Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Game of Thrones - iShow.gr
Game of Thrones
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Δράσης
Δραματική
Φαντασίας
Είδος
Σειρά φαντασίας και δράσης αμερικανικής παραγωγής 2011
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
3
4
4
5
6
7
8
Ενώ ο Ρομπ Σταρκ κι ο στρατός του συνεχίζουν τον πόλεμο ενάντια στους Λάνιστερ, ο Τίριον προσπαθεί να σώσει το θρόνο του Τζόφρι από παλιούς και νέους εχθρούς και να βάλει φρένο στις υπερβολές του βασιλιά, και η Ντανέρις αναζητά συμμάχους.
Στον απόηχο των αιματηρών γεγονότων στην πρωτεύουσα, η Αρια μοιράζεται ένα μυστικό, η Ντάνι λαμβάνει ανησυχητικά νέα, ο Θίον Γκρέιτζοϊ επιστρέφει στην πραγματική του οικογένεια, ενώ ο Τζον γίνεται μάρτυρας ενός φριχτού εγκλήματος.
Στο Ρεντ Κιπ, ο Τίριον, με την υπόσχεση του γάμου, προσπαθεί να κερδίσει τρεις συμμάχους. Η Κάτλιν φτάνει στο Στόρμλαντς για να κλείσει τη δική της συμμαχία. Ομως, ο βασιλιάς Ρένλι, η νέα του σύζυγος κι ο αδερφός της έχουν άλλα σχέδια.
Ο Τζόφρι τιμωρεί τη Σάνσα για τις νίκες του Ρομπ, ενώ ο Τίριον κι ο Μπρον προσπαθούν να βάλουν φρένο στη σκληρότητα του βασιλιά. Η Κάτλιν ζητά από τον Στάνις και τον Ρένλι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και η Ντανέρις βρίσκει σύμμαχο.
Ενώ η αντιζηλία των Μπαράθιον παίρνει τέλος, ο Τίριον μαθαίνει για το μυστικό όπλο της Σέρσεϊ, η Ντάνι έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη απώλεια, η Αρια συλλέγει ένα χρέος που δεν ήξερε ότι υπήρχε κι ο Τζον φτάνει σε ένα αρχαίο φρούριο.
Ο Θίον πραγματοποιεί το τελειωτικό χτύπημά του. Στο μεταξύ, η Αρια δέχεται έναν απρόσμενο επισκέπτη, η Ντάνι ορκίζεται να πάρει πίσω ό,τι της ανήκει, η Κάτλιν μαθαίνει σημαντικά νέα κι ο Τζον έχει μια ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.
Σε αυτό το επεισόδιο, ο Τζέιμι συναντά ένα μακρινό συγγενή του, η Ντάνι παίρνει μια πρόσκληση για το Σπίτι των Αθανάτων, ο Θίον ηγείται μιας ομάδας αναζήτησης, ο Τζον χάνεται στην ερημιά, ενώ η Σέρσεϊ δίνει συμβουλές στη Σάνσα.
Στο Γουίντερφελ, ο Θίον Γκρέιτζοϊ δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Στο μεταξύ, η Αρια ζητά την επιστροφή ενός 'χρέους', ο Ρομπ πέφτει θύμα προδοσίας, ο Τίριον κι ο Βάρις καταλήγουν σε συμφωνία, ενώ η Ντάνι αγνοεί τις συμβουλές του Ζόρα.
Σε αυτό το επεισόδιο, ο Τίριον και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας των Λάνιστερ πολεμούν για τη ζωή τους, καθώς ο στόλος του Στάνις Μπαράθιον επιτίθεται στο Κινγκς Λάντινγκ.
Στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, ο Τίριον ξυπνά σε έναν αλλαγμένο κόσμο, ο Βασιλιάς Τζόφρι ανταμείβει τους υπηκόους του, η Αρια παίρνει ένα δώρο, η Ντάνι επισκέπτεται έναν παράξενο τόπο, ενώ ο Τζον αποδεικνύει την αξία του.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz