Αναζήτηση
Rita Rocks - iShow.gr
Rita Rocks
Σειρά
Κωμωδία
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2008
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
Όταν η Rita δεν παίρνει την προαγωγή που περίμενε αρχίζει να έχει κρίση ταυτότητας. Έτσι φτιάχνει ένα συγκρότημα προκειμένου να ξανανιώσει το πνεύμα των νεανικών της χρόνων.
Η Rita χάνει το μάθημα καράτε της Shannon γιατί έχει πρόβα με το συγκρότημα και μετά της λέει ψέματα. Όταν η Hallie αποκαλύπτει την αλήθεια, η Rita προσπαθεί να επανορθώσει με το να αγοράσει στη Shannon ένα σκύλο.
Η Rita προσπαθεί να βοηθήσει την Patty με την ερωτική της ζωή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αργότερα, η Rita και ο Jay γίνονται έξαλλοι, όταν η Hallie και ο Kip σχεδιάζουν να πάνε να «χτυπήσουν» τατουάζ.
Ο Jay ζηλεύει, όταν η Rita και η Patty σε μια βόλτα τους στο μαγαζί με μουσικά όργανα γνωρίζουν δύο νεαρούς μουσικούς, οι οποίοι τις προσκαλούν να παρακολουθήσουν τις πρόβες τους.
Η Rita και ο Jay φοβούνται ότι πρέπει να ακυρώσουν το ταξίδι τους, όταν η νταντά τους λέει ότι δεν μπορεί εκείνες τις μέρες. Τελικά, η Rita αφήνει τη Hallie υπεύθυνη του σπιτιού, αφού πρώτα στήσει ένα κρυφό σύστημα παρακολούθησης.
Η Rita αρχίζει να νιώθει ότι η οικογένεια της δεν την εκτιμά, όταν ο Jay ετοιμάζει ένα γεύμα έκπληξη, το οποίο παίρνει πολύ καλές κριτικές από τα παιδιά.
Τα μαθήματα οικονομίας της Rita και του Jay στη Hallie αποτυγχάνουν όταν η κοπέλα πιάνει δουλειά. Η Hallie δεν βρίσκει το λόγο να σπουδάσει, μέχρι τη στιγμή που παρατηρεί πώς η δουλειά της Rita επηρέασε τη ζωή της.
Οι φίλοι του Jay τον κοροϊδεύουν, όταν η Rita αποκαλύπτει μια πιο τρυφερή πλευρά της. Παράλληλα, η Shannon δέχεται τη βοήθεια του Kip και της Hallie για την κινηματογραφική σχολική εργασία της.
Η Hallie σκέφτεται να κάνει sex με τον Kip κάτω από την πίεση των φίλων της. Όταν το ανακαλύπτει, η Rita προσπαθεί να τις δώσει τις σωστές συμβουλές. Η Shannon καλεί τον Jay στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό του σχολείου της.
Όταν η Rita καλείται ως ένορκος και ο Jay μπαίνει σε μια επιτροπή που τελικά είναι απλά δικαιολογία για να βλέπουν οι πατεράδες αθλητικά, αρχίζουν να συνειδητοποιούν πόσο σημαντικό είναι να έχουν ελεύθερο χρόνο.
Όταν ο Owen ασχολείται περισσότερο με το συγκρότημα παρά με το να ψάχνει για δουλειά, η γυναίκα του τον διώχνει απ΄το σπίτι. Η Rita και ο Jay τον καλούν να μείνει σπίτι τους και ο Owen γνωρίζει μια διαφορετική πλευρά του φίλου του.
Όταν ακούνε ότι ο Kip παίζει τελικά σε άλλο συγκρότημα, η Rita και η Patty ανακουφίζονται γιατί νόμιζαν ότι απατάει τη Ηallie. Η Rita ακούει τα τραγούδια του καινούριου συγκροτήματος ενώ προσπαθεί να συνθέσει μερικά δικά της.
Όταν η Rita αρρωσταίνει, η Patty τη βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Αλλά όταν η Patty αρχίζει να αποκτάει μια ιδιαίτερη σχέση με τη Shannon, η Rita ζηλεύει. Ο Kip και ο Jay έρχονται κοντά μετά από ένα ανταγωνιστικό video-game.
Η Rita και ένας πρώην συμπαίκτης του συγκροτήματος, τον οποίο δεν συμπαθεί καθόλου, ξαναβρίσκονται μέσω Facebook. Η Hallie και ο Kip ανταγωνίζονται κι αυτοί για το ποιός θα κάνει περισσότερους φίλους στο Facebook.
Η Hallie χάνει την εμπιστοσύνη των γονιών της όταν πάει κρυφά σε ένα πάρτυ πανεπιστημίου. Η Rita και ο Jay πείθονται από τη Shannon να κάνουν πάρτυ για τα γενέθλια του σκύλου τους.
Όταν ανακαλύπτει ότι η θεία του Jay δεν τη συμπαθεί, η Rita προσπαθεί να κάνει καλή εντύπωση όταν την επισκέπτεται.
Η Rita και ο Jay βγαίνουν με τον καινούριο πελάτη του Jay, τον Sam, ο οποίος αποκαλύπτει την μυστική του επιθυμία να παίξει σε ροκ συγκρότημα. Όταν η Ρίτα του λέει για το δικό της, τους προσκαλεί να παίξουν για την εταιρεία του.
Όταν η Rita ανακαλύπτει ότι κάποιος κάνει τον άγριο στη Shannon στο σχολείο, ανταγωνίζεται τη μητέρα του σε μια εκδήλωση. Η Hallie αγοράζει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο κάνοντας το Jay να νοσταλγήσει τις παλιές καλές ημέρες.
Η Rita και ο Jay σχεδιάζουν και οι δύο για να γιορτάσουν το Valentine's Day, ελπίζοντας ότι έτσι θα αναθερμανθεί η σχέση τους.
Η Rita παίρνει προαγωγή και αποφασίζει ότι θα πρέπει να αφήσει το συγκρότημα για να τα προλαβαίνει όλα. Όταν ο Jay και τα κορίτσια βλέπουν πόσο διαφορετική είναι χωρίς τη μουσική της, προσπαθούν να την πείσουν να βάλει προτεραιότητες.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551