ο Δρ. Στίβεν Χόκινγκ θα παρευρεθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, για μία διάλεξη και ο Σέλντον θα κάνει τα πάντα για να γνωρίσει αυτοπροσώπως το απόλυτο είδωλό του.
 Η παρέα οργανώνει ένα εργένικο πάρτι, ιδανικό για τον Χάουαρντ. Ακολουθούν όμως αναταραχές και ο επικείμενος γάμος του με την Μπερναντέτ κινδυνεύει να ακυρωθεί όταν ορισμένες, ιδιαίτερα πικάντικες, στιγμές από το παρελθόν του γαμπρού "βρίσκουν τον δρόμο τους" προς ... το διαδίκτυο.
Όλα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά για τον Χάουαρντ, καθώς η NASA τον ειδοποιεί πως η πολυαναμενόμενη αποστολή του στο διάστημα επαναπρογραμματίζεται για μια μελλοντική ημερομηνία. Το πρόβλημα είναι πως η νέα ημερομηνία εκτόξευσης συμπίπτει με την ημέρα του γάμου του.
Η παρέα αφιερώνει όλη της την ενέργεια για να οργανώσει την τέλεια γαμήλια τελετή για τον Χάουαρντ και την Μπερναντέτ και μάλιστα πριν την αποστολή του στο διάστημα. 
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz