Αναζήτηση
Private Eyes - iShow.gr
Private Eyes
Σειρά
Δραματική
Είδος
Δραματική σειρά καναδικής παραγωγής 2016
Διάρκεια
43'
Κύκλοι
1
2
2
3
4
5
Ενώ η Άντζι αναρρώνει στο νοσοκομείο, ακούει υπό την επήρεια της μορφίνης κάποιον να κινδυνεύει. Αν και κανείς δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς της, εκείνη επιμένει να διεξαχθεί έρευνα στους ασθενείς και το προσωπικό του ορόφου.
Η Άντζι πηγαίνει μαζί με τον Σέιντ στη συνάντηση των παλιών συμμαθητών της, για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσει την πρώην κολλητή της. Όταν εμφανίζεται ένα πτώμα στην πίστα, οι δύο ντετέκτιβ καλούνται να εξιχνιάσουν την υπόθεση.
Όταν ένας ραδιοφωνικός 'σύμβουλος' αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα, ο Σέιντ κι η Άντζι προσλαμβάνονται από τη σύζυγό του για να ερευνήσουν την υπόθεση. Τα πράγματα, όμως, περιπλέκονται όταν κάποιος επιχειρεί να τον δολοφονήσει.
Όταν κάποιος κλέβει την αγαπημένη Πόρσε του Σέιντ, εκείνος θεωρεί ύποπτο έναν παλιό του συμπαίκτη, αλλά η έρευνα τους οδηγεί σε ένα μεγαλύτερο έγκλημα.
Η Άντζι και Σέιντ πηγαίνουν σε μια εκδήλωση για συγγραφείς μυστηρίου, όπου συναντάνε και το παλιό αμόρε της Άντζι, τον Τεξ. Όταν μια συγγραφέας βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα στο δωμάτιο της, θα αρχίσουν να ερευνούν.
Ένα ζευγάρι μπότες που ανήκε στον θρυλικό Μπίλι δε Κίντ, εξαφανίζεται από ένα μουσείο και βασικός ύποπτος για τη κλοπή είναι ο φίλος της Νόρα, ο Ρόρι. Η Άντζι και ο Σέιντ θα κάνουν τη δική τους έρευνα.
Ο Ματ και η Άντζι προσλαμβάνονται ως σύμβουλοι από μια εταιρεία η οποία τεστάρει τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες οικίας. Όταν όμως το σύστημα μοιάζει να έχει αποκτήσει τεχνητή νοημοσύνη το όλο εγχείρημα δεν φαντάζει και τόσο έξυπνο πια.
Φινάλε κύκλου. Ενώ ο Σέιντ και η Άντζι προσπαθούν να εμποδίσουν μια ληστεία τραπέζης, θαυμάζουν την ικανότητα των πελατών τους να εκφράζουν τα πραγματικά τους αισθήματα. Μήπως ήρθε η ώρα για τους δύο ντετέκτιβ να κάνουν το ίδιο;
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551