Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Melissa and Joey - iShow.gr
Melissa and Joey (Melissa & Joey)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κωμωδία
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2010
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ο Joe σπεύδει στο σπίτι για να πει στη Mel ότι τρέφει συναισθήματα για εκείνη μετά τη ρομαντική βραδιά που πέρασαν μαζί στο New Jersey.
Ο Joe φλερτάρει με την ιδέα να διεκδικήσει την Mel, αλλάζοντας δουλειά και μετακομίζοντας μόνος του.
Η Mel χάνει την υπομονή της ενώ περιμένει τον Joe, ο οποίος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του δουλειά. Μία συνέντευξη του Ryder στις ειδήσεις αποκτά γρήγορη δημοσιότητα.
Ο Joe ξεκινά μία επιχείρηση με προσωπικούς γυμναστές. Η Lennox και ο Zander καταφέρνουν να πουλήσουν τη διαδικτυακή σειρά τους.
Η Mel μετανιώνει που πήγε με τον Joe σε μία επαγγελματική δεξίωση, όταν εκείνος την βάζει σε μπελάδες με τον τύπο. Η Mel βγαίνει με τον Joe για επαγγελματικό δείπνο.
Όταν η Mel αγνοεί τον Joe και παίρνει σκύλο αυτός αμέσως δένεται μαζί του. Η Mel προσπαθεί να τον πείσει να την αφήσει να τον κρατήσει, αλλά ο Joe διαφωνεί γιατί φοβάται ότι στο τέλος εκείνος θα επωμιστεί όλη την ευθύνη.
Η Mel φοβάται ότι τσακώνονται υπερβολικά με τον Joe, και του προτείνει να πάνε σε σύμβουλο σχέσεων. Εκείνος αρχικά μοιάζει απρόθυμος αλλά τελικά τον πείθει ότι είναι η λύση στις συνεχείς διαφωνίες τους.
Η Mel και ο Joe γίνονται φίλοι με ένα άλλο ζευγάρι, αλλά βάζει τη σχέση τους σε κίνδυνο όταν της ξεφεύγει ένα μυστικό.
Η Mel και η Lennox τσακώνονται με αποτέλεσμα η μικρή να φύγει από το σπίτι. Όταν η Mel και ο Joe ανακαλύπτουν ότι βλέπει κρυφά τον Emerson, το βοηθό του δασκάλου της, , ο Joe πείθει την Mel να πατήσει πόδι και να της απαγορεύσει αυτή τη σχέση.
Η Mel και ο Joe συνοδεύουν τον Ryder στο σχολικό χορό και τα κάνουν θάλασσα με αποτέλεσμα να τους πετάξουν έξω λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.
Η Mel είναι στο πλευρό του Joe όταν τον τρακάρουν και τον εγκαταλείπουν, μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι το άλλο αυτοκίνητο ανήκει στην αγαπημένη της κομμώτρια, Calista.
Ο Joe προσπαθεί να βάλει τον εργένη φίλο του Charlie ξανά στο παιχνίδι του φλερτ αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να μπλέξει με τη Mel.
Ο πατέρας της Mel την επισκέπτεται για να τη βοηθήσει με την υποψηφιότητα της για τη Γερουσία. Όταν όμως ο Joe τον μυεί στον κόσμο των "selfies," εκείνος στέλνει κατά λάθος μία πικάντικη φωτογραφία σε όσους εμπλέκονται στην εκστρατεία της, με ολέθρια αποτελέσματα.
Ο Joe κληρονομεί την καρέκλα της γιαγιάς του, Sophia, στην οποία έχασε τη ζωής της και αδημονεί να προσθέσει επιτέλους κάτι δικό του στο σπίτι της Mel.
Η Mel εκπλήσσεται με τα νέα που της λέει ο γιατρός της και αναρωτιέται αν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα μοιραστεί με τον Joe, ο οποίος έχει ξεκινήσει ένα σημαντικό επαγγελματικό εγχείρημα.
Η Mel σχεδιάζει την τέλεια γαμήλια δεξίωση για την φίλη της Carrie. Όταν όμως εκείνη ακυρώνει το γάμο, της μπαίνουν ιδέες να κρατήσει τα λουλούδια, το χώρο και το catering για εκείνη και τον Joe.
Η Mel και ο Joe προσπαθούν υπερβολικά να εντυπωσιάσουν έναν σύμβουλο ότι έχουν την τέλεια σχέση. Σε μία γρήγορη ανασκόπηση των προηγούμενων χρόνων που πέρασαν μαζί, αυτομάτως αποφασίζουν ότι η ειλικρίνεια δεν είναι η καλύτερη τακτική.
Ενώ η Mel δεν είναι ενθουσιασμένη με την επίσκεψη της μητέρας του Joe, τελικά είναι εκείνος που βγαίνει εκτός εαυτού όταν εμφανίζεται απροειδοποίητα και ο αδερφός του, ο Tony, με τον οποίο είχαν χαθεί.
Η μεγάλη μέρα έφτασε για την Mel και τον Joe. Πριν όμως ενωθούν με τα δεσμά του γάμου πρέπει να επιβιώσουν από τα bachelor and bachelorette πάρτι,από επείγοντα ιατρικά περιστατικά, ερωτικά τρίγωνα και απρόσμενες εξομολογήσεις.
Στο άκουσμα ενός συγκλονιστικού νέου στο γάμο, ο Joe παίρνει μία βιαστική απόφαση που θα μπορούσε να αλλάξει τη σχέση του με τη Mel για πάντα.
Μην μπορώντας να συνέλθει από τα απρόσμενα νέα, ο Joe χωρίς να το σκεφτεί και χωρίς να ζητήσει τη συγκατάθεση της Mel, προσκαλεί την οικογένεια του να μείνει μαζί τους, βάζοντας την κοινή τους ζωή σε κίνδυνο.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz