Η Nigella μοιράζεται τη δική της εκδοχή για το bhorta, ένα πιάτο με τηγανητά και αλεσμένα λαχανικά, πολύ αγαπημένο στην Ινδία, και προσθέτει ένα πολύ βρετανικό συστατικό.
Η Nigella μοιράζεται τη γιορτινή της τούρτα, με στρώσεις σοκολάτα και φιστικοβούτυρο που θα κάνει ακόμα κι εκείνους που μισούν το φιστικοβούτυρο να θέλουν να τη δοκιμάσουν.
Η Nigella τελειοποιεί το ιδιαίτερα παρεξηγημένο μπέικον της θάλασσας, την αντζούγια, την οποία χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει ένα ελιξίριο που μπορεί να συνοδεύσει ψητή μπριζόλα ή τραγανό, κόκκινο σικορέ.
Πρέπει να πειραματιζόμαστε με κλασικά πιάτα; Η Nigella πιστεύει ότι στην περίπτωση του mac’n’cheese με καβούρι, πρέπει. Επίσης, φτιάχνει σοκολατένια μπισκότα, κοτόπουλο με κριθαράκι και ένα επιδόρπιο με ρύζι.