Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Strong medicine - iShow.gr
Strong medicine
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Δραματική
Είδος
Δραματική σειρά παραγωγής 2000 - 2006
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
3
Ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να αντικαταστήσει τη Ντέινα... Σύντομα, η Λου και η Άντι διαφωνούν για τη περίπτωση μιας πλούσιας ασθενή τους, η οποία χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού και αντίστοιχα μιας φτωχής ασθενή της κλινικής που σχεδιάζει να πουλήσει το δικό της.
Πρώτη μέρα για την Άντι στη κλινική και η πρώτη διαφωνία δεν αργεί να προκύψει ανάμεσα σε αυτήν και τη Λου. Αφορμή, ο παρ' ολίγον θάνατος μιας εξαρτημένης ασθενή από υπερβολική δόση.
Η Άντι θα στηρίξει τον Δρ Τζάκσον στη προσπάθειά του να αποσπάσει έγκριση για χρήση ενός νέου φαρμάκου, που θα μπορούσε να βοηθήσει τη σύζυγό του. Παράλληλα, ανησυχεί όταν μια μητέρα κατηγορείται ότι θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της τετράχρονης κόρης της.
Η Λου προσπαθεί να βρει τη καλύτερη λύση για μιαν ασθενή με καρκίνο του μαστού. Παράλληλα, και η Άντι έρχεται σε επαφή με μια παλιά συμμαθήτριά της, η οποία αισθάνεται ότι έχει κάποια ενόχληση στη στήθος.
Μια ασθενής αναζητά τη βοήθεια της Λου για κάτι που εμφανίστηκε στο σώμα του ως απλό εξάνθημα. Οι ειδικές εξετάσεις όμως που θα ακολουθήσουν, θα δείξουν ότι πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό, που χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση.
Μια πολιτικός που τελευταία ζει μέσα στο άγχος της προεκλογικής εκστρατείας της, θα ζητήσει τη βοήθεια της Άντι στην αντιμετώπιση του άγχους που αισθάνεται. Την ίδια στιγμή, η Λου προσπαθεί να βοηθήσει μια εξαρτημένη ασθενή της να αντεπεξέλθει στο πρόγραμμα απεξάρτησης.
Προβλήματα θα προκύψουν στο σπίτι της Άντι όταν διαπιστώνει ότι η κόρη της πάσχει από διατροφική διαταραχή. Παράλληλα, θα έρθει αντιμέτωπη με το σοκαριστικό γεγονός ότι τρεις από τους ασθενείς της έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα στη κλινική.
Με αφορμή την επίσκεψη στη κλινική της αδελφής ενός καταδικασμένου για σεξουαλική κακοποίηση, η Λου έρχεται αντιμέτωπη με την οδυνηρή ανάμνηση του δικού της βιασμού στο παρελθόν.
Όταν ένας από τους ασθενείς της προκύπτει ότι είναι τρομοκράτης, η Λου θα έρθει αντιμέτωπη με προβλήματα απέναντι στη Κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή, η Άντι προσπαθεί να εμποδίσει την επιδείνωση της υγείας μιας κωφής γυναίκας που κινδυνεύει να χάσει και τη φωνή της.
Η Λου αναστατώνεται όταν συναντά ύστερα από χρόνια τον πρώτο της έρωτα, με αφορμή την επίσκεψη στη κλινική της μητέρας του. Όλα δείχνουν ότι η σπίθα είναι έτοιμη να ανάψει ξανά, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα.
Η Άντι έρχεται αντιμέτωπη με το γεγονός ότι ο πατέρας της μπορεί να μείνει παράλυτος. Την ίδια στιγμή η Λου ασχολείται με τη περίπτωση μιας εγκύου, η οποία όμως έχει τη φήμη ότι συνδέεται με μυστηριώδεις θανάτους βρεφών.
Η ιατρική διάγνωση από τη Δρ. Κάμπελ του πρώτου κρούσματος του ιού του Δυτικού Νείλου στην περιοχή θα σπείρει τον πανικό σε όλους. Η Λου προσπαθεί να βοηθήσει μια εργαζόμενη μητέρα να σταθεί στο πλευρό του γιου της που είναι αναγκασμένος να βρίσκεται στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.
Η Δρ. Κάμπελ θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση όταν μια διαφωνία της με το σύζυγό της οδηγηθεί στα άκρα. Μετά τη βίαιη συμπεριφορά του απέναντί της, η Δρ. Κάμπελ θα αναγκαστεί να τον πετάξει έξω από το σπίτι τους.
Μετά την πίεση που θα δεχτεί η Δρ. Κάμπελ από τα δύο μικρά παιδιά της που αποζητούν τον πατέρα τους, θα αναγκαστεί να τους πει κάποιες σκληρές αλήθειες για να συνηθίσουν στη νέα κατάσταση. Η προσπάθειά της όμως να τους εξηγήσει, θα έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.
Η Άντι προσπαθεί να βοηθήσει τον Τζέσε να αποφασίσει να κάνει την εγχείρηση στην οποία απαιτείται να υποβληθεί. Παράλληλα, ο Δρ Τζάκσον καλείται να χειριστεί το γεγονός του θανάτου μιας μικρής κοπέλας.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz