Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Scrubs - iShow.gr
Scrubs
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Ενώ παλιοί γνώριμοι γίνονται δάσκαλοι, νέοι μαθητές παρουσιάζονται εκεί που παλιά λεγόταν Sacred Heart. Το νοσοκομείο γκρεμίστηκε και ξαναχτίστηκε ως πανεπιστημιούπολη, οπού οι JD, Turk, και Dr. Cox είναι πλέον δάσκαλοι.
Η Lucy μαθαίνει το πρώτο μάθημα του να είσαι γιατρός, όταν δένεται με αλκοολικό ασθενή τον οποίο o Dr. Cox δεν θέλει μέσα στο νοσοκομείο.
O JD παίρνει το μάθημα του στη διδασκαλία, όταν ο Dr. Cox αντιστρέφει τους ρόλους του δάσκαλου και του μαθητή.
Η Lucy προβληματίζεται στην αιμοδοσία με ζωντανούς ανθρώπους, ενώ ο JD ακόμα και στην τελευταία μέρα του θέλει να πάρει την έγκριση του Dr Cox.
Η Lucy προβληματίζεται στην αιμοδοσία με ζωντανούς ανθρώπους, ενώ ο JD ακόμα και στην τελευταία μέρα του θέλει να πάρει την έγκριση του Dr Cox.
Η εξαντλημένη Lucy στρέφεται στην Elliot για καθοδήγηση, ενώ ο Turk χρειάζεται νέο κολλητό αφού έχει φύγει ο JD.
Για να περάσει την συνέντευξη της με τον Dr. Cox, η Lucy πρέπει να βρει μια καλή απάντηση στο ερώτημα, γιατί θέλει να γίνει γιατρός. Εν τω μεταξύ, η Denise χρειάζεται συμβουλές για την σχέση της με τον Drew.
Περιπλανόντας στο νοσοκομείο, η Lucy βλέπει ζευγάρια παντού, έτσι αποφασίζει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με τον Cole.
Νέες πραγματικότητες εμφανίζονται καθώς η Lucy ετοιμάζεται να κάνει εξέταση με ανατομή. Οι JD και Elliot προετοιμάζονται για το μωρό τους, και ο Dr. Cox αντιμετώπιζει τη θνησιμότητα του.
Μια περίπτωση ενοχικής συνείδησης μαστίζει τη σχολή όταν ένας φοιτητής αντιγράφει σε διαγώνισμα, και ο Dr. Cox ξεσπάει σε ολόκληρη την τάξη. Εν τω μεταξύ, η Denise αποκαλύπτεται...
Η Lucy παίρνει τα νέα καθήκοντα της ως «επικεφαλής ομάδας», στην εβδομάδα κόλασης, πολύ σοβαρά. Ο Turk αισθάνεται πως απειλείται όταν ένας διεθνούς φήμης χειρούργος έρχεται για επίσκεψη.
Όταν ο Cole και ο Kelso λαμβάνουν τα αρνητικά αποτελέσματα από μερικές δοκιμές ρουτίνας, μαθαίνουν με τον σκληρό τρόπο να ελέγχουν τον εγωισμό τους για να χαλιναγωγήσουν την υποστήριξη των λεγόμενων φίλων τους.
Στο φινάλε της σεζόν, οι φοιτητές βρίσκουν επιτέλους κάτι για να είναι ευγνώμον, όταν ο Cole ανακαλύπτει την αληθινή κλήση του προς τη χειρουργική, ο Drew βρίσκει τον έρωτα της ζωής του, και η Lucy την έμπνευση να γίνει γιατρός.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz