Αναζήτηση
Emily in Paris - iShow.gr
Emily in Paris
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2020
Διάρκεια
30'
Κύκλοι
1
2
3
Η Έμιλι φέρνει την αμερικανική αυτοπεποίθηση και τις φρέσκιες ιδέες της στο νέο της γραφείο στο Παρίσι. Aλλά δεν μιλάει Γαλλικά - κι αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα.
Η Έμιλι βιώνει την πολυπλοκότητα του γαλλικού φλερτ όταν ο ενθουσιασμός της σε ένα βραδινό επαγγελματικό σουαρέ εντυπωσιάζει έναν ερωτύλο –και παντρεμένο– πελάτη.
Η Έμιλι εκφράζει τις ανησυχίες της για μια τολμηρή νέα διαφημιστική καμπάνια ενώ παλεύει με προβλήματα στα υδραυλικά, με μαθήματα γλώσσας και με ιδιότροπους συναδέλφους.
Ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο βοηθά την Έμιλι να γνωρίσει έναν δυνητικά πολύ σημαντικό πελάτη, αλλά μια προβληματική εργασιακή σχέση θέτει τη συμφωνία σε κίνδυνο.
Η Έμιλι ανακαλύπτει ότι η χρήση των κοινωνικών δικτύων τής ανοίγει πόρτες στο Παρίσι και μια φιλική βραδιά στην πόλη οδηγεί σε μια συνάντηση με τον Γκαμπριέλ.
Όταν μια συνάντηση με έναν θρυλικό οίκο υψηλής ραπτικής παίρνει άσχημη τροπή, η Έμιλι βρίσκει παρηγοριά στη συντροφιά ενός φαινομενικά γοητευτικού καθηγητή.
Η Έμιλι συμφωνεί να συνοδεύσει μια Αμερικανίδα ηθοποιό σε μια σικ εκδήλωση με κόκκινο χαλί, αλλά η βραδιά με τη διάσημη παρέα της βγαίνει εντελώς εκτός ελέγχου.
Η εκδρομή της Έμιλι στο σατό μιας φίλης είναι τόσο χάλια όσο κι η μπαγιάτικη σαμπάνια. Πίσω στο Παρίσι, η απρόθυμη συνάντηση της Μίντι με παλιούς φίλους έχει καλό τέλος.
Μια φιλανθρωπική δημοπρασία, ένα φόρεμα και ένα αβανγκάρντ δίδυμο σχεδιαστών προκαλούν προβλήματα στην Έμιλι καθώς τραβά την προσοχή του κληρονόμου του Πιερ Καντό.
Με τη δουλειά της σε κίνδυνο μετά από μια καταστροφή στην Εβδομάδα Μόδας, η Έμιλι προσπαθεί να καταστρώσει ένα νέο σχέδιο ενώ ετοιμάζεται να πει αντίο σε έναν καλό φίλο.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551