Αναζήτηση
Γεύσεις από Ελλάδα - iShow.gr
Γεύσεις από Ελλάδα
Κύκλοι
1
1
Ο ζαχαροπλάστης Δημήτρης Οικονομίδης συνθέτει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη τα τρία είδη σοκολάτας και φτιάχνουν μαζί Σοκολάτα Καφέ με τραγανή βάση και Μους Λευκής Κουβερτούρας με βανίλια, μπισκότο και καραμελωμένα καρύδια. Μαθαίνουμε, επίσης, για τα θρεπτικά της συστατικά της σοκολάτας.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Ο σεφ Θάνος Βλαχόπουλος μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη χοιρινή κρασάτη τηγανιά και σιμιγδαλένιο χαλβά με κρασί. Επίσης, η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη ετοιμάζει ένα πικάντικο σνακ, σαλάτα με κρασί για να την πάρουμε μαζί μας.
Το αβγό είναι το υλικό της σημερινής εκπομπής. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία του αβγού. Ο βραβευμένος σεφ με αστέρια Michelin Νίκος Καραθάνος μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μια ανοιχτή πίτα με αβγά και τσουρέκι με καραμελωμένο χαλβά.
Ο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη σούπα βελουτέ με σπαράγγια, προσούτο Ευρυτανίας και αυγό και ατομικές ομελέτες με σπαράγγια και δροσερή σαλάτα. Επίσης, η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη ετοιμάζει ένα πικάντικό ρολό με σπαράγγια για να το πάρουμε μαζί μας.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Ο ζαχαροπλάστης Δημήτρης Οικονομίδης συνθέτει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη τα τρία είδη σοκολάτας και φτιάχνουν μαζί Σοκολάτα Καφέ με τραγανή βάση και Μους Λευκής Κουβερτούρας με βανίλια, μπισκότο και καραμελωμένα καρύδια. Μαθαίνουμε, επίσης, για τα θρεπτικά της συστατικά της σοκολάτας.
Ο σεφ Γιώργος Παππάς μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μια ιδιαίτερη πίτα με λάχανο και σύγκλινο Μάνης και λάχανο με χοιρινό κρέας στην κατσαρόλα. O παραγωγός Αλέξανδρος Δάλλας μάς μαθαίνει τη διαδρομή του λάχανου από το χωράφι μέχρι τη συγκομιδή και την κατανάλωση.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Ο σεφ Ανδρέας Μούτσας μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη κρέας με πουρέ από αχλάδι και αχλαδόπιτα με σοκολάτα. Μαθαίνουμε για τη διαδρομή του αχλαδιού από το χωράφι μέχρι τη συγκομιδή και την κατανάλωση και η ενημερωνόμαστε για τις ιδιότητες του αχλαδιού και τα θρεπτικά του συστατικά.
Ο σεφ Παναγιώτης Ζήκος μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη καρότα ραγού με ξυνόμηλα και φωλιές από φύλλα κρούστας με καρότα και πορτοκάλι. Μαθαίνουμε για τη διαδρομή του καρότου από το χωράφι στην κατανάλωση, καθώς επίσης για τις ιδιότητες και τα θρεπτικά του συστατικά.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Ενημερωνόμαστε για τη σημασία της Μεγάλης Δευτέρας αλλά και τη σύνδεσή της με το ταχίνι. Μαγειρεύουμε με ταχίνι και μαθαίνουμε για τις ιδιότητές του και τα θρεπτικά του συστατικά.
Ενημερωνόμαστε για τη σημασία της Μεγάλης Τρίτης αλλά και τη σύνδεση των θαλασσινών με τις ημέρες της νηστείας. Μαγειρεύουμε νηστίσιμες συνταγές με θαλασσινά και μαθαίνουμε για τα θρεπτικά τους συστατικά.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Ο σεφ Κώστας Μπαμπαλίκης μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη ένα δυναμωτικό πρωινό: ρουστίκ με φασόλια, παραδοσιακό απάκι, ντομάτα και αυγό και φασόλια με ψάρι. Ενώ η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη παντρεύει τη χωριάτικη σαλάτα με τα φασόλια και μας ετοιμάζει ένα υγιεινό γεύμα.
Ο σεφ Ζαν Λουί Καψαλάς μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη γεμιστά κρεμμύδια στο φούρνο και κρεμμυδόπιτα. Ο καλλιεργητής και παραγωγός Γρηγόρης Γιανναράκης μας μιλάει για την καλλιέργεια των κρεμμυδιών, ενώ ο Δημήτρης Πέτσιος μας ενημερώνει για τα θρεπτικά τους συστατικά.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Στη σημερινή εκπομπή ενημερωνόμαστε για την ιστορία του αμυγδάλου και και ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος μαγειρεύει φιλέτο χοιρινό σε κρούστα αμυγδάλου με σαλάτα από παντζάρια και ψητά αμύγδαλα και ρυζόγαλο με καραμελωμένα αμύγδαλα και εσπεριδοειδή.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη κεφτεδάκια με κοπανιστή και μοσχαρίσιο κρέας στο τηγάνι με λαχανικά. Ο Πάνος Πουρνάρας μας μαθαίνει τα μυστικά για το μοσχαρίσιο κρέας και η Τίνα Αντωνίου μάς ενημερώνει για τις ιδιότητες του μοσχαρίσιου κρέατος.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Το πράσο είναι το υλικό της σημερινής εκπομπής. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία του πράσου. Ο σεφ Κωνσταντίνος Αραμπάνος έρχεται από τη Λιβαδειά και μαγειρεύει χοιρινή τηγανιά με πράσο, καθώς και ρύζι με πράσα και διάφορα λαχανικά.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Ο σεφ Βαγγέλης Μπιλιμπάς έρχεται από τη Σάμο και μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη σουτζουκάκια με μελιτζάνα και ένα ιδιαίτερο burger με μελιτζάνα για vegans. Ο καλλιεργητής και παραγωγός Σπύρος Λώλος μάς μαθαίνει τη διαδρομή της μελιτζάνας από το χωράφι μέχρι την κατανάλωση.
Ο σεφ Ανδρέας Χατζηθεμελής μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη κοτόπιτα με καπνιστό τυρί και χυλοπιτάκια με κοτόπουλο και φέτα. Ο Παύλος Τριανταφυλλίδης μάς ενημερώνει για το μεγάλωμα του κοτόπουλου και τη διατροφή του.
Ενημερωνόμαστε για το χοιρινό κρέας. Ο σεφ Θάνος Μπαλτατζάνης μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη κότσι χοιρινό με πατατούλες στη γάστρα και χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα λαχανικών.
Ο σεφ Γιάννης Στρατίκης μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μανιτάρια πόρτο μπέλο με κασέρι και σουφλέ κασέρι με κοτόπουλο. Μαθαίνουμε για τη διαδρομή του κασεριού από την παραγωγή μέχρι και την κατανάλωση, καθώς επίσης για τις ιδιότητες του κασεριού και τα θρεπτικά του συστατικά.
Ο σεφ Χριστόφορος Ιωάννου μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη κοτόπουλο πανέ και παραδοσιακό μπακλαβά με φιστίκι Αιγίνης. Μαθαίνουμε για τη διαδρομή του φιστικιού από την παραγωγή μέχρι και την κατανάλωση, καθώς επίσης για τις ιδιότητες και τα θρεπτικά του συστατικά.
Ο σεφ Πολυχρόνης Δαμάλας έρχεται από τη Σαντορίνη και μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη τηγανίτες με κατσικίσιο τυρί, μέλι και πιπέρι και ταλιατέλες με πιπέρι και πεκορίνο Αμφιλοχίας. Ο διατροφολόγος-διαιτολόγος Δημήτρης Πέτσιος μας ενημερώνει για τις ιδιότητες του πιπεριού.
Ο σεφ Γιάννης Λιάκου μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη λιγκουίνι με αβγοτάραχο και ταρτάρ μανιταριών με αβγοτάραχο. Μαθαίνουμε για τη διαδρομή του αβγοτάραχου από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση, καθώς επίσης για τα πολύτιμα θρεπτικά του συστατικά.
Ο σεφ Γιώργος Ζορμπάς έρχεται από τη Χαλκιδική και μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη κοτόπουλο γεμιστό με σπαράγγια και σάλτσα μαστίχας και κρέμα με μαστίχα. Μαθαίνουμε για τη διαδρομή της μαστίχας από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση, καθώς επίσης για τις θαυματουργές της ιδιότητες.
Ο σεφ Γκίκας Ξενάκης μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μπαρμπούνι με κρέμα ρεβιθιού, σάλτσα από σαφράν και κρέμα λευκής σοκολάτας με πορτοκάλι. Μαθαίνουμε επίσης για τη διαδρομή του από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.
Τα χόρτα του χειμώνα είναι το υλικό της σημερινής εκπομπής. Ενημερωνόμαστε για τα είδη των χόρτων του χειμώνα, καθώς και για την ιστορία τους. Ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μας ετοιμάζει λαβράκι με σταμναγκάθι και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος τη διαδρομή των χόρτων από το χωράφι μέχρι την κατανάλωση.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Ενημερωνόμαστε για τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά της ελιάς, καθώς και για την ιστορία της. Η Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μαζί με τον σεφ Στέλιο Κουτρουβέλη μαγειρεύουν ταλιατέλες με ελιές και γραβιέρα και ένα αλμυρό κέικ με ελιές.
Ο σεφ Βασίλης Καφαλούκος μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη σαλάτα με κυδώνια, καρότα και μανούρι και τάρτα με κυδώνια. Ο γεωπόνος Ανδρέας Βασιλακόπουλος μάς μαθαίνει τη διαδρομή των κυδωνιών από την καλλιέργεια μέχρι το πιάτο μας.
Ενημερωνόμαστε για τη σημασία της Μεγάλης Πέμπτης και τη διατροφή των γιορτινών ημερών ανά την Ελλάδα. Μαγειρεύουμε τις κλασικές φακές, ετοιμάζουμε το παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι και βάφουμε φυσικά τα κόκκινα πασχαλινά αβγά.
Η δημοσιογράφος Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, υποδέχεται στην κουζίνα, σεφ, παραγωγούς και διατροφολόγους απ'' όλη την Ελλάδα για να μελετήσουν μαζί την ιστορία και τη θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος. Οι σεφ μαγειρεύουν μαζί με την Ολυμπιάδα απλές και ευφάνταστες συνταγές για όλη την οικογένεια.
Το γάλα είναι το υλικό της σημερινής εκπομπής. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία του γάλακτος. Ο σεφ Γιώργος Ιωάννου μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μπακαλιάρο στο γάλα και γαλατόπιτα.
Οι φακές είναι το υλικό της σημερινής εκπομπής. Ενημερωνόμαστε για την ιστορία της φακής. Ο σεφ Μίλτος Γιάννου μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη σαλάτα φακές με καλαμάρι και κρέμα από φακές με μύδια και ξινομυζήθρα.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551