Αναζήτηση
Cobra Kai - iShow.gr
Cobra Kai
Σειρά
Κωμωδία
Δράσης
Δραματική
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2018
Διάρκεια
30'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Πίνοντας πολύ και ζώντας στη σκιά του επιτυχημένου πρώην αντιπάλου του, Ντάνιελ, ο Τζόνι πιάνει πάτο κι αποφασίζει να ξανανοίξει το ντότζο Κόμπρα Κάι.
Ο Ντάνιελ αναστατώνεται όταν βλέπει το νέο ντότζο Κόμπρα Κάι. Αργότερα, μαθαίνει για έναν βίαιο καβγά από το φλερτ της Σαμ, τον Κάιλερ.
Ο Ντάνιελ δέχεται να κάνει τον συνοδό σε έναν χορό για το Χάλοουιν για να προσέχει τη Σαμ. Ο Τζόνι προσπαθεί να βρει κι άλλους μαθητές για τη νέα του επιχείρηση.
Κάποιος επεμβαίνει σε μια από τις πινακίδες του Ντάνιελ. Η μητέρα του Μιγκέλ τού απαγορεύει να συνεχίσει τα μαθήματα καράτε. Ο Τζόνι μαθαίνει για τις κοπάνες του Ρόμπι.
Το Κόμπρα Κάι αποκτά τη δεύτερη μαθήτριά του. Ο Ντάνιελ έχει ένα σχέδιο για να εκδικηθεί τον Τζόνι. Όταν ο Κάιλερ προδίδει τη Σαμ, ο Μιγκέλ την υπερασπίζεται στο σχολείο.
Στο Κόμπρα Κάι, οι εγγραφές αυξάνονται μετά από τον τσακωμό του Μιγκέλ, αλλά ο Τζόνι είναι εχθρικός με τους μαθητές του. Ο Ρόμπι αρχίζει να δουλεύει για τον Ντάνιελ.
Ο Τζόνι πρέπει να πείσει την επιτροπή ενός τουρνουά να άρει την ισόβια απαγόρευση του Κόμπρα Κάι - αλλά ο Ντάνιελ είναι μέλος της. Ο Μιγκέλ κι η Σαμ βγαίνουν ραντεβού.
Ο Τζόνι προετοιμάζει τους μαθητές του για το τουρνουά Ολ Βάλεϊ και ο Ντάνιελ προπονεί τον Ρόμπι στο Μιγιάγκι-Ντο, χωρίς να ξέρει ότι ο μαθητής του είναι γιος του Τζόνι.
Μια απρόσμενη μέρα με τον Τζόνι να συγκρούεται με τον Ντάνιελ για το αυτοκίνητό του. Οι μαθητές του Κόμπρα Κάι σχεδιάζουν εκδίκηση στα δημοφιλή παιδιά.
Καθώς η μέρα του τουρνουά ξημερώνει, ο Τζόνι διδάσκει στους μαθητές του τον τρίτο κανόνα του Κόμπρα Κάι: κανένα έλεος. Ένα γνώριμο πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551