Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Good Fight - iShow.gr
The Good Fight
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
3
3
4
5
Θύελλα ετοιμάζεται να ξεσπάσει στην εταιρεία μετά τις αποκαλύψεις για ανάρμοστη συμπεριφορά ενός συνεταίρου. Ένα περιστατικό στο σπίτι της Νταιάν τη φτάνει στα όριά της.
Η Νταϊάν Λόκχαρτ και η ομάδα της αγωνίζονται να επιβιώσουν σε έναν θεότρελο νέο κόσμο, στον οποίο ο δικηγόρος που θριαμβεύει είναι εκείνος που αφηγείται την καλύτερη ιστορία και όχι εκείνος που παραθέτει αδιάσειστα στοιχεία.
Η Νταϊάν συναντά την αρχηγό μιας ομάδας γυναικών που έχει στόχο να μειώσει τη δημοτικότητα του Προέδρου των ΗΠΑ. Το σχέδιο της Μάγια και του Μπλαμ για συμβιβασμό καταρρέει. Η Λούκα δέχεται μια απρόσμενη πρόταση για μια υπόθεση διαζυγίου.
Ένα βίντεο της Λούκα στο Διαδίκτυο με τίτλο 'Μητέρα Αν Και Μαύρη' γίνεται αφορμή για συζητήσεις στην εταιρία Ρέντικ, Μπόουζμαν και Λόκχαρτ που θα φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα φυλετικών προκαταλήψεων και μισθολογικών ανισοτήτων.
Ο Μπλαμ καταφέρνει με επιτήδειο τρόπο να οριστεί στη θέση του συνηγόρου σε μια υπόθεση της Ρέντικ, Μπόουζμαν και Λόκχαρτ εναντίον μιας εταιρείας γενετικών τεστ.
Ο διάσημος κομμωτής Γουέιντ Β ζητά τη βοήθεια της Λούκα για το μεταγαμιαίο συμβόλαιο μιας διάσημης πελάτισσάς του. Ο Μπλαμ κάνει αισθητή την παρουσία του στα γραφεία της εταιρίας και δοκιμάζει τα νεύρα κάποιων συνεταίρων.
Η εταιρεία Chumhum ζητά από τους Ρέντικ, Μπόουζμαν και Λόκχαρτ να φέρουν μία ειδικό, τη δικηγόρο Μπρέντα ΝτεΚάρλο ώστε να ερευνήσει εάν υπάρχουν άλλα περιστατικά απρεπειών και προβληματικών συμπεριφορών στην εταιρεία.
Ο Μπλαμ, αναζητώντας εκδίκηση, αναλαμβάνει την εκπροσώπηση οκτώ πρώην πελατών της 'Ρέντικ, Μπόουζμαν και Λόκχαρτ', οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι χρεώσεις της εταιρείας ήταν υπερβολικές.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz