Αναζήτηση
Ο πύργος του Ντάουντον - iShow.gr
Ο πύργος του Ντάουντον
Σειρά
Είδος
Πολυβραβευμένη σειρά εποχής παραγωγής ITV.
Διάρκεια
65'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
Έχουν περάσει ήδη έξι μήνες και η Μαίρη εξακολουθεί να πενθεί τον Μάθιου, αδυνατώντας να φροντίσει το μωρό. Σύντομα, η Βάιολετ την πείθει να κοιτάξει το μέλλον της. Στο μεταξύ, η κυρία Ο" Μπράιαν εξαφανίζεται δίχως καμία εξήγηση...
Η Μαίρη παραλαμβάνει ένα γράμμα, το οποίο τής αποκαλύπτει ότι είναι η μοναδική κληρονόμος του Μάθιου. Έτσι, αποφασίζει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τον πύργο του Ντάουντον.
Οι Κρόουλι οργανώνουν ένα πάρτι, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους συγκαταλέγονται και οι Τέρενς και Άντονι. Η Ίζομπελ πενθεί ακόμα για τον γιο της, αλλά η Βάιολετ την πείθει να παρευρεθεί στο πάρτι.
Η Άννα νιώθει αποξενωμένη από τον Τζον. Η Μαίρη και ο Τομ πηγαίνουν στο Λονδίνο για δουλειά και παίρνουν μαζί τους τη Ρόουζ, η οποία γοητεύεται από τον Τζακ Ρος. Όταν η Μαίρη επιστρέφει, ο Άντονι την ακολουθεί και τής προτείνει να παντρευτούν.
Ο Ρόμπερτ συμπονά τον Τιμ για τον θάνατο του πατέρα του. Στο μεταξύ, η Ίζομπελ πιέζει τη Βάιολετ να προσλάβει τον Τζον Πεγκ για κηπουρό. Η Έντιθ έχει απογοητευτεί, καθώς ο Μάικλ δεν ανταποκρίνεται στα τηλεφωνήματά της.
Στο πάρτι του Ρόμπερτ, η Ίζομπελ αποτρέπει τον Τομ από το να μεταναστεύσει στην Αμερική με την κόρη του. Στο μεταξύ, ο Άλφρεντ μαθαίνει ότι έγινε δεκτός στο Ριτζ. Η Έντιθ είναι ανήσυχη, καθώς ο Μάικλ αγνοείται στη Γερμανία.
Η Ίζομπελ κανονίζει να πάει σε μια συνάντηση με τον Τομ, αλλά τελικά μένει σπίτι, για να φροντίσει την άρρωστη Βάιολετ. Στο μεταξύ, η Έντιθ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, αλλά αρνείται πεισματικά να κάνει έκτρωση.
Η Μαίρη απορρίπτει την πρόταση του Άντονι, ο οποίος διέλυσε τον αρραβώνα του. Παράλληλα, θορυβείται όταν μαθαίνει ότι η Ρόουζ θα παντρευτεί τον Τζακ Ρος...
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551