Αναζήτηση
Cobra Kai - iShow.gr
Cobra Kai
Σειρά
Κωμωδία
Δράσης
Δραματική
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2018
Διάρκεια
30'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ο Τζόνι και ο Ντάνιελ ενώνουν τα ντότζο τους, αλλά τα αντίθετα στιλ τους συγκρούονται αμέσως. Ο Κριζ προσπαθεί να πείσει έναν πρώην συνεργάτη να επανέλθει στο Κόμπρα Κάι.
Ο Τζόνι μαθαίνει αμυντικές στρατηγικές, ενώ ο Ντάνιελ πώς να περνάει στην επίθεση. Η Αμάντα αντιμετωπίζει την Τόρυ. Το νέο παιδί, ο Κένι, δέχεται εκφοβισμό στο σχολείο.
Ο Κένι προσπαθεί να γίνει μαθητής του Κόμπρα Κάι με την ενθάρρυνση του Ρόμπι, ενώ ο Τζόνι παροτρύνει τη Σαμ να πιστέψει στον εαυτό της.
Ο Κριζ επαναφέρει τον Τέρι στο Κόμπρα Κάι, αλλά ο πρώην συνεργάτης του δεν ενδιαφέρεται να επαναλάβει την ιστορία. Ο Τζόνι ζηλεύει που ο Ντάνιελ καθοδηγεί τον Μιγκέλ.
Το ντότζο του Τζόνι και του Ντάνιελ –και η εύθραυστη συμμαχία τους– βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, όταν οι δυο τους συμφωνούν για μια αναμέτρηση μεταξύ δασκάλων.
Μια σημαντική αλλαγή στο επερχόμενο τουρνουά αναγκάζει τον Τζόνι να ψάξει να βρει μια νέα μαθήτρια για το Ιγκλ Φανγκ. Η Τόρυ πρέπει να ζητήσει μια χάρη από τους Λαρούσο.
Ο Ντάνιελ προσκαλεί τον Άντονι στο Μιγιάγκι-Ντο και ανακαλύπτει ότι δεν γνωρίζει τον γιο του όσο καλά νόμιζε. Ο Μιγκέλ μαθαίνει την αλήθεια για τον Τζόνι και την Κάρμεν.
Ο Μιγκέλ και η Σαμ χαίρονται που βρίσκονται στον χορό της β' τάξης, μέχρι που εμφανίζεται ξαφνικά ένα άλλο ζευγάρι. Ο Τέρι οδηγεί τον Τζόνι σε ένα γνώριμο μέρος.
Το ετήσιο Τουρνουά Καράτε Ολ Βάλεϊ ξεκινάει καθώς διάφορα ντότζο διαγωνίζονται για τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ διευθετούν κάποιους προσωπικούς λογαριασμούς.
Το τουρνουά φτάνει σε ένα συνταρακτικό τέλος, όπου τα επακόλουθα αφήνουν τους συμμετέχοντες συγκλονισμένους και τους δύο πρωταθλητές αντιμέτωπους με ένα αβέβαιο μέλλον.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551