Αναζήτηση
Ο πύργος του Ντάουντον - iShow.gr
Ο πύργος του Ντάουντον
Σειρά
Είδος
Πολυβραβευμένη σειρά εποχής παραγωγής ITV.
Διάρκεια
65'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
Το παρελθόν της Μέρι έρχεται στην επιφάνεια, όταν μία ανεπιθύμητη επισκέπτρια της παραδίδει ένα τελεσίγραφο. Στο μεταξύ, κάποιες ειδήσεις σχετικές με τη λειτουργία του Νοσοκομείου του Ντάουντον προκαλούν τον εκνευρισμό της Βάιολετ.
Μια πολλά υποσχόμενη, όμορφη μέρα ξεκινά για την οικογένεια και το υπηρετικό προσωπικό. Σύντομα όμως, τα πάντα θα ανατραπούν, προκαλώντας πανικό και αναγκάζοντας τον Ρόμπερτ να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση.
Η μεγάλη μέρα φτάνει για τον κύριο Κάρσον και την κυρία Χιουζ και φέρνει μαζί της απροσδόκητους επισκέπτες. Στο μεταξύ, σε μια δύσκολη στιγμή της, η Έντιθ δέχεται απρόσμενη βοήθεια από ένα πρόσωπο από το παρελθόν της.
Ο Τομ και η Σίμπιλ επιστρέφουν στον πύργο του Ντάουντον, όμως η ηρεμία σύντομα διαταράσσεται από την απροσδόκητη επίσκεψη ενός φιλικού προσώπου από το παρελθόν. Την ίδια στιγμή, η Μπάξτερ έρχεται αντιμέτωπη με ένα βασανιστικό δίλημμα.
Ιούνιος 1925. Για μια και μόνο μέρα, οι πόρτες του Πύργου του Ντάουντον ανοίγουν για το κοινό, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το νοσοκομείο. Η απόφαση αυτή διχάζει τόσο τα μέλη της οικογένειας όσο και το υπηρετικό προσωπικό.
Αύγουστος του 1925. Στη διάρκεια ενός αγώνα ταχύτητας στην πίστα του Μπρούκλαντς, τα μέλη της οικογένειας Κρόουλι έρχονται αντιμέτωπα με απρόσμενες εξελίξεις. Στο μεταξύ, η Βάιολετ καταστρώνει ένα σχέδιο που θα προκαλέσει αντιδράσεις.
Η Έντιθ προσπαθεί να αποφασίσει αν θα ρισκάρει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Μπέρτι ή θα κρατήσει το παρελθόν της κρυφό με κάθε κόστος. Την ίδια στιγμή, η Μαίρη αναρωτιέται αν θα μπορέσει ποτέ να συμφιλιωθεί με την αδερφή της.
Στο μεγάλο φινάλε της δημοφιλούς σειράς, τα μέλη της οικογένειας και του υπηρετικού προσωπικού του πύργου του Ντάουντον ετοιμάζονται πυρετωδώς να υποδεχτούν το 1926 και να γιορτάσουν μια αξέχαστη παραμονή Πρωτοχρονιάς. 
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551