Αναζήτηση
Η υπέροχη ακαδημία φαγητού της Τζένι και του Ρέζα - iShow.gr
Η υπέροχη ακαδημία φαγητού της Τζένι και του Ρέζα
Η Τζένι και ο Ρέζα φιλοξενούν έξι αρχάριους της κουζίνας που λένε ότι δεν μπορούν να μαγειρέψουν. Οι σεφ τους δείχνουν μερικές βασικές τεχνικές που τους κάνουν φωστήρες στη μαγειρική! Στο μενού υπάρχει τηγανητό στήθος πάπιας με πορτοκάλι και μέλι και μοσχαρίσια σκαλοπίνια.
Η Τζένι και ο Ρέζα καλωσορίζουν έξι αρχάριους στην κουζίνα. Το μάθημα αφορά πώς να μαγειρέψουν ζουμερό κρέας και ψάρι αλλά και μαλακά γευστικότατα φρούτα ποσάροντάς τα. Στο μενού υπάρχει σολομός με σάλτσα ελιάς, γεμιστά χοιρινά ρολά και σύκα βρασμένα σε πόρτο.
Αυτή τη βδομάδα οι μάγειρες της ακαδημίας μαθαίνουν τα βασικά του ψησίματος. Το μενού περιλαμβάνει: αρνίσιες μπριζόλες γλασαρισμένες με ρόδι, φιλέτο ριμπ άι με τηγανιτές ντομάτες και ένα γευστικό αλμυρό κέικ με δεντρολίβανο.
Με την καθοδήγηση του Ρέζα και της Τζένι, οι μάγειρες της ακαδημίας ανακαλύπτουν τρία πιάτα που αποδεικνύουν ότι οι σάλτσες δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκες. Το μενού περιλαμβάνει: κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα πιπεριού και φέτας και ψωμάκια με πανσέτα, τυρί μπρι και μαρμελάδα.
Η Τζένι και ο Ρέζα διδάσκουν σε έξι αρχάριους μερικές βασικές αρχές του ψησίματος στο φούρνο. Το μενού περιλαμβάνει: τάρτα με κολοκύθα μπάτερνατ και φέτα, μαζί με σαλάτα από ντομάτες με μέντα και κολοκυθάκια καθώς και ένα προκλητικό τυνησιακό κέικ με πορτοκάλι και αμύγδαλα.
Έξι ερασιτέχνες μάγειρες συναντούν τη Τζένι και τον Ρεζά και απολαμβάνουν γεύσεις εμπνευσμένες από την Ελλάδα. Το μενού περιλαμβάνει: παπουτσάκια, τυρόπιτα, και μια δροσιστική σαλάτα με δυόσμο, κολοκυθάκια, φασόλια και κουκουνάρι.
Έξι ερασιτέχνες μάγειρες συναντούν τη Τζένι και τον Ρεζά και απολαμβάνουν αρωματικές γεύσεις εμπνευσμένες από την Ισπανία. Το μενού: κοκκινιστό κουνέλι με τσορίσο και αμύγδαλα, τηγανητό μπακαλιάρο με πουρέ φασολιών και σως κάπαρης, και 'πατάτες του φτωχού'.
Έξι ερασιτέχνες μάγειρες συναντούν τη Τζένι και τον Ρεζά για να εξερευνήσουν τις γεύσεις της Τουρκίας σε ένα μάθημα εστιασμένο στη Μεσογειακή κουζίνα. Το μενού: κρεμώδες κοτόπουλο Κιρκασίας, πενιρλί με κιμά και μια πολύχρωμη σαλάτα με ρόδι και αγγούρι.
Η Τζένι κι ο Ρέζα μυούν έξι μάγειρες της Ακαδημίας σε ορισμένα πιάτα από την Κίνα. Στο μενού: αρνίσια παϊδάκια με καυτερή και πικάντικη σως, πικάντικα καυτερό και γλυκό κινέζικο κοτόπουλο, και ένα γρήγορο και εύκολο συνοδευτικό με τηγανητά νουντλς λαχανικών.
Η Τζένι κι ο Ρέζα μυούν έξι μάγειρες της Ακαδημίας σε ορισμένα πιάτα από την Ταϊλάνδη. Στο μενού: Πανάνγκ κάρι με κοτόπουλο, κεφτεδάκια με χοιρινό και γαρίδες σε ζωμό με λεμονόχορτο, και μια δροσερή σαλάτα με ανανά και βλαστάρια φασολιών.
Το Βιετνάμ αποτελεί τον επόμενο γευστικό προορισμό. Στο μενού: μαριναρισμένο μοσχαρίσιο φιλέτο με σαλάτα παπάγιας, 'κέικ' με νουντλς και γαρίδες με γλυκό τσίλι, και χτένια με συνοδευτική σαλάτα με καρύδα και καρότο.
Η Ιαπωνία αποτελεί τον επόμενο γευστικό προορισμό. Στο μενού: κοτόπουλο με σουσάμι και νουντλς τύπου σόμπα, τόνος και σολομός τατάκι, και σαλάτα με φύκια.
Οι έξι μάγειρες της Ακαδημίας εξερευνούν πιάτα που συνδυάζουν τις καλύτερες ινδικές, κινέζικες και μαλαισιανές γεύσεις. Στο μενού: γαρίδες λάκσα, γλυκοπατάτες και πράσινα φασόλια λεμάκ, και καλαμάρι με αλατοπίπερο.
Έχουμε γιορτή μπαχαρικών στην Υπέροχη Ακαδημία Φαγητού της Τζένι και του Ρεζά, με γεύσεις από την Ινδία. Στο μενού: κοτόπουλο με κάρδαμο και γάλα καρύδας, πικάντικα αρνίσια κεμπάπ, και μια δροσιστική ράιτα.
Η Τζένυ κι ο Ρεζά υποδέχονται έξι ερασιτέχνες που ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν να μαγειρεύουν. Οι σεφ τους μυούν σε κάποιες από τις βασικές τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να τρελαθούν στο μαγείρεμα!
Η Τζένυ κι ο Ρεζά υποδέχονται έξι ερασιτέχνες που ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν να μαγειρεύουν. Οι σεφ τους μυούν σε κάποιες από τις βασικές τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να τρελαθούν στο μαγείρεμα!
Η Τζένυ κι ο Ρεζά υποδέχονται έξι ερασιτέχνες που ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν να μαγειρεύουν. Οι σεφ τους μυούν σε κάποιες από τις βασικές τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να τρελαθούν στο μαγείρεμα!
Η Τζένυ κι ο Ρεζά υποδέχονται έξι ερασιτέχνες που ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν να μαγειρεύουν. Οι σεφ τους μυούν σε κάποιες από τις βασικές τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να τρελαθούν στο μαγείρεμα!
Οι έξι μάγειρες της ακαδημίας είναι πρόθυμοι να μάθουν περισσότερα για τη δημιουργία υπέροχων εορταστικών πλούσιων γευμάτων. Στο μενού υπάρχουν γεμιστή ψητή πάπια, χοιρινή κοιλιά και μήλα με αλμυρή καραμέλα και ένας θεαματικός κορμός με παγωμένα μούρα.
Στην Ακαδημία Φαγητού της Τζένι και του Ρέζα, οι έξι μάγειρες της ακαδημίας εμπνέονται από τα Χριστούγεννα στον ήλιο. Στο μενού υπάρχουν σαλάτα καραβίδας με εστραγκόν, γιορταστικό φιλέτο στρουθοκαμήλου με φρούτα και πουγκιά με σπαράγγια και τυρί.
Ήρθε η ώρα για τους έξι μάγειρες της ακαδημίας να εγκαταλείψουν την παράδοση και να φτιάξουν μοντέρνα εορταστικά πιάτα. Στο μενού υπάρχουν κοτοπουλάκια τυλιγμένα με μπέικον, σολομός με κρούστα και σάλτσα μάνγκο και ένα διαφορετικό αλμυρό κέικ με γιορτινή γέμιση!
Οι έξι μάγειρες της ακαδημίας είναι εμπνευσμένοι από τη φωτιά στο τζάκι και τα υπέροχα αρώματα των Χριστουγέννων. Στο μενού υπάρχουν φραγκόκοτα τύπου Γεωργίας, καπνιστό αλειμμένο χοιρομέρι με βερίκοκα γεμισμένα με αμύγδαλα και εξαιρετικά τραγανές ψητές πατάτες.
Οι έξι μάγειρες της ακαδημίας αποχαιρετούν το παλιό και καλωσορίζουν το καινούργιο με ένα απολαυστικό πλούσιο γεύμα τριών πιάτων για την Πρωτοχρονιά. Στο μενού υπάρχουν κορμός σολομού, μεσογειακά πουγκιά με μοσχάρι και κομμάτια από πολυώροφη τούρτα μαρέγκας με μούρα και κρέμα.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551