Αναζήτηση
Αν ήμουν πλούσιος - iShow.gr
Αν ήμουν πλούσιος
Σειρά
Κωμωδία
Είδος
Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2019
Συντελεστές
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Η υπερτυχερή τριπλέτα κληρώνει το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ! 9 εκατομμύρια ευρώ! Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα το μοιραστούν; Ο Σωτήρης, ένας μεροκαματιάρης αποθηκάριος. η Σμαράγδα που ζει με τον αδερφό της, τη δύστροπη μητριά της και την κόρη της. Και ο τρίτος;
Ο Βρανάς βάζει πλώρη για τον πρώτο από τους τρεις τυχερούς λαχνούς και χρησιμοποιεί το γιο του Μάνο για να προσεγγίσει την ανήλικη Σμαράγδα. Στέλνει τον ''πρίγκιπα'' στο ορφανό κοριτσάκι για να του πουλήσει έρωτα και να της πάρει το λαχνό.
Ο Βρανάς κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή του στη ζωή του Σωτήρη και παίζει το χαρτί της νοσταλγίας στον παλιό του φίλο. Η Χριστίνα τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Το παλιό και καλά κρυμμένο πάθος του Βρανά για τη Χριστίνα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.
Παρά τις αντιστάσεις του, ο Σωτήρης τελικά πείθεται απ'' τον Λευτέρη να δώσει χρήματα για να λαδώσει τον διαιτητή προκειμένου να κερδίσει η αγαπημένη του ομάδα. Τι θα συμβεί, όμως, όταν το μάθει η Βενετία; Θα προλάβει να φτάσει μέχρι και τα αυτιά της Χριστίνας;
Ο Σωτήρης και η Χριστίνα καταφέρνουν να μην επηρεάσει το γάμο τους, το σφάλμα του Σωτήρη, να λαδώσει τον διαιτητή. Τι θα συμβεί όμως όταν ο Λευτέρης προσπαθεί να πείσει τον Σωτήρη να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα και να την σώσει απ'' την επικείμενη χρεωκοπία.
Ο Μάνος στήνει παγίδα στο Λέανδρο για να τον εμποδίσει να εισπράξει τα χρήματα της Σμαράγδας. Ο Σωτήρης παίρνει τη μεγάλη απόφαση να παρατήσει την ομάδα αλλά τελευταία στιγμή η Χριστίνα αλλάζει γνώμη και δέχεται την επένδυση.
Ο Βρανάς βγάζει την εκνευρισμένη Χριστίνα από το τμήμα και προσπαθεί να της δείξει το καλό του πρόσωπο. Το ίδιο κάνει και ο Μάνος για τη Σμαράγδα κάνοντας μια επίσκεψη στη Μόνικα για να την απειλήσει ώστε να είναι καλή με τα παιδιά.
Ο Στρατής ακούει τον Πέτρο να μιλάει στη Σαββούλα για τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού και πανικοβάλλεται ότι θα αποκαλυφθεί. Αποφασίζει να αναλάβει δράση για να μην δουν το υλικό. Η Κική βρίσκει μήνυμα από τον Φοίβο στο κινητό του Στρατή και αντιλαμβάνεται ότι της λέει ψέματα.
Με τη βοήθεια της Κικής και της Φρόσως, ο Στρατής με τον Τόλη καταφέρνουν να αποδράσουν απ'' το καφενείο πριν τους συλλάβει η αστυνομία. Ο Σωτήρης ζητάει εξηγήσεις απ'' το Βρανά για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν και από πού προκύπτει το μίσος της γυναίκας του στο πρόσωπό του.
Ο Βρανάς καταλαβαίνει πως η Χριστίνα θέλει να τον κάνει διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας για να μη μπορεί να στήνει βρομοδουλειές μέσω του Σίφουνα. Ποιος απ'' τους δυο θα κερδίσει αυτή τη φορά; Ο Βρανάς ή η Χριστίνα;
Ο Βρανάς ψάχνει να βρει σύμμαχο στο πρόσωπο της Χριστίνας προκειμένου να μην επιτρέψουν στον Σωτήρη να γίνει προπονητής του Σίφουνα και χαθεί όλη η επένδυση από κακούς χειρισμούς. Θα πάει κόντρα στον Σωτήρη η Χριστίνα για να αποτρέψει τον χαμό της ομάδας και των χρημάτων τους;
Ο Πέτρος πιέζει τη Δάφνη να πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον Στρατή ενώ η Κική ονειρεύεται τον γάμο της και τη μεγάλη ζωή που την περιμένει. Η Χριστίνα είναι σκασμένη από την στενοχώρια της για την εξαφανισμένη μάνα της ενώ η Βενετία περνάει ζάχαρη με τη Σαββούλα σε σπα.
Η Χριστίνα προσπαθεί να συμφιλιώσει τον Σωτήρη και τη Βενετία, όμως, ο Σωτήρης έχει κρυμμένο άσσο στο μανίκι του και η Βενετία φεύγει οριστικά απ'' το σπίτι και μη έχοντας που να πάει μετακομίζει στη... Σαββούλα. Τι θα φέρει αυτή η συγκατοίκηση;
Η Κική στήνει παγίδα στον Στρατή καθώς αντιλαμβάνεται ότι έχει ακόμη επικοινωνία με τη Δάφνη. Ο Σωτήρης επιμένει στην απόφαση να αναλάβει προπονητής, προκαλώντας την αντίδραση του Βρανά και της Χριστίνας, που ταυτόχρονα έχει να διαχειριστεί και τη φυγή της Βενετίας από το σπίτι.
Ο Βρανάς κατορθώνει να χαλάσει τη ρομαντική βραδιά του Σωτήρη και της Χριστίνας εξοργίζοντας τη Χριστίνα. Ο Μάνος βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να αναστρέψει το κλίμα και να πείσει τη Σμαράγδα για τις αγνές του προθέσεις.
Η Σμαράγδα βρίσκεται ανάμεσα σε δυο αρπακτικά που καραδοκούν για να της αρπάξουν το λαχνό. Τον Μάνο και την Μόνικα! Ο Μάνος στήνει ολόκληρη μηχανή για να αποδείξει στη Σμαράγδα ότι με την Γιούλη δεν έχουν σχέση! Θα τα καταφέρει;
Ο Μάνος φαίνεται να ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη της Σμαράγδας. Η Μόνικα συνεχίζει να παίζει τον ρόλο της μετανοημένης μάνας-μητριάς ενώ παράλληλα ζει έναν παθιασμένο έρωτα με τον Βρανά. Τι θα συμβεί όταν ο Βρανάς ανακαλύψει την πραγματική οικονομική της κατάσταση?
Μετά το φιλί με το Στρατή, η Δάφνη αντιδρά ενοχικά και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ηλεκτρίζεται ακόμη περισσότερο. Ο Βρανάς, μετά τις πληροφορίες του δικηγόρου Λαζαρίδη για την Μόνικα, αποφασίζει να την βγάλει από τη ζωή του γιατί δεν έχει να κερδίσει κάτι απ'' αυτήν.
Η Κική φεύγει από το σπίτι, ενώ η Φρόσω λέει στο ράδιο για τον λαχνό. Η Βενετία ετοίμασε γλέντι για να ξεμπροστιάσει τον Βρανά, που έβαλε να παρακολουθούν τον Στρατή. Ο Νικόλας κάμπτεται από τα κόλπα της Μόνικα. Ο Μάνος υποψιάζεται Μόνικα και Ξένια. Η Δάφνη ζητάει δουλειά από τον Βρανά.
Ο Βρανάς προσλαμβάνει τη Δάφνη. Η Ξένια προσπαθεί να ξεμπροστιάσει το Μάνο στη Σμαράγδα. Ο Βρανάς προσπαθεί να ξεφορτωθεί την Μόνικα. Ο Λευτέρης βλέπει τη Φρόσω ως πράκτορα του Βρανά. Ο Στρατής λαμβάνει ένα εκβιαστικό μήνυμα. Η Βενετία βάζει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου.
O Σωτήρης ανακαλύπτει το σχέδιο της Χριστίνας και της Βενετίας. Η Πεγκυ Μουρούνα εγκαθίσταται στο γραφείο του Βρανά για να έχει τον πλήρη έλεγχο στα οικονομικά του! Ο Ζαφείρης αποφασίζει να εκβιάσει το Στρατή και καλεί τη Δάφνη έτοιμος να της τα αποκαλύψει όλα.
Ο Σωτήρης κάνει μια τεράστια σπατάλη μυστικά από τη γυναίκα του, θα το ανακαλύψει άραγε η Χριστίνα; Η Δάφνη δεν μπορεί να ελέγξει την επιθυμία του Φοίβου να βρίσκεται με τον Στρατή και αποφασίζει να ξεκόψει τελείως. Η Μόνικα στήνει παγίδα στα ορφανά και ο Νικόλας πέφτει μέσα.
Ο Βρανάς εκβιάζει τον Στρατή να του δώσει τα λεφτά από το λαχνό. Η Σαββούλα έχει κάνει λίμπα το μαγαζί, γιατί κατάλαβε πως ο Λευτέρης της έδειξε πλαστή εφημερίδα. Ο Σωτήρης πάει μπουζούκια με Λευτέρη και Βρανά. Ο Στρατής βρήκε τρόπο να παγιδέψει τον Βρανά με τη συνεργασία του Ζαφείρη.
Ο εκβιασμός του Βρανά προς τον Στρατή του γυρίζει μπούμερανγκ. H Σμαράγδα προσπαθεί να αποτρέψει τον Νικόλα να δώσει τον λαχνό στη Μόνικα. Ο Στρατής και η Κική παντρεύονται. O Λευτέρης αποκαλύπτει στη Βενετία το ένοχο μυστικό του. Μάνος και Σμαράγδα θέλουν να ξεμπροστιάσουν τη Μόνικα.
Ο Μάνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο με τις κάμερες. Η Δάφνη αποφασίζει να δεχτεί τη δουλειά του Βρανά. Η Μόνικα αντιλαμβάνεται ποιες ήταν οι πραγματικές προθέσεις του Βρανά, πληγωμένη ορκίζεται εκδίκηση. Ο Στρατής στριμώχνει το Βρανά για να μην αποκαλύψει τίποτα στη Δάφνη.
Η Μόνικα καταλαβαίνει ότι ο Βρανάς δεν την ήθελε πραγματικά και στόχος του ήταν μόνο το χρήμα. Η Δάφνη προσλαμβάνεται στη εταιρεία του Βρανά, ο οποίος της δίνει και ραδιοφωνική εκπομπή. Θα καταφέρει ο Βρανάς να μάθει όσα χρειάζεται και να φτάσει στο πολυπόθητο λαχνό;
Ο Βρανάς παίζει με την αγωνία του Στρατή σε σχέση με τη Δάφνη και η ισορροπία τρόμου μεταξύ τους κινδυνεύει ν'' ανατραπεί. Ο ντετέκτιβ της Μόνικα συγκεντρώνει στοιχεία για να αποδείξει ότι ο Μάνος είναι γιος του Βρανά.
Ο Μάνος κάνει μια πρόταση στον ντετέκτιβ προκειμένου να μην αποκαλύψει στη Μόνικα πως είναι γιος του Βρανά. Θα δεχτεί, όμως, ο ντετέκτιβ; Η Δάφνη επιτίθεται στον Στρατή μετά το φιλί που της έδωσε και η σχέση τους οδηγείται σε οριστική ρήξη.
Η Δάφνη καταφέρνει και βάζει το ύπουλο λογισμικό που της έχει δώσει ο Πέτρος στο σύστημα του Βρανά. Ο Βρανάς τα βρίσκει σκούρα με τον εκβιασμό που προσπαθεί να κάνει στον δικηγόρο της Μόνικας ενώ ο Νικόλας έχει δώσει τον λαχνό στη Μόνικα, που δεν κρατιέται να τον εισπράξει!
Με τη βοήθεια της Σμαράγδας, ο Μάνος προσπαθεί να πάρει το λαχνό από το σπίτι της Μόνικας αλλά η πονηρή Μόνικα τα έχει όλα σχεδιασμένα! Το περιστατικό με τον Γκόγκο αναστατώνει την οικογένεια του Σωτήρη αλλά και τον Βρανά, που έρχεται αντιμέτωπος με τα αισθήματά του για τη Χριστίνα.
Ο Σωτήρης έχει μεγάλα ερωτηματικά για την ένταση που ένιωσε ανάμεσα στο Βρανά και τη Χριστίνα. Η Χριστίνα εγκλωβισμένη του θέτει δίλημμα: θα διαλέξει ή τον Βρανά ή την οικογένεια του. Η ρήξη Σωτήρη-Βρανά είναι αναπόφευκτη.
Η Μόνικα είναι έτοιμη να εισπράξει τον λαχνό, αλλά η Σμαράγδα έχει έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι της, που θα φέρει νέες ισορροπίες ανάμεσα σ'' εκείνη και τη μητριά της. Παράλληλα, ο Μάνος βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο, για να πείσει την Ξένια να μην αποκαλύψει το μυστικό του.
Ο Μάνος συνεχίζει να το παίζει σε διπλό ταμπλό κι από τη μία πουλάει έρωτα στην Ξένια, ενώ απ'' την άλλη έχει πείσει τη Σμαράγδα ότι είναι ο κατάλληλος για να εισπράξει τον λαχνό της. Ή έτσι νομίζει, αφού ο Νικόλας, η Μόνικα και η Σμαράγδα στήνουν παγίδα στον Μάνο.
Η Χριστίνα προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια των απαγωγέων, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η αγωνία στο σπίτι των Μπούμπληδων κορυφώνεται και ο Σωτήρης αποφασίζει να δώσει τα χρήματα στους απαγωγείς. Η Κική είναι έτοιμη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στη Δάφνη.
Η επιστροφή του Σωτήρη και της Χριστίνας στο σπίτι προκαλεί χαρά αλλά κι ευγνωμοσύνη προς τον Βρανά, που έσωσε τη Χριστίνα. Η Δάφνη και ο Στρατής περνούν επιτέλους το πρώτο τους βράδυ μαζί, ενώ η Σμαράγδα προσπαθεί να καταλάβει την αλήθεια για τα αισθήματα του Μάνου.
Τα σχέδια της Κικής να αποκαλύψει στη Δάφνη τη σχέση της με τον Στρατή ματαιώνονται, όταν της συμβαίνει ένα μικρό ατύχημα. Την ίδια ώρα, η Ξένια με τη βοήθεια του Βρανά καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μόνικας, όταν εκείνη την βρίσκει μέσα στο σπίτι του Φίλιππου.
Ο έρωτας της Δάφνης για τον Στρατή είναι πιο δυνατός από τις υποψίες της για την Κική, τις οποίες η Φρόσω -λέγοντάς της ψέματα- υποβαθμίζει. Στο μεταξύ, ο Στρατής προτείνει στη Δάφνη να φύγουν μαζί και να ξεκινήσουν αλλού μια άλλη ζωή. Πηγαίνει στην Κική και της δίνει ένα μεγάλο ποσό.
Ο Μάνος, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι ο λαχνός όντως χάθηκε, τσιτώνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα παίζοντάς το ότι κινδυνεύει η ζωή του, κάτι που αναγκάζει τη Σμαράγδα να πουλήσει κοσμήματα της μητέρας της, για να τον ξελασπώσει.
Ο Μάνος δεν δέχεται τα χρήματα που του δίνει η Σμαράγδα, ενώ έχοντας πάρει απόφαση ότι ο λαχνός χάθηκε, αποφασίζει να της πει ότι φεύγει στο εξωτερικό, κάτω και από την πίεση της Ξένιας ότι αν δεν χωρίσει τη Σμαράγδα, θα τα πει όλα!
Ο Σωτήρης, μετά τη συντριπτική ήττα του Σίφουνα, βρίσκει στέγη στο σπίτι του Βρανά, ενώ η Χριστίνα ανακαλύπτει πως κάποιος έδωσε υπνωτικά στους παίκτες πριν μπουν στο γήπεδο. Ο Λευτέρης πιάνει τον Σβίγκο απ'' τον λαιμό γι'' αυτό.
Ο Στρατής σοκάρεται με το φιλί του Πέτρου και της Δάφνης, που βλέπει, αλλά το ίδιο σοκάρονται και οι δυο συγκάτοικοι. Την ίδια στιγμή, ο Σωτήρης είναι σε μεγάλη σύγχυση για μια φωτογραφία της Χριστίνας που βρήκε στο σπίτι του Βρανά.
Τα χτυπήματα της μοίρας, είναι απανωτά για την Δάφνη, όταν κάνει αναπάντεχα την εμφάνιση του ο Αλέξης... ο πατέρας του Φοίβου. Τι σκοπούς έχει η επαναφορά του στη ζωή της Δάφνης και πως θα το αντιμετωπίσει η ίδια;
Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν το Βρανά που τρέμει στο ενδεχόμενο η Μόνικα να δώσει το φάκελο στον εισαγγελέα και να τον κλείσει φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του! Αποφασίζει να στήσει μια παγίδα για τον πάρει στα χέρια του.
Η Χριστίνα αποφασίζει, για να σώσει το γάμο της με τον Σωτήρη, να ζητήσει από τη Βενετία να φύγει για λίγες μέρες από το σπίτι. Η Φρόσω απαιτεί απ'' τον Στρατή να δώσει λεφτά στη Δάφνη και εν αγνοία του, του κανονίζει ραντεβού με τον Πέτρο!
Η Βενετία αποφασίζει να φύγει οριστικά απ'' το σπίτι παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει στην καρδιά, τις οποίες ο Σωτήρης αμφισβητεί. Η Σαββούλα ετοιμάζεται για γάμο με το Σβίγκο όταν μια αναπάντεχη επίσκεψη θα ανατρέψει τα σχέδιά της. Η Μόνικα γίνεται έξαλλη με την επιστροφή του Λέανδρου.
Η Κική με όπλο της το Γιαμπαζολιά προκαλεί ζήλεια στον Στρατή, ο οποίος προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα μπερδεμένα αισθήματα του για την Δάφνη και την Κική. Απ'' την άλλη, η Δάφνη δεν θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξη, ο οποίος δεν καταθέτει τα όπλα.
Ο Βρανάς μετά την πρόταση να γίνει ο Σωτήρης μέτοχος του Ομίλου Βρανά, καταλήγει στο θεραπευτήριο της Χριστίνας μιας κι ένα παλιό του τραύμα, κάνει την εμφάνισή του. Εκεί ο Βρανάς θα βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στη σχέση του με τη Χριστίνα.
Η Ξένια πάνω στα νεύρα της λέει στην Σμαράγδα πως τα έχει με το Μάνο. Ο Μάνος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση και να μαζέψει την έξαλλη Ξένια... η υποψία όμως έχει φωλιάσει στην καρδιά της Σμαράγδας. Ο Αλέξης πείθει τη Δάφνη να τον αφήσει να κρατήσει το μικρό.
Η Μόνικα συνειδητοποιεί πως ο γιος του Βρανά είναι ο Μάνος και ο Βρανάς, που το μαθαίνει τυχαία από τη Φρόσω, την πείθει πως ο Μάνος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να εισπράξει το λαχνό. Συμφωνούν να αφήσουν το Μάνο να εισπράξει για λογαριασμό τους.
Δάφνη και Στρατής σε μεγάλη φόρτιση κατορθώνουν να μιλήσουν και να λύσουν όλες τις παρεξηγήσεις μεταξύ τους. Ξανακυλάνε στο πάθος τους. Η Κική όμως επιστρέφει νωρίτερα από το αναμενόμενο στο σπίτι και βλέπει το μέλλοντα σύζυγο της σε ερωτική στιγμή με τη Δάφνη!
Η περιπέτεια του Μάνου στο αστυνομικό τμήμα έχει αίσιο τέλος καθώς ο θείος της Σμαράγδας, Λέανδρος, που το έστησε όλο αυτό έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Η Μόνικα παρόλο που επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την σχέση του Μάνου και της Ξένιας, συνεχίζει το παιχνίδι της.
O Βρανάς, παίζοντας ένα παιχνίδι, καταλήγει να κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Χριστίνα μπροστά στον σαστισμένο Σωτήρη την ίδια στιγμή που ο Θεοχάρης με τη Μυρτώ ψάχνουν στη θυρίδα για στοιχεία και συντάσσουν μέτωπο με τη Σαββούλα και τον Πέτρο εναντίον του.
Η Σμαράγδα μαθαίνει τα πάντα για τη διαθήκη του πατέρα της και απειλεί τη Μόνικα, ενώ ο Σωτήρης με τη Χριστίνα και τη Βενετία συζητάνε την αγορά ενός νέου σπιτιού, αλλά δεν μπορούν να συμφωνήσουν με τίποτα. Η επιχείρηση ''ΖΕΒΡΑ'' για την αποκάλυψη του Βρανά συνεχίζεται.
Ο Μάνος λέει στη Σμαράγδα ότι η λύση για να απαλλαγεί από τη Μόνικα είναι να εισπράξουν τον λαχνό και να φύγουν σε μια χώρα που επιτρέπει τους γάμους στην ηλικία των 17 ετών και να πάρουν οι δυο τους την κηδεμονία του Νικόλα. Η Σμαράγδα επιμένει να γνωρίσει τον πατέρα του Μάνου.
Η επιχείρηση ''ΖΕΒΡΑ'' στέφεται με απόλυτη αποτυχία, καθώς ο Θεοχάρης, η Μυρτώ, η Σαββούλα, ο Λευτέρης και ο Πέτρος γι'' ακόμα μια φορά δεν μπορούν να βάλουν στο χέρι τον Βρανά, ενώ ο Λευτέρης χάνει και το στοίχημα με την Σαββούλα και είναι αναγκασμένος να της γράψει το μαγαζί.
Η Ξένια βλέποντας τον Μάνο να πλησιάζει ερωτικά τη Σμαράγδα αποφασίζει να αποδείξει στη Σμαράγδα ποιος πραγματικά είναι ο Μάνος. Ο Στρατής είναι χάλια και αναρωτιέται γιατί τον χώρισε η Δάφνη, την οποία ο Αλέξης πείθει να μην έρθει ξανά σε επαφή μαζί του.
Το σχέδιο της Ξένιας ολοκληρώνεται με επιτυχία, με τη Σμαράγδα να ακούει δια στόματος Μάνου ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο λαχνός και ότι αγαπάει την Ξένια! Η Σμαράγδα τον ξεμπροστιάζει και ο Μάνος γίνεται χάλια.
Ο Στρατής, μετά την εμφάνιση του Αλέξη με πετσέτα στο σπίτι της Δάφνης, πιστεύει πως οι δυο πρώην ξανάσμιξαν και φεύγει ηττημένος, αλλά και αποφασισμένος να απαγκιστρωθεί οριστικά απ'' την ιστορία με τη Δάφνη. Αποφασίζει να της δώσει τα λεφτά που της έκλεψε απ'' τον λαχνό.
Τα μπερδεμένα λόγια που ακούει απ'' τη Χριστίνα κατά τη διάρκεια της ύπνωσής της, βάζουν τον Σωτήρη σε υποψίες για τη σχέση της με τον Βρανά. Οι οποίες υποψίες ενισχύονται ακόμη περισσότερο, όταν ακούει τη Σαββούλα να λέει ότι ο Πέτρος υποψιάζεται ότι ο Βρανάς ήταν πίσω από την απαγωγή.
Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταματήσει την Κική από το να πάει στον γάμο της, ακόμα κι αν δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει ο Στρατής, ο οποίος την ίδια ώρα περιμένει τη Δάφνη, για να φύγουν μαζί. Ο Αλέξης φυσικά δεν έχει σκοπό να τους αφήσει να προχωρήσουν.
O Σωτήρης καυγαδίζει άγρια με το Βρανά μόλις τον βλέπει να φιλάει τη Χριστίνα και η κατάσταση φτάνει στα άκρα καθώς ο Σωτήρης πιστεύει ότι οι δυο τους είχαν κρυφή σχέση. Μάταια η Χριστίνα προσπαθεί να τον πείσει για το αντίθετο. Ο Αλέξης εκμεταλλεύεται την ανησυχία της Δάφνης.
O Σωτήρης καυγαδίζει άγρια με το Βρανά μόλις τον βλέπει να φιλάει τη Χριστίνα και η κατάσταση φτάνει στα άκρα καθώς ο Σωτήρης πιστεύει ότι οι δυο τους είχαν κρυφή σχέση. Μάταια η Χριστίνα προσπαθεί να τον πείσει για το αντίθετο. Ο Αλέξης εκμεταλλεύεται την ανησυχία της Δάφνης.
Η Χριστίνα αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με το Βρανά και να τον αναγκάσει να διαλύσει τις υποψίες για παράνομο δεσμό από το κεφάλι του Σωτήρη. Ο δαιμόνιος Βρανάς όμως, εκμεταλλεύεται την επίσκεψή της στα γραφεία του, για να στήσει ένα μικρό θέατρο.
Ο Στρατής βλέποντας την Δάφνη να μετακομίζει στο σπίτι του Αλέξη, πληγώνεται και παίρνει την μεγάλη απόφαση να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του με την Κική και να μην υπογράψουν το διαζύγιο. Παράλληλα ο Αλέξης προσπαθεί να προσεγγίσει την Δάφνη.
Ο γάμος της Μόνικας και του Βρανά είναι γεγονός! Και ενώ οι νιόπαντροι κάνουν σχέδια για το μέλλον τους με τα εκατομμύρια από το λαχνό της ορφανής, ο Μάνος έχει άλλα σχέδια... Η Ξένια καταλαβαίνει ότι ο Μάνος δεν την ερωτεύτηκε ποτέ.
Ο Αντρέι αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα στο Νικόλα και τον πείθει να δώσει το λαχνό στη Σμαράγδα με σκοπό να πάει ο Μάνος να τον εισπράξει. Το σχέδιο του Αντρέι είναι να τον συλλάβει τη στιγμή που θα είναι στον οργανισμό λαχνού!
Ο κλοιός γύρω από τον Βρανά στενεύει. Η Δάφνη του ζητάει εξηγήσεις, ενώ ο Μάνος αποφασίζει να κάνει αυτό που τρέμει περισσότερο απ'' όλα ο Βρανάς και η Μόνικα: να πει τα πάντα στη Σμαράγδα. Στο μεταξύ, ο Αντρέι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μάνος δεν εισέπραξε τον λαχνό.
Η Σμαράγδα είναι σοκαρισμένη έχοντας μάθει όλη την αλήθεια από τον Μάνο! Η Μόνικα το παίζει ότι δεν είχε ιδέα για τις κομπίνες του Μανού και του πατέρα του. Καταλαβαίνει πως πλέον είναι μόνη της στην κούρσα του λαχνού και ζητά διαζύγιο από τον Βρανά.
Η Χριστίνα, μόλις συνειδητοποιεί ότι ο Ζαφείρης ήταν στην απαγωγή της, επιτίθεται στον Βρανά και αποφασίζει να τον καταγγείλει στην αστυνομία. Ταυτόχρονα, όμως, τον Βρανά καταγγέλλει και ο Σωτήρης για τα παράνομα στοιχήματα σχετικά με τον Σίφουνα.
Η Μόνικα εισπράττει τον λαχνό μετά βαΐων και κλάδων, αλλά δεν δείχνει ακόμα τις αληθινές της προθέσεις και συνεχίζει να κάνει την καλή τόσο στα παιδιά της, όσο και στη δημόσια εικόνα της, προβάλλοντας το προφίλ του φιλάνθρωπου.
Ο Στρατής ανακοινώνει στη Δάφνη ότι χωρίζει με την Κική, ενώ ο Σωτήρης επιμένει να χωρίσει με τη Χριστίνα. Η Φρόσω δεν προλαβαίνει τις ταραχές, μία με το ατύχημα του Μάνου και μία με ένα απειλητικό μήνυμα στον Βρανά.
Ο Αντρέι περιμένει στην αποβάθρα τον Βρανά, για να πέσει στην παγίδα που του έχει στήσει, όμως ο Βρανάς δεν εμφανίζεται ποτέ, αφού είναι... νεκρός! Η Φρόσω είναι σοκαρισμένη και απαρηγόρητη, αφού όλα έγιναν μπροστά της.
Είναι ανήμερα Χριστούγεννα και η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα στο σπίτι του Σωτήρη όπου και βρίσκει ένα μπουκαλάκι με περίεργο περιεχόμενο. Ο Βρανάς, ολοζώντανος και κρυμμένος στο ξενοδοχείο, μαθαίνει τα νέα της εταιρίας απ'' τον Ζαφείρη.
Την ώρα που συλλαμβάνουν τον Σωτήρη για τον φόνο του Βρανά, ο Αλέξης, η Μόνικα και η Χριστίνα κληρονομούν τις μετοχές του! Ο Στρατής καταφέρνει να μιλήσει με τη Δάφνη και αποκαλύπτεται η κοροϊδία του Αλέξη εις βάρος τους, με την έξαλλη Δάφνη να ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέξη.
Ο Βρανάς βρίσκει στο πρόσωπο της Πέγκυς έναν άσπονδο σύμμαχο στα σχέδια του, όταν αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια. Παράλληλα, ο Σωτήρης συνεχίζει να βρίσκεται προφυλακισμένος, όμως, ο Λευτέρης με τη βοήθεια της Μυρτώς και του Θεοχάρη καταστρώνει ένα σχέδιο.
Ο νέος χρόνος φέρνει τα πάνω κάτω για όλους τους τυχερούς της τριπλέτας. Όλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη σοκαριστική αλήθεια που τους αποκάλυψε ο Αντρέι για το Βρανά. Ο Σωτήρης επιστρέφει προσωρινά σπίτι. Η Δάφνη προσπαθεί να ''χωνέψει'' τα ψέματα του Στρατή και του Αλέξη.
Στο παράτολμο σχέδιο του Αντρέι πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Χριστίνα που θα πρέπει να το παίξει ερωτευμένη μαζί του, μέσα από τις κάμερες που αυτός έχει βάλει στο γραφείο του για να τους παρακολουθεί. Ο Σωτήρης έχει ισχυρές αντιστάσεις στο σχέδιο.
Ο Βρανάς έχει φάει το δόλωμα και μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back. Η Πέγκυ όμως έχει άλλα σχέδια. Η κρίση στο γάμο της Χριστίνας και του Σωτήρη γίνεται ολοένα εντονότερη την ίδια ώρα που συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Μάνου και Θεοχάρη για τα μάτια της Σμαράγδας.
Ο Στρατής, προσπαθώντας να διαφύγει από τους αστυνομικούς, χτυπάει σοβαρά και καταλήγει στα επείγοντα. Η Κική ''δείχνει'' ως υπεύθυνη τη Δάφνη, μια και ο Στρατής έκανε τη ληστεία για να κυνηγήσει το όνειρό του μαζί της.
Το παραμιλητό του Μάνου δημιουργεί αμφιβολίες στην Ξένια για το αν είναι στ'' αλήθεια γιος του Βρανά. Η Πέγκυ αναγκάζεται να αλλάξει στρατόπεδο και να στραφεί εναντίον του Βρανά, την ώρα που ο Αντρέι ξαναμπαίνει στο αστυνομικό σώμα.
Ο Αλέξης και η Κική συμφωνούν να βάλουν μπρος το σχέδιο τους που θα καταφέρει τη χαριστική βολή στη σχέση του Στρατή και της Δάφνης. Μια ψεύτικη εγκυμοσύνη της Κικής ελπίζουν ότι θα τουμπάρει τα συναισθήματα του Στρατή. Ο Βρανάς με την αμνησία του εξωθεί στα άκρα τη Μόνικα.
Το σχέδιο εναντίον του Βρανά μόλις ξεκίνησε! Η Χριστίνα του πουλάει έρωτα και του λέει ότι το μόνο που θέλει είναι να φύγει μαζί του, ενώ όλοι οι άλλοι το παίζουν ότι τον έχουν συγχωρήσει και ότι θέλουν να του δώσουν τα λεφτά τους. Μόνο ο Σωτήρης θα τον σκότωνε ευχαρίστως!
Ο Στρατής προσπαθεί να συνέλθει απ'' το σοκ της εγκυμοσύνης της Κικής, αλλά αποφασίζει να αναλάβει τις ευθύνες του. Η Κική και ο Αλέξης ενθουσιάζονται καθώς πιστεύουν πως το σχέδιό τους πέτυχε.
Ο Σωτήρης προσάπτει στη Χριστίνα ότι γουστάρει τον Βρανά γι'' αυτό δεν θέλει να τον εκδικηθεί και η Χριστίνα γίνεται έξαλλη μαζί του, ωστόσο το δίλημμά της παραμένει: θα συνεχίσει το σχέδιο εναντίον του Φίλιππου ή θα του τα πει όλα; Ο Βρανάς πάντως της εξομολογείται όλη την αλήθεια.
Ο Στρατής ψάχνει χρήματα, για να πληρώσει τον Ντίνο και να μάθει ποια είναι τα μεγάλα μυστικά που κρύβει ο Αλέξης, ενώ η Σμαράγδα ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως έχουν τελειώσει οριστικά. Ο Σωτήρης συμμαχεί με την Πέγκυ για να ξεφορτωθεί τον Βρανά.
Ο Μάνος δεν θέλει να ξέρει πού είναι η μάνα του και ζητάει από την Ξένια να μην ανακατευτεί ξανά σ'' αυτό το θέμα. Η Δάφνη είναι πληγωμένη από το νέο ψέμα και την καταπάτηση του όρκου του Στρατή, ο οποίος την αναζητά χωρίς να ξέρει το λόγο που εκείνη τον αποφεύγει.
Ο Σωτήρης συνεχίζει να ζητάει διαζύγιο, καθώς πιστεύει πως η Χριστίνα θέλει να σαμποτάρει το σχέδιο εκδίκησης προς τον Βρανά για να τον προστατεύσει. Αυτή τη φορά, όμως, η Χριστίνα είναι αποφασισμένη να βάλει στη θέση τους τόσο τον Σωτήρη, όσο και τον Βρανά.
Παρότι έχει φτάσει η ώρα να πιάσουν τον Βρανά, μόνο αναστάτωση υπάρχει στην ομήγυρη. Η Χριστίνα συνεχίζει να παίζει το ρόλο της στο σχέδιο, αλλά ο Σωτήρης είναι έτοιμος να την χωρίσει, ό,τι και να γίνει. Ο Λευτέρης προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά δεν καταφέρνει και πολλά.
Ο Αλέξης επεμβαίνει και σώζει τη Δάφνη και τον Φοίβο απ'' τους διαρρήκτες, που έχουν εισβάλλει στο σπίτι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο Βρανάς ξεφεύγει απ'' τον κίνδυνο της σύλληψης στη μαρίνα, αφού εμφανίζεται μπροστά του η Μελίνα, την ώρα που όλοι του έχουν στήσει καρτέρι!
Ο Στρατής στριμώχνει τη Φρόσω, για να μάθει αν ο Αλέξης και η Κική συμμαχούν για να τον χωρίσουν από τη Δάφνη, αλλά ο Μάνος του δίνει μια καλύτερη ιδέα για να το ανακαλύψει αυτό. Την ίδια ώρα, η Χριστίνα φαίνεται διατεθειμένη να συγχωρέσει τον Σωτήρη, αν της ζητήσει συγνώμη.
Η σχέση του Στρατή και της Δάφνης φαίνεται γι'' ακόμα μια φορά να οδεύει σε αδιέξοδο και αυτό ο Αλέξης και η Κική το εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Ο Αλέξης πατάει στο συναίσθημα της Δάφνης, ενώ η Κική καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σαγηνεύσει τον Στρατή.
Η Κική αποφασίζει να τελειώνει οριστικά με τον Στρατή και τα παιχνίδια να τον κατακτήσει και να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Ένα της τελευταίο κόλπο, όμως, μπορεί να στοιχίσει τη σχέση της Δάφνης και του Στρατή.
O Στρατής πιέζει την Κική με σκοπό να μάθει την αλήθεια για το θέμα της εγκυμοσύνης, ενώ η Δάφνη με τη Χριστίνα συνασπίζονται κι αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα φιλανθρωπικό έργο ξεχωριστά από την εταιρία του Βρανά.
Η Βενετία και τα παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν, για να αποτρέψουν το διαζύγιο της Χριστίνας και του Σωτήρη. Παράλληλα, η Κική, που είναι αποφασισμένη να φύγει για τη Θεσσαλονίκη, έχει μια ζαλάδα στην οποία, όμως, κάνεις δεν δίνει σημασία θεωρώντας την ψεύτικη κι αυτή.
Η Βενετία προσπαθεί ν'' αλλάξει τη γνώμη της Χριστίνας για το διαζύγιο, ενώ η Κική ανακαλύπτει κάτι που δεν ήταν καθόλου έτοιμη να αντιμετωπίσει στην πραγματικότητα, αλλά καλείται να πάρει σοβαρές αποφάσεις γι'' αυτό. Η Δάφνη λέει το οριστικό όχι στον Στρατή.
Ο Στρατής, σοκαρισμένος, ανακαλύπτει πως αυτήν την φορά η Κική είναι έγκυος στα αλήθεια και πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να την φέρει πίσω. Είναι, όμως, διατεθειμένη η Κική να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους; Παράλληλα, η Δάφνη αρχίζει να υποψιάζεται τα ψέματα που την έχει φλομώσει ο Αλέξης.
O Στρατής προσπαθεί να πείσει την Κική να μη διακόψει την εγκυμοσύνη και η Κική του θέτει όρο να μείνουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη κάνοντας μια νέα αρχή. Παράλληλα, τα γενέθλια της Μυρτώς γίνονται αφορμή για να συναντηθεί ξανά η οικογένεια Μπούμπλη.
O Μουρούνας ξεκαθαρίζει στη Μέλινα ότι θέλει μερίδιο από τα κέρδη της απάτης που σχεδιάζει με τον Βρανά, αφού την έχει στο χέρι... Την ίδια στιγμή, στον όμιλο παρουσιάζεται στον Αλέξη το σχέδιο της Μελίνας, αλλά η επιφυλακτική στάση εκείνου την εξοργίζει.
Μετά τη νέα νίκη του Σίφουνα, την οποία γιορτάζουν όλοι μαζί στη σουίτα της Μελίνας, ένας αλλαγμένος Σωτήρης ξεφτιλίζει και υποβιβάζει τον Βρανά μπροστά σε όλους. Η Χριστίνα ζηλεύει τη διαχυτικότητά του με τη Μελίνα και προσπαθεί να βρει το θάρρος να του ζητήσει να βγουν ραντεβού!
Η αποκάλυψη πως η Ξένια έδωσε το βίντεο στον οργανισμό του λαχνού προκαλεί σοκ στη Μόνικα και τον Βρανά, με τα παιδιά να πανηγυρίζουν γι'' αυτήν την εξέλιξη. Ο Στρατής πηγαίνει μια τελευταία βόλτα αποχαιρετισμού με τη Δάφνη και η Κική χαιρετάει τη Φρόσω πριν φύγει για τη Θεσσαλονίκη.
Τα πράγματα για τη Μελίνα φαίνονται να πηγαίνουν απ'' το κακό στο χειρότερο, καθώς ο Μάνος συνεχίζει να μη θέλει να έχει σχέση μαζί της, ενώ και το σχέδιο με την επένδυση-απάτη κινδυνεύει να ναυαγήσει μετά το πάγωμα των λογαριασμών της Μόνικας.
Ο Μουρούνας έχει στριμώξει πολύ τον Βρανά, που αντιδράει, την ώρα που η Μόνικα ζει υπό την απειλή του εξευτελιστικού βίντεο από το παρελθόν της και πρέπει να βρει τα λεφτά να πληρώσει, ώστε να το καταστρέψουν. Ποιος είναι, όμως, πίσω από αυτόν τον εκβιασμό που της γίνεται;
Η ερωτική εξομολόγηση του Μουρούνα κάνει έξαλλη τη Μόνικα, ειδικά όταν της αποκαλύπτει ότι σκοπός του είναι να πάρει από τον Βρανά και την εταιρία και τη γυναίκα του! Η Σμαράγδα, μετά από προτροπή του Νικόλα, δεν αφήνει τον Μάνο να φύγει απ'' το σπίτι.
Ο Μάνος είναι πολύ κοντά στο να τα ξαναβρεί με τη Σμαράγδα, ενώ ο Θεοχάρης τα φτιάχνει με την Ξένια! Τα χρήματα της Μόνικας δεσμεύονται από τον οργανισμό του λαχνού και εκείνη μαζί με τον Βρανά κάνει ό,τι μπορεί, για να πείσουν τους υπεύθυνους πως το βίντεο που τους έδωσε η Ξένια είναι πλαστό!
Η κόντρα του Μάνου και της Μελίνας φτάνει στα άκρα, με τη Σμαράγδα να προσπαθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση, κάτι που θα προκαλέσει την οργή του Μάνου. Παράλληλα, ο Σωτήρης ανακοινώνει στη Χριστίνα ότι θα επενδύσει στο σχέδιο της Μελίνας.
Η Μόνικα δίνει στον Μουρούνα τις μετοχές του Βρανά και εκείνος αναρωτιέται πού είναι η παγίδα, ώστε να γίνεται τόσο εύκολα μέτοχος του ομίλου. Την ίδια ώρα, η Δάφνη διαπιστώνει ότι έχουν απαγάγει τον Φοίβο και τρελαίνεται. Ο Αλέξης υποψιάζεται τον Ντίνο ως τον απαγωγέα.
Ο Φοίβος το σκάει απ'' το μέρος που τον κρατάει ο Ντίνος, γεγονός που προκαλεί πανικό στη Δάφνη και τον Αλέξη. Ο Μουρούνας εμφανίζεται στην εταιρία του Βρανά και συγκαλεί διοικητικό συμβούλιο με σκοπό την εκλογή νέου διευθύνοντα σύμβουλου.
Ο Αλέξης προσπαθεί να παραπλανήσει τον τετραπέρατο Φοίβο και να τον πείσει ότι δεν γνωρίζει τον Ντίνο, ενώ η Δάφνη περιμένει αγχωμένη να γυρίσει πίσω το παιδί της. Ο Σωτήρης κοντράρεται με τον Μουρούνα, αλλά συμφωνεί να γίνει η Μελίνα η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας.
Ο Μάνος κάνει έφοδο στη σουίτα της Μελίνας ψάχνοντας για τον Μουρούνα, αλλά εκείνος τελικά καταφέρνει να μη γίνει αντιληπτός. Η Μόνικα και ο Βρανάς, μετά τις πληροφορίες του Ζαφείρη, αντιλαμβάνονται τη συνεργασία Μελίνας και Μουρούνα και αποφασίζουν να δράσουν από κοινού.
Στη βραδιά των εγκαινίων του πολυχώρου της Δάφνης, ο Αλέξης κατηγορεί τον Μουρούνα ως υπεύθυνο για την εξαφάνιση του πατέρα της Δάφνης, αλλά εκείνος το αρνείται. Η Βενετία πάει στο σπίτι του Βρανά και ζητάει εξηγήσεις γι'' αυτό που είπε ο Σωτήρης στη Χριστίνα, όταν υπόγραψε το διαζύγιο.
Η Μυρτώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποσπάσει πληροφορίες από τον Ντίνο ως Σβετλάνα, αλλά ο Πέτρος δεν αντέχει και επεμβαίνει. Η Δάφνη θυμώνει πολύ με το σχέδιό τους, ενώ ο μικρός Φοίβος επιμένει να μην ξεχνά τον απαγωγέα του, τον κύριο Γλίτσα.
Η Δάφνη υποψιάζεται τον Αλέξη, όταν τον ακούει να λέει στον Φοίβο πως δεν πρέπει να αναφέρεται στην απαγωγή του. Ο Σωτήρης, αφού αποκαλύψει την... παράλογη εικασία του πως η Χριστίνα είναι έγκυος στο παιδί του Βρανά, καταλήγει στο να πιαστεί στα χέρια μαζί του.
Ο Μουρούνας δεν καταφέρνει να κάνει κακό στον Βρανά, καθώς η Μόνικα τον σώζει την τελευταία στιγμή, ενώ ο Μουρούνας μαθαίνει για την πλεκτάνη που του στήσανε, για να του ξαναπάρουν πίσω τις μετοχές. Ένας Μουρούνας, όμως, πάντα βρίσκει τον τρόπο να φέρει τα πράγματα υπέρ του.
Η ''βόμβα'' του Μουρούνα αποδεικνύεται απάτη, αλλά η στάση του Βρανά κάνει τη Μόνικα να πάρει την απόφαση να τον διώξει οριστικά! Ο Φοίβος θυμάται τα λόγια του Αλέξη και την τελευταία στιγμή δεν αναγνωρίζει τον Ντίνο ως τον απαγωγέα του.
Ο Βρανάς παθαίνει εγκεφαλικό, η Φρόσω και ο Θεοχάρης προσπαθούν να καταλάβουν τι του συμβαίνει, ενώ ο Σωτήρης είναι αυτός που επεμβαίνει και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Δάφνη συνεχίζει να αποφεύγει ερωτικά τον Αλέξη, ενώ κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για το συσσίτιο.
Ο Βρανάς, άλλος άνθρωπος μετά το εγκεφαλικό, συγκινεί τον έναν μετά τον άλλο. Τα παιδιά στο σπίτι της Μόνικας φρικάρουν στη σκέψη να έρθει πάλι πίσω, ενώ ο Μάνος είναι πολύ δύσπιστος και πιστεύει ότι ο Βρανάς για άλλη μια φορά τους κοροϊδεύει. Η Βενετία βγάζει έξω τη Χριστίνα να διασκεδάσουν.
Η Δάφνη, ο Αλέξης και ο Σωτήρης παραμένουν διστακτικοί στην επένδυση περισσότερων χρημάτων, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μελίνας. Η Ξένια συλλέγει όλα τα δείγματα και κλείνει ραντεβού με μικροβιολογικό εργαστήριο για τεστ DNA.
Η Χριστίνα ανακαλύπτει τον ρόλο του Μάκη και πως είναι βάλτος του Σωτήρη και αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι τους, όμως αυτήν την φορά τα πράγματα ίσως και να καταλήξουν σε καλό για τον γάμο τους... Η Μόνικα προσπαθεί να δώσει κουράγιο στον Μάνο και τη Σμαράγδα, που έχουν προφυλακιστεί άδικα.
Ο Θεοχάρης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι Μπούμπλης όπως πάντα πίστευε, αλλά Βρανάς! Η Φρόσω και η Πέγκυ καλύπτουν στη Δάφνη το θέμα με το γράμμα της Κικής. Η Πέγκυ, όμως, θα μάθει τι λέει το γράμμα για τον Αλέξη και θα τον απειλήσει.
Μετά την αποκάλυψη του τεστ DNA από τον Θεοχάρη, ο Σωτήρης επιτίθεται σε Βρανά και Χριστίνα, θεωρώντας πως στο παρελθόν έχουν συνευρεθεί ερωτικά! Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλη τη Χριστίνα που, προσβεβλημένη, ζητάει απ'' τον Σωτήρη το οριστικό τους τέλος.
Ο Μάνος με τη Σμαράγδα περιμένουν στο αεροδρόμιο τη Μελίνα, η οποία δεν εμφανίζεται ποτέ, μιας και ο Μουρούνας έχει άλλα σχέδια γι'' αυτήν. Η Μόνικα μαθαίνει ότι σχεδιάζεται να περάσει δρόμος πάνω από την έκταση-φιλέτο που αγόρασαν και είναι σε πανικό, ενώ την ίδια ώρα το ίδιο μαθαίνει και η Δάφνη.
Η Μελίνα με τη βοήθεια του Βρανά καταφέρνει να εμποδίσει τον Μάνο να φτάσει στην τράπεζα και να ανοίξει τη θυρίδα. Ο Αλέξης και ο Ζαφείρης ανακαλύπτουν ένα μικρό εργαστήριο χημείας στην αποθήκη του μαγαζιού στην Ηπείρου.
Η Δάφνη και ο Αλέξης βρίσκουν έναν φίλο του πατέρα της μέσα στο μικρό εργαστήριο χημείας, ο οποίος δικαιολογεί το αυτοσχέδιο εργαστήριο και κάνει τη Δάφνη να πιστέψει ότι ο Μουρούνας δεν είχε καμία ύποπτη σχέση με τον πατέρα της. Στο μεταξύ, ο Θεοχάρης με την Ξένια είναι κοντά στη... μεγάλη στιγμή.
Όσο ο Μουρούνας ψήνει τους μετόχους να συνεργαστούν με τη γερμανική φαρμακευτική εταιρία, ο Ντρόγκο του λέει να βιαστεί. Ο Μάνος ψήνει τον Τόλη να τον βοηθήσει, ώστε να βρουν ποιος είναι αυτός που χρησιμοποιεί ο Μουρούνας για να εκβιάζει τη Μελίνα.
Η Μυρτώ κρυφακούει μια συζήτηση του Μάκη με τη Φρόσω και οι δυο τους καταλήγουν να έρθουν για πρώτη φορά σε αντιπαράθεση. Η Μόνικα και ο Βρανάς αποφασίζουν να βάλουν κάμερες στο γραφείο του Μουρούνα για να ανακαλύψουν αν έχει κάποιο κρυφό σχέδιο.
Ο Βρανάς και η Μόνικα παρακολουθούν τον Μουρούνα απ'' την κρυφή κάμερα και γίνονται μάρτυρες μιας σημαντικής ανακάλυψης. Ο Σωτήρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας που ο γιος του μπήκε στο κλαμπ των... ''αντρών'', ενώ η Μυρτώ αποφασίζει να κάνει εκείνη το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Μάκη.
Ο Σωτήρης τα θαλασσώνει στη συνάντηση με τους Γερμανούς γιατί δεν τους χωνεύει και οι υπόλοιποι μέτοχοι, μαζί με τον Μουρούνα, θέλουν να τον τσακίσουν! Ο Μάνος με τον Τόλη καταφέρνουν να γλιτώσουν από τον Ντρόγκο, αλλά δεν λένε να το βάλουν κάτω.
O Μουρούνας αρνείται στον Βρανά ότι έχει κάποια κρυφή συμφωνία με τον Ντρόγκο και ότι πάει να τους μπλέξει με τη βουλγαρική μαφία. Οι δυο τους καταλήγουν στο να βάλουν ένα ιδιότυπο στοίχημα, με σκοπό να αποδείξει ο Μουρούνας πως μπορεί να έχει τη Μόνικα οποιαδήποτε στιγμή θέλει!
Ο Σωτήρης ακολουθεί τη Μυρτώ, ώστε να δει ποιος είναι ο Μάκης με τον οποίο βγαίνει. Η Μυρτώ γίνεται έξαλλη μαζί του που επεμβαίνει στην προσωπική της ζωή κι έτσι καταφέρνει να μην αποκαλύψει τη σχέση της.
Η Πέγκυ προσπαθεί να πείσει τον Μουρούνα να ''καθαρίσει'' τη Μελίνα και τον Πέτρο, αλλά ο Μουρούνας έχει άλλα σχέδια γι'' αυτούς. Η Χριστίνα, η Βενετία και ο Σωτήρης, που ζει επικές στιγμές με τη νίκη του Σίφουνα, θέλουν να μάθουν αν ο Μάκης είναι ο φίλος της Μυρτώς.
O κουκουλοφόρος χτυπάει τον Μάνο κι έπειτα το βάζει στα πόδια από τις φωνές της Σμαράγδας. Ο Μουρούνας και ο Βρανάς λένε ψέματα στη Μόνικα για το στοίχημα που έβαλαν μεταξύ τους, ενώ η Μελίνα βρίσκεται με τον Αλέξη και, συζητώντας για το παρελθόν τους, έρχονται πιο κοντά με αποτέλεσμα να φιληθούν!
Ο Μουρούνας δίνει πειστικές απαντήσεις στη Δάφνη για την εξαφάνιση του πατέρα της και εκείνη νιώθει απολογούμενη απέναντί του. Η Ξένια χωρίζει τον Θεοχάρη, θιγμένη που την είπε ''εύκολη'', την ώρα που ο Σωτήρης ζητάει από τη Χριστίνα να ξαναγίνει η γυναίκα του.
Στη συνέντευξη τύπου, μετά τις δηλώσεις του δημοσιογράφου για τον στημένο θάνατο του Βρανά, επικρατεί χάος και η Μελίνα με τον Βρανά και τη Μόνικα, προσπαθούν να τα μπαλώσουν. Ο Μουρούνας, όμως βγάζει κι άλλον άσο απ'' το μανίκι του και τώρα απειλεί πραγματικά τη σχέση του Βρανά με τη Μόνικα.
Ο Μάνος βλέπει τη Σμαράγδα σε απόσταση αναπνοής με τον Μάκη και βγάζει συμπέρασμα πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ο Αλέξης απολογείται στη Μελίνα που τη φίλησε, λέγοντας πως έκανε λάθος, πράγμα που προκαλεί τον έντονο εκνευρισμό της.
Ο Μουρούνας καταστρώνει ένα σχέδιο με την Πέγκυ, προκειμένου να ανακαλύψει αν ο Βρανάς έχει βάλει κρυφή κάμερα στην αποθήκη για να τον τσακώσει την ώρα που θα κάνει την κομπίνα με τον Ντρόγκο, και ο Βρανάς πέφτει στην παγίδα του.
Ο Σωτήρης πιάνει τον Μάκη με τη Μυρτώ στα πράσα και γίνεται έξαλλος! Ο Βρανάς στήνει παγίδα στον Ντρόγκο, αλλά δεν είναι ικανοποιημένος αν δεν βγάλει απ'' τη μέση τον Μουρούνα και δεν πάρει πίσω τα λεφτά της τυχερής τριπλέτας.
Ο Βρανάς καταφέρνει να πάρει πίσω απ'' τον Μουρούνα τα χρήματα των τυχερών της τριπλέτας, με απρόσμενο σύμμαχο την Πέγκυ. Ο Σωτήρης, συνειδητοποιώντας πως η Μυρτώ κλέφτηκε με τον Μάκη, παθαίνει πανικό.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551