Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Scrubs - iShow.gr
Scrubs
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Ο J.D. και η Elliott πρέπει να αποφασίσουν αν θα χωρίσουν με τους εραστές τους για να είναι μαζί.
Η Kim και ο J.D. χωρίζουν λίγο πρίν γεννηθεί το μωρό τους. Ο Turk δεν μπορεί να βοηθήσει τον φίλο του μέχρι να τελειώσει το βιντεοπαιχνίδι του, και ο Perry προσπαθεί να βρεί γιατρό για να κάνει εμβόλιο στην νεογέννητη κόρη του.
Ο αδελφός του J.D. επιστρέφει για να τον ενημερώσει για τις αλλαγές στην ζωή του. Η Elliot και ο Dr. Cox συζητάνε τις ηθικές τις ιατρικής, ενώ παρατηρείται παράξενη συμπεριφορά απο τον επιστάτη.
Ο Turk προσπαθεί να πείσει την ανήσυχει Carla ότι η κόρη τους θα αναγνωρίσει την λατινική κληρονομιά της. Ο επιστάτης προκαλεί τον J.D. να κατονομάσει τους συνεργάτες του, επειδή γνωρίζει οτι ξέρει μόνο τα παρατσούκλια τους.
Ο J.D. προσπαθεί να ωριμάσει για χάρη του μωρού του, ενώ ο Turk προσπαθεί να τον εμποδίσει. Η Elliott οργανώνει πάρτι γενεθλίων για τον Kelso.
Η Elliott καυχιέται οτι μέσω του ιδιωτικού ιατρείου γνωρίζει καλύτερα τους ασθενείς της, ενώ κανείς δεν της δίνει σημασία. Η Carla προσπαθεί να καταλάβει πως γίνεται ο επιστάτης να έχει τόσο όμορφη φιλενάδα.
Ο JD προσπαθεί να βοηθήσει έναν μαθητή λυκείου με σοβαρά εγκαύματα.
Όταν ο Kelso λέει στον επιστάτη οτι η άποψη του δεν μετράει, ξεκινάει εφημερίδα για να του αποδείξει το αντίθετο. Ο J.D. και ο Turk παλεύουν με θέματα ανδρισμού.
Ανεπιτυχώς, η Carla και η Elliott προσπαθούν να αποτρέψουν την αναγκαστική συνταξιοδότηση του Dr. Kelso. O J.D. και ο Turk αποκρυπτογραφούν τυχαία τα συμπτώματα ενος ασθενούς του Dr. Cox.
O J.D. και η Elliott αναλύουν αλλαγές στην σχέση τους ενω ψάχνουν για έναν πρώην ασθενή. Ταυτόχρονα, ο Dr. Cox ανακαλύπτει τα μειονεκτήματα του νέου του ρόλου.
Με την μορφή παραμυθιού, ο Dr. Cox εξιστορεί στον γιό του πως είναι μία τυπική μέρα στο νοσοκομείο.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz