Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Leverage - iShow.gr
Leverage
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική
Είδος
Αστυνομική σειρά αμερικάνικης παραγωγής του 2008.
Κύκλοι
1
2

Η ομάδα της Leverage προσπαθεί να ξεσκεπάσει την επιχείρηση συγκάλυψης του θανάτου ενός κοριτσιού από τοξικό λίπασμα. Ομως ο διευθυντής της υπεύθυνης εταιρείας φροντίζει να 'εξαφανίσει' όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Η ομάδα της Leverage βοηθάει έναν άντρα της Εθνοφρουράς να βρει το δίκιο του, καθώς μια αδίστακτη κατασκευαστική εταιρεία κατέσχεσε το σπίτι του. Ο Νέιτ βρίσκει παρηγοριά στο ποτό, θέτοντας την ομάδα ' και την αποστολή ' σε κίνδυνο.

Η Πάρκερ παρατηρεί παράξενες κινήσεις στη δίκη στην οποία κλήθηκε να συμμετάσχει ως ένορκος. Φαίνεται πως κάποιος προσπαθεί να εξαγοράσει την ετυμηγορία. Ετσι, η ομάδα της Leverage αναλαμβάνει δράση.

Η ομάδα βάζει στόχο το διευθυντή της εταιρείας που αρνήθηκε στο γιο του Νέιτ ιατρική περίθαλψη, αφήνοντάς τον να πεθάνει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να κλέψουν από τον Μπλάκπουλ το πρόπλασμα ενός αγάλματος του Μικελάντζελο.
Ο Νέιτ αποφασίζει να προκαλέσει ανοιχτά τον Στέρλινγκ και τον Μπλάκπουλ, κλέβοντας και τα δυο αγαλματίδια του Δαυίδ. Ομως, η μεγαλύτερη πρόκληση για αυτόν είναι να κάνει τα μέλη της ομάδας να συνεργαστούν και πάλι μεταξύ τους.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz