Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Imposters - iShow.gr
Imposters
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κωμωδία
Είδος
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2017
Κύκλοι
1
1
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
Μια μοιραία γυναίκα εξαπατά άνδρες και γυναίκες με σκοπό να τους παντρευτεί και να εξαφανιστεί με την περιουσία τους. Το κόλπο είναι αποτελεσματικό, μέχρι που τα τελευταία θύματά της αποφασίζουν να τη νικήσουν στο 'παιχνίδι' της. 
Ενώ η Μάντι προσπαθεί να γοητεύσει το τελευταίο θύμα της, αρχίζει να νιώθει έλξη για τον μυστηριώδη Πάτρικ. Ο Έζρα κι ο Ρίτσαρντ συνειδητοποιούν ότι η απάτη δεν είναι εύκολη υπόθεση... και κάνουν μια απροσδόκητη ανακάλυψη.
Ενώ ο Έζρα, ο Ρίτσαρντ και η Τζουλς ανακαλύπτουν ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της Μάντι, το ενδιαφέρον της Μάντι για τον Πάτρικ θορυβεί ιδιαίτερα τον Μαξ, τη Σάλι και το επικίνδυνο αφεντικό τους.
Ο Έζρα, ο Ρίτσαρντ κι η Τζουλς επισκέπτονται τους γονείς της Μάντι, ενώ η Σάλι κάνει μια επικίνδυνη ανακάλυψη. Στο μεταξύ, η Μάντι έρχεται πιο κοντά στον Πάτρικ, αλλά η εμφάνιση της Λένι Κοέν βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Γκεστ σταρ η Ούμα Θέρμαν.
Απολαμβάνοντας το νέο τρόπο ζωής τους, ο Έζρα, ο Ρίτσαρντ και η Τζουλς πλησιάζουν όλο και πιο πολύ στη Μάντι. Στο μεταξύ, η Λένι τακτοποιεί το χάος που προκάλεσε η Σάλι και η Μάντι καταρρέει όταν ο Γιατρός τής αναθέτει νέα αποστολή. Γκεστ σταρ η Ούμα Θέρμαν.
Η απροσδόκητη επιστροφή στο σπίτι φέρνει τον Έζρα αντιμέτωπο με ένα μεγάλο δίλημμα όσον αφορά το μέλλον του. Εν τω μεταξύ, πίσω από τη διαφυγή της Μάντι και του Πάτρικ δεν κρύβεται μόνο ο έρωτας, αλλά και δόλος.
Ο Έζρα, ο Ρίτσαρντ και η Τζουλς αποκαλύπτουν στη Μάντι κάποιες πληροφορίες που θα αλλάξουν τη ζωή της. Στο μεταξύ, η Μάντι και ο Μαξ οργανώνουν ένα σχέδιο για να σώσουν τη ζωή τους, ενώ η Μάντι και ο Πάτρικ συζητούν για γάμο.
Ενώ η Μάντι κάνει τα πάντα για την αίσια έκβαση του σχεδίου της, ο Πάτρικ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τον Έζρα. Στο μεταξύ, ο Μαξ μαθαίνει στον Ρίτσαρντ τα κόλπα της δουλειάς και η Τζουλς έχει μια απρόσμενη συνάντηση.
Φινάλε πρώτου κύκλου. Ενώ ο Πάτρικ και η Μάντι ανταλλάσσουν γαμήλιους όρκους, οι απατεώνες έρχονται αντιμέτωποι με το FBI. Ωστόσο κανείς δε γνωρίζει σε ποια πλευρά βρίσκεται πραγματικά η Μάντι... ή ποιος τελικά θα βγει νικητής.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz