Αναζήτηση
Food Factory - iShow.gr
Food Factory
Ντοκυμαντέρ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
Από πρώτες ύλες μέχρι ολοκληρωμένα προϊόντα, το Food Factory εισχωρεί στα παρασκήνια για να αποκαλύψει πώς παράγονται τα αγαπημένα μας φαγητά: αυτή η αμερικάνικη εταιρεία παρασκευάζει 200.000 πακέτα κόκκινης γλυκόριζας κάθε μέρα.
Από πρώτες ύλες μέχρι ολοκληρωμένα προϊόντα, το Food Factory εισχωρεί στα παρασκήνια για να αποκαλύψει πώς παράγονται τα αγαπημένα μας φαγητά: 1.8 εκ. γλυκιές μπουκιές κερασιού παράγονται από μία μόλις παρτίδα. Τεράστια σιλό σιταριού μετατρέπονται σε μακαρόνια.
Γνωρίστε εκείνους που μετατρέπουν το αγνό μέλι σε υγρό χρυσό. Ένας φούρνος στην Καλιφόρνια παρασκευάζει 50.000 φρατζόλες ψωμί από φύτρα σιταριού τη μέρα.
Ένας ταπεινός ηλιόσπορος βρίσκεται στην καρδιά κάθε χρωματιστού γλυκίσματος Sunburst. Αυτό το ξύδι ρυζιού προσφέρει απίστευτα έντονη γεύση.
Αυτό το εργοστάσιο γλυκών στην Καλιφόρνια διαθέτει καταρράκτη από σοκολάτα. Γνωρίστε την πονηρή ομάδα πίσω από βουνά από κανελόνια.
Ακολουθήστε την εκπληκτική διαδρομή του σφενδάμου από το δέντρο στο μπουκάλι. Υπάρχει μεγάλη δύναμη πίσω από το λαχταριστό ποπ κορν Almond Roca με τόφι.
Για μία μοναδική παρτίδα πεστίλης χρειάζονται 80.000 μήλα. Ανακαλύψτε το μυστικό της παρασκευής λαστιχωτής και εθιστικής στάρπης.
Επισκεφθείτε το εκπληκτικό εργοστάσιο σοκολάτας που παρασκευάζει εξωτικές τρούφες. Αυτές οι οικολογικές κάψουλες καφέ συνδυάζουν καφέ χωρίς τύψεις και άνεση.
Ένας και μόνο οξύρρυγχος μπορεί να παράγει ένα μπολ χαβιάρι βιώσιμης αλιείας, αξίας 12.000 δολαρίων. Αυτή η πίτα του βοσκού αποτελείται από μια μοντέρνα εκδοχή στην κλασική της συνταγή.
Ανακαλύψτε πώς το τυρί συνάντησε το φιστικοβούτυρο σε αυτό το θρυλικό σάντουιτς και δοκιμάστε δίχρωμες παγωμένες μπάρες φρούτων από τη Φλόριντα.
Αυτές οι σοκολατένιες μέντες που λιώνουν στο στόμα φτιάχνονται στο χέρι με αγάπη. Σε αυτό το μοναδικό ορεκτικό, το βασικό συστατικό πηγαίνει από το έδαφος στο βαζάκι μέσα στην ίδια ημέρα.
Το Food Factory εισχωρεί στα παρασκήνια για να αποκαλύψει πώς παράγονται τα αγαπημένα μας φαγητά. Αυτά τα ταρτάκια φυστικοβούτυρου διαθέτουν μια εκπληκτική ιστορία και μια μοναδική επικάλυψη καραμελωμένου βουτύρου.
Αυτό το οικολογικό πρωινό ανταποδίδει στα διάσημα πουλιά από τα οποία έχει ονομαστεί. Αυτά τα χειροποίητα σοκολατάκια μετατρέπονται σε απολαυστική κρέμα φραμπουάζ.
Πέντε εκατομμύρια από αυτές τις διάσημες σταγόνες για τον λαιμό παράγονται κάθε μέρα. Πήρε δεκάδες δοκιμές για να τελειοποιηθούν αυτά τα σαντουιτσάκια λαχανικών χωρίς γλουτένη.
Επισκεφθείτε τον ιστορικό τόπο των δημητριακών Alphabits στο Μίσιγκαν. Το μυστικό για αυτά τα τα μαύρα φετουτσίνι είναι τρία λίτρα μελανιού καλαμαριού σε κάθε παρτίδα.
Το παγωμένο γλύκισμα τσίζκεϊκ φράουλα που είχε σταματήσει να κυκλοφορεί, επέστρεψε μετά από απαίτηση του κοινού. Ανακαλύψτε το μυστικό που κρύβουν αυτές οι ακαταμάχητες αλμυρές καραμέλες.
10.000 από αυτές τις λιχουδιές φρούτων παράγονται κάθε λεπτό. Ανακαλύψτε τι χρειάζεται για την παρασκευή 100 εκ κομματιών σούσι κάθε χρόνο.
Ανακαλύψτε τι κάνει αυτά τα τσιπς με πρόσθετα γεύσης τόσο ιδιαίτερα καναδικά. Οι μπάρες Pal-o-Mine εμφανίστηκαν πρώτη φορά το 1920 και η επιτυχημένη συνταγή δεν έχει αλλάξει από τότε.
Ακολουθούμε τους αθέατους ήρωες της γαστρονομίας, οι οποίοι δουλεύουν όλη νύχτα για να δημιουργήσουν νόστιμα πιάτα και υπερβολικές παραγγελίες εγκαίρως. Ένας εκκολαπτόμενος διάσημος σεφ νιώθει την πίεση σε ένα πανηγύρι καθώς μια παραγγελία για 200 γκουρμέ σάντουιτς αντιμετωπίζει αναποδιές.
Ακολουθούμε τους αθέατους ήρωες της γαστρονομίας, οι οποίοι δουλεύουν όλη νύχτα για να δημιουργήσουν νόστιμα πιάτα και υπερβολικές εξειδικευμένες παραγγελίες εγκαίρως. Ο χρόνος τελειώνει για ένα οικογενειακό ζαχαροπλαστείο που ετοιμάζει μια τεράστια παραγγελία για διάσημη ξενοδοχειακή αλυσίδα.
Καθώς μια ομάδα από το Τορόντο ετοιμάζει χιλιάδες γεύματα για νηπιαγωγάκια, μια υπερβολικά πικάντικη σούπα τους κάνει τα τα φτιάξουν όλα από την αρχή. Στο μεταξύ, μια παραγγελία της τελευταίας στιγμής προκαλεί χάος σε ένα δημοφιλές ζαχαροπλαστείο.
Καθώς μια ομάδα ειδικών στα τάκος ετοιμάζεται για ένα διαγωνισμό γκουρμέ φαγητού καντίνας, μια αναποδιά φέρνει την καταστροφή. Στο μεταξύ, μια γκάφα στις 3 τα ξημερώματα προκαλεί κατάρρευση για μια ομάδα έμπειρων ζαχαροπλαστών του Τορόντο.
Η ζέστη του Λας Βέγκας δυσκολεύει μια ομάδα ζαχαροπλαστών που έχει μόλις ένα βράδυ για να τελειώσει μια δουλειά δύο ημερών. Στο μεταξύ, η πίεση είναι μεγάλη σε μια τοπική εταιρεία κέτερινγκ που ταΐζει εκατοντάδες αθλητές.
Η παραγγελία του Χάρβαρντ για ένα μεγάλο ψάρι σημαίνει πρωινό ξύπνημα για μια ομάδα ψαράδων του Κέιπ Κοντ. Στο μεταξύ, επίδοξοι σεφ σε μια διάσημη σχολή μαγειρικής αντιμετωπίζουν την απόλυτη δοκιμασία.
Μια ψαρόβαρκα στη Λουιζιάνα βγαίνει για ψάρεμα στις 3 το πρωί προσπαθώντας να εντυπωσιάσει κορυφαίους ειδικούς της κουζίνας με θαλασσινά. Μετά, χάος επικρατεί σε μια εταιρεία κέτερινγκ το Τορόντο καθώς προσπαθεί να φέρει σε πέρας την παραγγελία του πιο πολυσύχναστου αεροδρομίου της χώρας.
Όταν δόκιμοι της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ παραγγέλνουν 440 κέικ, μια μικρή ομάδα ζαχαροπλαστών αναλαμβάνει δράση. Στο μεταξύ, το προσωπικό μιας νυχτερινής κουζίνας ετοιμάζει 250 γκουρμέ γεύματα για επιβάτες τρένων.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551