Αναζήτηση
Χωρίς ίχνος - iShow.gr
Χωρίς ίχνος
Σειρά
Αστυνομική
Αστυνομική σειρά
Είδος
Αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2004
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
Ένα αγόρι από το Σουδάν υιοθετημένο από ένα ζευγάρι της Νεουορκέζικης ελίτ εξαφανίζεται. Η Ειδική Ομάδα αναζητά τα ίχνη του και σύντομα θα βρεθεί μπροστά σε μια περίπλοκη υπόθεση, αφού ο απαγωγέας υποστηρίζει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού…
Ένας τεχνικός υπάλληλος της Υπηρεσίας εξαφανίζεται μαζί με τη κόρη του και η Ειδική Ομάδα αναζητά τα ίχνη τους. Σύντομα, διαπιστώνουν ότι η κόρη, που είχε πρόβλημα αυτοεκτίμησης λόγω του βάρους της, ενδέχεται να υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.
Η εξαφάνιση μιας ρεπόρτερ της τηλεόρασης θα συνδεθεί από την Ειδική Ομάδα με τον μυστηριώδη φόνο του γιου της μετά τους βασανισμούς που υπέστη σε μια φυλακή της Γουατεμάλας. Για την διερεύνηση της υπόθεσης, η Ειδική Ομάδα αποφασίζει να ζητήσει την βοήθεια της CIA.
Μια νεαρή κοπέλα εξαφανίζεται μετά τη δολοφονία του φίλου της κατόπιν ανταλλαγής πυροβολισμών με την αστυνομία. Η Ειδική Ομάδα πιστεύει ότι η εξαφάνιση της δεν μπορεί να άσχετη με τον μεγαλύτερο αδελφό της, ο οποίος τρέφει για αυτή παθολογική ζήλια.
Τα ίχνη μιας γυναίκας χάνονται μυτηριωδώς μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών με άνδρες της Υπηρεσίας. Η Ειδική Ομάδα προσπαθεί να εντοπίσει σημεία ζωής της, όμως η κατάσταση περιπλέκεται, όταν στην επιφάνεια έρχεται μια μάχη επιμέλειας, αλλά και κατηγορίες για παρενόχληση.
Ένας κατά συρροή δολοφόνος καταφέρνει να διαφύγει της σύλληψής του στη Νεβάδα και έρχεται μαζί με το μικρό γιο του στη Νέα Υόρκη. Αμέσως η Ειδική Ομάδα αναλαμβάνει να εντοπίσει τα ίχνη του. Πολύ γρήγορα όμως τα πράγματα θα έχουν μια απρόβλεπτη τροπή...
Μετά την ανάρτηση κάποιων ρατσιστικών σχολίων στο διαδίκτυο, ένας μαθητής θα εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Καθώς η Ειδική Ομάδα προσπαθεί να ρίξει φως στην εξαφάνισή του, ένα μυστικό που αφορά τη φυλετική καταγωγή του θα έρθει στην επιφάνεια μαζί με τη ταυτότητα του πραγματικού πατέρα του.
Η εξαφάνιση του σούπερ παλαιστή Μπρετ Χέντριξ ανάβει αμέσως τις μηχανές μέσα στην Ειδική Ομάδα, που θα μπει αμέσως στη δράση. Στη διάρκεια των ερευνών προκύπτει ότι ο παλαιστής είχε πολλούς εχθρούς. Παράλληλα, η Σαμάνθα εντοπίζει τα ίχνη του πατέρα του παιδιού της.
Τα ίχνη μιας ανύπαντρης μητέρας χάνονται και η Ειδική Ομάδα προσπαθεί να βγάλει άκρη με τη υπόθεση. Όλα δείχνουν ότι το ποινικό παρελθόν της λόγω υπεξαίρεσης χρημάτων είναι η αιτία της εξαφάνισής της, όμως η εξέλιξη των ερευνών θα φέρει στην επιφάνεια άλλα πράγματα.
Ο Γκλεν Μπέκετ που εργαζόταν σε κατάστημα ως Άι Βασίλης θα εξαφανιστεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Πολύ σύντομα η Ειδική Ομάδα διαπιστώνει ότι στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα από τα πιο μεγάλα μαθηματικά μυαλά, που είχε αποβληθεί από το κολέγιο λόγω πνευματικής διαταραχής.
Η εξαφάνιση ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ κινητοποιεί αμέσως την Ειδική Ομάδα, που αρχίζει έρευνα ξεκινώντας από το διαμέρισμά του. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση της εξαφάνισής του συνδέεται άμεσα με ένα μικρό αγόρι, που ο ντετέκτιβ είχε την επιμέλειά του.
Συναγερμός θα σημάνει στο FBI όταν η εξαφάνιση μιας νοσοκομειακής υπαλλήλου παίρνει μια απροσδόκητη τροπή, και όλα πλέον δείχνουν ότι πρόκειται για τρομοκρατικό σχέδιο ανατίναξης κτηρίου μέσα σε πανεπιστημιούπολη.
Η Ειδική Ομάδα διαπιστώνει ότι δεν έχει ζωής του Τζακ μετά την ανάληψη μιας επικίνδυνης υπόθεσης διακίνησης γυναικών που είχε αναλάβει προσωπικά ο ίδιος.
Ενώ προσπαθούν να συνέλθουν από τις συνέπειες του ατυχήματος που είχε ο Τζακ, η Ειδική Ομάδα διερευνά παράλληλα την υπόθεση εξαφάνισης της Νταϊάνα Ριντ, που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση τεχνητής καρδιάς, για την οποία το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι έψαχνε να βρει τον δωρητή της.
Η Ειδική Ομάδα αναζητά τον Τζέι ΜακΚαν, ο οποίος εξαφανίστηκε, αφού συνήλθε από το κώμα που βρισκόταν για 3 χρόνια. Παράλληλα, η ομάδα αναζητά άλλο ένα πρόσωπο, που φαίνεται ότι εξαφανίστηκε την ίδια μέρα που ο Τζέι ΜακΚαν έπεσε σε κώμα.
Η Ειδική Ομάδα ανακαλύπτει ότι η γυναίκα που αναζητούν κέρδισε πρόσφατα 32 εκατομμύρια δολάρια στο λαχείο. Ήταν όμως το συγκεκριμένο δελτίο πραγματικά δικό της; Παράλληλα ο Τζακ ερευνά τον πατέρα του παιδιού της Σαμάνθα.
Η Ειδική Ομάδα ερευνά την εξαφάνιση ενός οδηγού φορτηγού που πρόσφατα έσωσε τη ζωή ενός παιδιού. Υπάρχουν ενδείξεις όμως ότι το παρελθόν του δεν είναι και τόσο αθώο. Εντωμεταξύ ο Τζακ τίθεται υπό αμφισβήτηση και παρακολουθείται από ψυχίατρο.
Πέντε άνθρωποι πέφτουν θύμα απαγωγής σε μια καφετέρια. Η ομάδα ψάχνοντας το συνδετικό κρίκο αυτών των ανθρώπων οδηγείται σε μια υπόθεση που σχετίζεται με παιδική κακοποίηση. Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Τζακ συνεχίζεται καθώς οι προϊστάμενοί του δεν τον θεωρούν πια ικανό.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551