Αναζήτηση
Τα Νούμερα - iShow.gr
Τα Νούμερα
Συντελεστές
Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ένας 45άρης τραγουδοποιός που τα πράγματα δεν του πηγαίνουν και τόσο καλά τελευταία. Έχει να κάνει επιτυχία αρκετά χρόνια, και το ξαφνικό σουξέ που έχει με το παιδικό τραγούδι «Το κροκοδειλάκι» μάλλον του προκαλεί αμηχανία, παρά χαρά.
Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι η πρώτη καλεσμένη του Φοίβου στη 'Νέα Μάντρα'. Ο Τζόναθαν όμως έχει σοβαρές αντιρρήσεις, που κάμπτονται όταν ο Φοίβος του υπόσχεται ότι θα γράψει το 'Κροκοδειλάκι νο 2'.
Ο Τζόναθαν καλεί στην 'Νέα Μάντρα' τον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς να ειδοποιήσει τον Φοίβο. Όταν ο τελευταίος το μαθαίνει, ανησυχεί για το πώς θα συνδυαστούν τα δύο διαφορετικά είδη κοινού στα οποία απευθύνονται.
Ο Τζόναθαν κατηγορεί το Φοίβο ότι παραέχει αφεθεί στη μελαγχολική μουσική και στο παχυντικό φαγητό. Του επιβάλλει λοιπόν αυστηρή δίατα, άθληση κι ένα live με τον πιο σταθερά αισιόδοξο από τους συναδέλφους του: τον Κωστή Μαραβέγια.
Ο Φοίβος καλεί στη 'Μάντρα' τον Χρήστο Νικολόπουλο με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν και η Δανάη, λένε στο Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί.
Ο Φοίβος αισθάνεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν, με τη νέα μουσική πραγματικότητα- και αποφασίζει να καλέσει τη δημοφιλή νέα τραγουδίστρια και περσινή νικήτρια στο The Voice, Joanne, στη Μάντρα.
Ο Τζόναθαν λέει στον Φοίβο ότι τόσο αυτός, όσο και όλοι οι Ελληνες καλλιτέχνες δεν έχουν πνεύμα συνεργασίας. Ο Φοίβος ψάχνει για να τον αποστομώσει ένα νέο δυναμικό ντουέτο-και απευθύνεται για βοήθεια στον Σταμάτη Κραουνάκη.
Ο Τζόναθαν προσπαθεί να μάθει στο Φοίβο χορό και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Δεν καταλαβαίνει πώς έγραψε το 'Όταν σου χορεύω' ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Του επιβάλλει μια βραδιά στη «Μάντρα» με τη Ρένα Μόρφη.
Ο Τζόναθαν πάει το Φοίβο στον ψυχολόγο για να του αποδείξει πως αν είχε λύσει τα θέματά του θα είχε γίνει ένας άλλος Φοίβος. Για την ακρίβεια... ο άλλος Φοίβος, ο συνθέτης των επιτυχιών της Καίτης Γαρμπή.
Ο Φοίβος καλεί στη Μάντρα τον Γιάννη Κότσιρα. Αυτός όμως έχει προβλήματα: τον κυνηγά παντού μια τρελή φαν, που η συμπεριφορά της γίνεται ολοένα και πιο απειλητική. Ο Παντελής αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας.
Ο Φοίβος -που δεν θέλει να ξανακούσει για έρωτες μετά την άδοξη κατάληξη του δικού του- αράζει συνεχώς σπίτι του με τους Χατζηφραγκέτα και όλη την αντροπαρέα από το μαγαζί. Ο Τζόναθαν πάλι, ζει μέρες απόλυτου έρωτα με τη Δανάη.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551