Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Listener - iShow.gr
The Listener
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική
Δραματική
Φαντασίας
Διάρκεια
42'
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ο Toby βοηθάει μια γυναίκα που πάσχει από αμνησία να αποκτήσει τη μνήμη της και να θυμηθεί κάποιες άσχημες αναμνήσεις από το εργασιακό της περιβάλλον.
Η McCluskey ζητάει τη βοήθεια τουToby σε μια υπόθεση που αφορά λαθραία όπλα. Η υπόθεση περιπλέκεται, όταν ένα πτώμα έρχεται στην επιφάνεια.
Ο Toby ερευνά μια απειλή ενάντια σε έναν πολιτικό των συντηρητικών και εμπλέκεται σε μία υπόθεση εξαφάνισης ενός στρατιωτικού στο Αφγανιστάν.
Ο Toby και η Michelle ερευνούν την ανθρωποκτονία ενός Ρώσου πρόξενου και ο γιος του, ο οποίος βρίσκεται υπό ασυλία ομολογεί τη δολοφονία.
Ο Toby καλείται να ερευνήσει κάποιους διεφθαρμένους αστυνομικούς, αλλά βρίσκεται μπλεγμένος σε κάτι μεγαλύτερο, όταν ο ένας από αυτούς βρίσκεται νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Όταν ένας κρατούμενος με μεγάλη εγκληματική εμπειρία αποδεικνύεται να είναι το κλειδί στην υπόθεση απαγωγής ενός δικαστή, η MichelleMcCluskey φέρνει τονToby για να διαβάσει τη σκέψη του. Αυτό, όμως έχει απρόσμενες συνέπειες.
Ο θάνατος ενός πράκτορα και η διαρροή απόρρητων πληροφοριών οδηγούν τη Michelle να απευθυνθεί στον εν διαστάσει σύζυγο της και τον Toby σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι πόκερ προκειμένου να βρει και τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ.
Μια μυστηριώδης γυναίκα με ιδιαίτερα μεταφυσικά χαρίσματα ίσως έχει τα στοιχεία που θα βοηθήσουν τον Toby να βρει τα ίχνη του μωρού ενός πλούσιου επιχειρηματία το οποίο έχει πέσει θύμα απαγωγής.
Ο Τοby θα βοηθήσει να βρεθούν τα ίχνη για την ταυτοποίηση ενός hacker, γνωστού και ως ""Jericho-11"".
Οι Toby και Oz αποστέλονται σε ένα οικονομικό κέντρο, όπου στη συνέχεια κρατούνται όμηροι από δύο άντρες αφού οι φύλακες έχουν τραυματιστεί από πυροβολισμούς.
Ο Toby καλείται να επιβεβαιώσει την κατάθεση ενός μάρτυρα για την ιστορία μιας δολοφονίας μεταξύ συνεργατών.
Ο Τοby και το IIB διερευνούν την υπόθεση του Υπουργού Εξωτερικών που φαίνεται να μπλέκεται σε μία ροζ ιστορία με την κυκλοφορία μίας ταινίας ερωτικού περιεχομένου, η οποία έχει τον ίδιο ως πρωταγωνιστή.
O Toby έρχεται σε επαφή με μία νέα χαρισματική κοπέλα, που έχει διανοητικές δυναμεις που ξεπερνούν ακόμα και τις δικές του. Θα προσπαθήσουν μαζί να εξιχνιάσουν μία σειρά ύποπτων δολοφονιών που συνδέονται με μία συμμορία ποδηλατών.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz