Επεισόδιο 1.3:
Υπέροχη εισαγωγή: Τα βασικά του γκριλ
Αυτή τη βδομάδα οι μάγειρες της ακαδημίας μαθαίνουν τα βασικά του ψησίματος. Το μενού περιλαμβάνει: αρνίσιες μπριζόλες γλασαρισμένες με ρόδι, φιλέτο ριμπ άι με τηγανιτές ντομάτες και ένα γευστικό αλμυρό κέικ με δεντρολίβανο.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα