Αναζήτηση
Άγρια Γη - iShow.gr
Άγρια Γη
Είδος
Δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2022
Συντελεστές
Όλα ξεκινούν 28 χρόνια πριν, όταν ο δεκάχρονος Νικόλας, γιος του Πέτρου Γαλάνη ιδιοκτήτη του κτήματος 'Άγρια Πλαγιά', πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της εξάχρονης φίλης του Ελπίδας. 28 χρόνια μετά, η Ελπίδα είναι παντρεμένη με τον Στέφανο και μητέρα του Κωστή.
Στο παρελθόν, η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να κρατήσει το παιδί, καρπό του έρωτά τους αλλά εκείνος επιμένει να κάνει έκτρωση. Τότε εκείνη, οργανώνει, με τη βοήθεια του φίλου της, του Χρήστου, ένα σκοτεινό σχέδιο εκδίκησης, που θα αλλάξει δραματικά τις ζωές όλων.
Ο Άρης συνέρχεται στο νοσοκομείο κι ανυπομονεί να μάθει νέα για τον Μάνο. Συγκλονίζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο αγαπημένος του φίλος και συμπολεμιστής, έχει σχεδόν χάσει το φως του μετά την επίθεση που δέχτηκαν στην Αφρική.
Ο θάνατος του Πέτρου χρόνια πριν κι η εξαφάνιση του μικρού Νικόλα, βυθίζουν σε απόγνωση τη Μυρτώ. Η Όλγα υποκύπτει στον εκβιασμό του Χρήστου να πουλήσουν το παιδί στο εξωτερικό. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει σαν τοπικός αστυνόμος την υπόθεση.
Ο Άρης αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Χρήστου Τσακίρη τον απαγωγέα του, που σκότωσε τον πατέρα του, μπροστά του και ξαναφέρνει στο μυαλό του τα γεγονότα που σημάδεψαν και άλλαξαν δραματικά τη ζωή του. Στο πλευρό του πάντα ο Μιχάλης Μάρκου, ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε.
Καθώς η Όλγα συναντά κρυφά τον Γιώργο, με τον οποίο διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, η Ελπίδα και ο Κωστής σώζονται από βέβαιο πνιγμό χάρη στην επέμβαση του Άρη και μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος σπεύδει ανήσυχος στο νοσοκομείο μόλις μάθει για το ατύχημα.
Ο Άρης 'φροντίζει' να συναντήσει την Όλγα και πετυχαίνει τον στόχο του να πλησιάσει την οικογένεια, καθώς εκείνη του προσφέρει δουλειά στο κτήμα. Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα κινδυνεύει να κατηγορηθεί για εγκληματική αμέλεια για το ατύχημα με τον Κωστή.
Η ημέρα της εγχείρησης του Κωστή πλησιάζει κι η αγωνία όλων κορυφώνεται, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένταση στις σχέσεις τους. Η Όλγα διώχνει την αδερφή της, τη Ρόζα, από το νοσοκομείο, αποδεικνύοντας ότι η κακή σχέση τους δεν βελτιώνεται ούτε στις δύσκολες ώρες.
Η Ελπίδα σε απόγνωση, νιώθοντας υπεύθυνη για τον σοβαρό τραυματισμό του Κωστή, μοιράζεται τις ενοχές της με τον Άρη, αγνοώντας πως είναι ο παιδικός της φίλος, που δεν έχει πάψει να τον περιμένει.
Ο Άρης έχει πιάσει ξανά δουλειά στο κτήμα. Η Όλγα έχει τις αμφιβολίες της, αλλά ο Άρης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μετά και τις πληροφορίες του Γιώργου για το παρελθόν του Άρη στον στρατό. Η υγεία του Κωστή απασχολεί την Ελπίδα και τον Στέφανο.
Η σχέση του Στέφανου και της Ελπίδας περνάει μεγάλη κρίση. Εκείνη του ζητάει να χωρίσουν, αλλά ο Κωστής, μετά από χειριστικές κινήσεις του Στέφανου, ζητάει επίμονα από την Ελπίδα να μη χωρίσουν με τον μπαμπά του, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση.
Ο Άρης, με τη βοήθεια του θετού του πατέρα Μιχάλη, προσπαθεί να βρει τι απέγινε ο μικρός του αδελφός Λεωνίδας, που όταν απήγαγαν τον ίδιο, εκείνος ήταν μόλις δύο ετών. Η Ελπίδα μοιράζεται τα προβλήματά της με την αδελφική της φίλη Ρένα.
Η Όλγα θέλει να μάθει περισσότερα για τον Άρη και την οικογένειά του από τον Γιώργο. Η Ελπίδα συμπαραστέκεται στη Ρένα και την καλεί να μείνει στον ξενώνα τους. Η Όλγα δέχεται ξανά την όχληση του Χρήστου μετά από χρόνια. Της ζητά να τον βγάλει απ' τη φυλακή.
Ο Μιχάλης δεν καταφέρνει να βρει κάτι σχετικά με την αναζήτησή του για τον αδερφό του Άρη. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος βοηθάει τον αναστατωμένο Αλέξη να ξεφορτωθεί το πτώμα του πελάτη του, αλλά κρυφά κρατάει το ματωμένο του πουκάμισο και τον δίσκο από την κάμερα.
Ο Αλέξης νιώθει ενοχές για τον θάνατο του Αντωνάτου. Η συμπεριφορά του προκαλεί απορία κι υποψίες στον Θωμά. Ο Άρης καταφέρνει να ξεφύγει μετά τη διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου της Όλγας. Κι ενώ ο Βαγγέλης θεωρείται ύποπτος για τη διάρρηξη, ο Άρης του παρέχει ψεύτικο άλλοθι.
Ο Γιώργος φωτογραφίζει πιθανά στοιχεία που μπορεί να ενοχοποιήσουν τον Άρη, αλλά δεν καταφέρνει να βρει τα κλεμμένα χρήματα. Παράλληλα, ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει λόγια στον Κωστή για τον Άρη, για να τον πάρει με το μέρος του.
Ο Άρης, αναστατωμένος απ' τις πληροφορίες του Μιχάλη για τον Λεωνίδα, αποφασίζει να πάει μαζί του στην Αθήνα για να τον συναντήσει. Η Ελπίδα αντιδρά στις κατηγορίες του Στέφανου για τον Αλέξη. Εκείνος όμως επιμένει να την εκβιάζει να μείνει μαζί του.
Μια απρόσμενη ανατροπή στην αναζήτηση του Άρη για τον μικρό του αδερφό, τον Λεωνίδα, αλλάζει την ψυχολογία του. Η Ελπίδα, μετά τον εκβιασμό του Στέφανου, υποχωρεί και δεν υπογράφει το διαζύγιο. Μετά από αυτό, πιέζει κι εκείνη με τη σειρά της τον Στέφανο.
Η έλξη ανάμεσα στον Άρη και την Ελπίδα μεγαλώνει. Η Όλγα παραπλανά τον Γιώργο για τη σχέση της με τον Χρήστο, ενώ στήνει κρυφά ένα σχέδιο για να βγάλει τον τελευταίο απ' τη μέση. Η γνωριμία του Μάνου με τον Κωστή είναι καταλυτική και ενθαρρύνει το παιδί να παλέψει για την υγεία του.
Ο Χρήστος Τσακίρης καταφέρνει να το σκάσει, προκαλώντας οργή και φόβο στην Όλγα που ζητάει την προστασία του Άρη, χωρίς φυσικά να του αποκαλύπτει τον λόγο. Ο Θωμάς, σοκαρισμένος, μαθαίνει ότι ο Αλέξης ευθύνεται για τον θάνατο του φίλου του, όταν η Ελπίδα του ζητάει την βοήθειά του.
Ο Στέφανος δίνει στη Μυρτώ ένα μικρό δώρο και την παροτρύνει να θυμηθεί. Εν τω μεταξύ, ο Άρης συνεχίζει να κοιτά τις φωτογραφίες του πατέρα του με την Όλγα και φοβάται μήπως η Ελπίδα είναι ετεροθαλής αδερφή του αν και ο Μιχάλης το αμφισβητεί σοβαρά.
Η Όλγα αντιμετωπίζει την οργή του Αντώνη, μετά την αποκάλυψη των στοιχείων για την αγορά του κτήματος. Η Ελπίδα δυσκολεύεται να δεχτεί τη συγνώμη του Στέφανου μετά τις απειλές του για την επιμέλεια του Κωστή. Ο Αντώνης κι η Ρένα έρχονται όλο και πιο κοντά.
Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα όταν καταλαβαίνει ότι η σχέση τους δεν έχει μέλλον για εκείνη και ο γάμος της Όλγας με τον Αντώνη συνεχίζει να περνάει κρίση, ενώ η Αρετή πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Αντώνη και τη Ρόζα.
Η Όλγα καλεί τον Άρη στο γραφείο της καθώς τον είδαν από τις κάμερες να παραδίδει τον φάκελο με τα παζλ. Ωστόσο, ο Βαγγέλης λέει στην Όλγα πως κάποιος έσπασε τους κωδικούς από τις κάμερες και αφαίρεσε ένα κομμάτι εγγραφής, γεγονός που αθωώνει τον Άρη.
Η Όλγα προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα πως δεν πρέπει να χωρίσει τον Στέφανο και πως ο Άρης είναι λάθος επιλογή για τη ζωή της. Ο Θωμάς προσπαθεί να ψαρέψει τον Γρηγόρη και την Αθηνά, για την Όλγα και το πώς πέρασε στα χέρια της η 'Άγρια Πλαγιά'.
Ο Άρης νιώθει να γκρεμίζονται όλα γύρω του με το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA. Η Ελπίδα κατηγορεί την Όλγα ότι ξέρει για την τύχη του Νικόλα και της το κρύβει. Η Όλγα, για άλλη μια φορά, υπεκφεύγει με ψέματα.
Η Όλγα προσπαθεί να αλλάξει την απόφαση του Άρη να παραιτηθεί, κάνοντάς του μια δελεαστική πρόταση. Παράλληλα, η Ρένα ζητάει από τον Αντώνη να χωρίσουν. Από την πλευρά της η Ελπίδα αδυνατεί να καταλάβει γιατί φεύγει ο Άρης και συγκρούεται μαζί του, νιώθοντας προδομένη.
Ο Άρης σκέφτεται την πρόταση που του κάνει η Όλγα να βοηθήσει τον Μάνο να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία, με την προϋπόθεση, να παραμείνει ο ίδιος στην Άγρια Πλαγιά. Ταυτόχρονα, ψάχνει να βρει στοιχεία για την αγοραπωλησία του κτήματος. Ο Γιώργος διαπιστώνει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Όλγα.
Η Όλγα παραπλανά τη Μυρτώ με ψεύτικα στοιχεία για το παρελθόν. Η εμπλοκή του Λουκά στο ατύχημα του Αντώνη αποκαλύπτεται και η Όλγα το μαθαίνει. Κι ενώ ο Λουκάς είναι έτοιμος να κατηγορήσει την Όλγα για την παγίδα που έστησε στη Ρόζα, εκείνη τον προλαβαίνει εκβιάζοντάς τον.
Ο Άρης προσπαθεί να αποφύγει ερωτικά την Όλγα και παράλληλα εκείνη του αναθέτει να διαρρήξει το σπίτι του Γιώργου, θέλοντας να καταστρέψει στοιχεία εις βάρος της. Η Ρένα ζητάει από τον Αντώνη να χωρίσουν οριστικά και αυτός καταρρακώνεται.
Η Μυρτώ δεν προλαβαίνει να δει την Όλγα στην τηλεόραση και δείχνει να χαίρεται με την φροντίδα του Στέφανου. Ο Μιχάλης, αναστατωμένος, ζητάει εξηγήσεις από τον Άρη για το φιλί του με την Όλγα. Εκείνος αρνείται να το συζητήσει.
O Στέφανος βλέπει τον Άρη και την Όλγα να φιλιούνται και το λέει στην Ελπίδα. Ο Άρης προσπαθεί να αποκρούσει τις ερωτικές 'επιθέσεις' της Όλγας, με τρόπο που να μην κινήσει υποψίες εναντίον του. Ο Αντώνης βάζει μπροστά το διαζύγιο με την Όλγα, αποφασισμένος να προχωρήσει τη σχέση του με τη Ρένα.
Ο Μιχάλης γεμίζει ενοχές μετά από τη συνάντησή του με τη Μυρτώ. Η ερωτική πίεση της Όλγας προς τον Άρη, τον ωθεί να στήσει, με τη βοήθεια του Μιχάλη, ένα νέο σκάνδαλο με θύμα τον ίδιο, προκειμένου να την κρατήσει μακριά του.
Μετά τη φωτογραφία που τον δείχνει αγκαλιά με την Όλγα, ο Άρης βλέπει να απομακρύνονται από κοντά του, όσοι τον συμπαθούσαν. Η Ελπίδα, πληγωμένη και απογοητευμένη, του ζητάει να μείνει μακριά απ' αυτή και τον Κωστή.
Όλοι ανησυχούν για την Αθηνά που φαίνεται να μην αντέχει το βάρος του μυστικού της. Η Όλγα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Γιώργο, ενώ πολιορκεί στενά τον Άρη. Εκείνος, στριμωγμένος, δέχεται να περάσει τη νύχτα μαζί της, αλλά έχοντας στο νου του ένα κρυφό σχέδιο.
Ο Κωστής ξεκινάει το πρόγραμμα εκπαιδευτικής θεραπείας. Η Όλγα αρχίζει να νιώθει αφόρητη πίεση από διάφορα δημοσιεύματα που φωτίζουν τις σκοτεινές πτυχές της ζωής της, ενώ περνάει την πρώτη βραδιά της με τον Άρη από την οποία όμως το επόμενο πρωί δεν θυμάται τίποτα.
Η αποκάλυψη ψεμάτων κλονίζει σχέσεις και απειλεί το παρόν. Το ψεύτικο DNA της Ελπίδας οδηγεί σε σύγκρουση του Άρη με τον Μιχάλη. Ο Γρηγόρης αντιδράει έντονα για την κρυφή υιοθεσία του Στέφανου και η Αθηνά ταράζεται από την αντίδρασή του.
Ο Γιώργος λέει στον Θωμά πως βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να καταστρέψει την Όλγα. Ο Άρης είναι στενοχωρημένος που είδε την Ελπίδα και τον Στέφανο να έρχονται κοντά, αλλά κάνοντας μάθημα σ' ένα παιδί στον στάβλο την εντυπωσιάζει. Ο Στέφανος λέει στον Κωστή να μην ανησυχεί για εκείνον και την Ελπίδα.
Η απρόσμενη εμφάνιση της Νάντιας αιφνιδιάζει τον Άρη, αλλά και τους άλλους στο χωριό. Τα περιθώρια για την Όλγα όλο και στενεύουν, αφού δέχεται νέες πιέσεις που απειλούν την αξιοπιστία της. Ο Άρης αντιμετωπίζει καρτερικά την απογοήτευση της Ελπίδας.
Ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει πως η μάνα του ζει και κρατείται σε ίδρυμα, όταν όμως το επισκέπτεται για να τη δει, τον περιμένει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Ο Γιώργος πιέζει τον Γρηγόρη να καταθέσει εναντίον της Όλγας, στην υπόθεση συγκάλυψης εργατικού ατυχήματος.
Ο Άρης, μετά την εξαφάνιση της μητέρας του από το ίδρυμα, είναι απαρηγόρητος και θυμωμένος με τον Μιχάλη. Η Όλγα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Στάμου, η συνάντηση αυτή όμως εξελίσσεται απρόβλεπτα και ο Άρης παραξενεύεται από τη συμπεριφορά της.
Η υπόθεση του εργατικού ατυχήματος τους κλονίζει όλους. Ο Αλέξης αποφασίζει να απέχει παρά την επιμονή της Όλγας. Ο Αντώνης κι η Ελπίδα ανησυχούν για το αντίκτυπο που θα έχει το σκάνδαλο στην οικογένεια. Την ίδια στιγμή, ο Κωστής είναι πιο αισιόδοξος από ποτέ.
Ο Άρης αποφασίζει να βοηθήσει τον Στάμου να ξεσκεπάσει την Όλγα ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να εντοπίσει την Εύα - Μυρτώ. Η Όλγα, μετανιωμένη, λέει στον Άρη ότι στην προσπάθειά της να πονέσει τον Στάμου του αποκάλυψε πως η Ελπίδα είναι κόρη του.
Ο Γιώργος ζητάει από τον Στάμου να μην χρησιμοποιήσει την Ελπίδα σαν 'όπλο' στον πόλεμό του με την Όλγα, αλλά εκείνος δεν συγκινείται. Ο Στέφανος ζητάει τη βοήθεια του Θωμά, για να εντοπίσει τη Μυρτώ κι εκείνος σοκάρεται, όταν μαθαίνει ότι ο Στέφανος έχει επαφές μαζί της.
Ελληνική δραματική σειρά παραγωγής 2022. Όταν η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης, οι καταστάσεις γίνονται ακραίες, οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται και τα καλά κρυμμένα μυστικά κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν.
Η δημόσια δήλωση του Στάμου ότι η Όλγα του έκρυψε την ύπαρξη της κόρης τους, τους σοκάρει όλους. Κυρίως βέβαια την Ελπίδα, που νιώθει ότι με την αποκάλυψη αυτή, γκρεμίζεται όλη της η ζωή. Μάταια η Όλγα προσπαθεί να την προσεγγίσει και να της δικαιολογηθεί.
Η συνάντηση της Ελπίδας με τον Στάμου δεν εξελίσσεται ομαλά. Η Ελπίδα ξεσπάει στη μητέρα της και την κατηγορεί, ότι αδιαφορεί για τα αισθήματά της. Η Όλγα επηρεάζεται και μετά από αυτό, χωρίζει τον Άρη.
Ο Άρης αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Βαγγέλη ότι είναι ο Νικόλας Γαλάνης, ενώ ο Στάμου εκβιάζει την Όλγα ζητώντας της λεφτά για την προεκλογική του εκστρατεία, προκειμένου να μην την σύρει στα δικαστήρια για την υπόθεση του Νίκου Μπάκα. Η Όλγα προσπαθεί να μαζέψει το ποσό.
Η Όλγα δίνει στον Άρη τον σάκο με τα λεφτά για τον Στάμου και του λέει να περιμένει για το σημείο συνάντησης. Η Μυρτώ γνωρίζεται με τον Χρήστο και οι δυο τους μοιράζονται ένα γεύμα. Παράλληλα, ο Θωμάς αποκαλύπτει στην Αθηνά πως η ασθενής του Στέφανου είναι η Μυρτώ.
Ο Στάμου απειλεί την Όλγα για τα ψεύτικα χρήματα που θεωρεί ότι του έστειλε. Εκείνη προσπαθεί μάταια να τον πείσει ότι δεν τον ξεγέλασε. Ο Άρης ανυπομονεί να πετύχει το σχέδιό του και να τιμωρηθεί η Όλγα, ενώ με τη Νάντια στήνουν έναν καυγά για να πείσουν τους άλλους ότι χώρισαν.
Όσο η Όλγα είναι στο κρατητήριο, ο Αλέξης την υπερασπίζεται και μαζί με την Ελπίδα της συμπαραστέκονται, ενώ ο Αντώνης είναι απέναντί της. Ο Άρης χαίρεται με τη σύλληψη της Όλγας, αλλά παράλληλα στεναχωριέται για την Ελπίδα.
H Όλγα αποκαλύπτει στον Άρη την πρόθεσή της να πάει με όπλο στον Στάμου και να τον απειλήσει, ενώ ταυτόχρονα προσεγγίζει τους δικούς της ανθρώπους, σαν να τους αποχαιρετά. Ο Άρης υποψιάζεται πως η Όλγα δεν θα μείνει στις απειλές.
Το ατύχημα που ακολουθεί τον καβγά μεταξύ Όλγας και Στάμου και οδηγεί τον δεύτερο στην εντατική, φέρνει νέα αναστάτωση σε όλους. Ο Άρης ελπίζει στη σύλληψή της, ενώ η ίδια προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα και τον Αλέξη πως δεν του έκανε κακό και δεν ευθύνεται για το ατύχημά του.
Η Ελπίδα λέει στον Άρη ότι δεν τον εμπιστεύεται πια μετά τα τελευταία γεγονότα με την Όλγα. Παράλληλα, ο Χρήστος πλησιάζει τη Μυρτώ με ερωτική διάθεση που την αναγκάζει να αντιδράσει. Ο Άρης προσπαθεί να παγιδεύσει την Όλγα.
Ένα νέο πρόσωπο προσποιείται τον Νικόλα Γαλάνη και η απρόσμενη άφιξή του στο σπίτι της Όλγας σηματοδοτεί ανατροπές κι εξελίξεις όχι μόνο για τη ζωή της, αλλά για τη ζωή όλων στην Άγρια Πλαγιά. Ο Στάμου πεθαίνει στα χέρια της Ελπίδας.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551