Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Lost - iShow.gr
Lost
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Περιπέτεια
Δραματική
Μυστηρίου
Φαντασίας
Είδος
Δραματική περιπέτεια μυστηρίου και φαντασίας αμερικανικης παραγωγής 2004.
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
Ένας από τους ναυαγούς επιλέγεται να κατέβει στη μυστηριώδη καταπακτή. Παράλληλα, η Shannon συναντάει έναν γνωστό μέσα στη ζούγκλα.
Όταν η σχεδία εκρήγνυται o Michael και o Sawyer κράτιουνται από τα συντρίμμια της. Τσακώνονται και παραλίγο να τους φάει ένας καρχαρίας. Ο Jin δεν φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα. Στην καταπακτή ο Locke και η Kate φτάνουν σε μία αποκάλυψη.
Ο Jack, ο Locke και η Kate μαθαίνουν περισσότερα για την καταπακτή. Στο μεταξύ, ο Sawyer, ο Michael και ο Jin αναρωτιούνται αν αυτοί που τους αιχμαλώτισαν είναι άλλοι επιζώντες ή αν είναι οι περίφημοι «Άλλοι».
Ο απελπισμένος Michael πηγαίνει μόνος του στη ζούγκλα αποφασισμένος να βρει τον Walt, αλλά ανακαλύπτει ότι δεν είναι μόνος του. Ο Sawyer και ο Jin διατάζονται από τους απαγωγείς τους να τους οδηγήσουν στον καταυλισμό τους.
Η Shannon έχει πάλι οράματα με τον Walt, αλλά δεν μπορεί να πείσει τον σκεπτικιστή Sayid, ότι τα οράματα της είναι αληθινά.
48 μέρες πριν, η ουρά από την πτήση 815 πέφτουν στη γη. Οι επιζώντες προσπαθούν να ζήσουν, όταν μία άλλη ομάδα ανθρώπων στο νησί αρχίζει να τους απαγάγει.
Μεγάλη ένταση δημιουργείται όταν η ομάδα της Ana Lucia πέφτουν πάνω στον Sayid και σε άλλους επιζώντες.
Η παράνομη ζωή της Kate αποκαλύπτεται. Στο μεταξύ, οι επιζώντες θάβουν έναν δικό τους, ενώ η Kate ξενυχτάει προσέχοντας τον Sawyer, ο οποίος ψήνεται στον πυρετό. Ο Mr. Eko έχει μία έκπληξη για τον Locke σχετικά με την καταπακτή.
Ο Mr. Eko αναγκάζει τον Charlie να του υποδείξει που βρήκε το αεροπλάνο. Ο John Locke μαθαίνει τον Michael να πυροβολεί. Ο τελευταίος χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για να επικοινωνήσει με κάποιον που πιστεύει ότι είναι ο Walt.
Ο Jack, ο Locke και ο Sawyer ακολουθούν τον Michael, ο οποίος έφυγε για να βρει το γιο του. Εκεί συναντούν τους «Άλλους». Παράλληλα, μαθαίνουμε περισσότερα για το παρελθόν του Jack.
Οι επιζώντες φοβούνται ότι οι «Άλλοι» μάλλον επέστρεψαν όταν η Sun τραυματίζεται κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης προσπάθειας να την απαγάγουν.
Η μυστηριώδης Γαλλίδα, Danielle Rousseau επιστρέφει και οδηγεί τον Sayid σε έναν αινιγματικό αιχμάλωτο ο οποίος υποστηρίζει ότι έπεσε στο νησί.
Όταν το μωρό της Claire αρρωσταίνει, εκείνη είναι αποφασισμένη να επανακτήσει τη μνήμη της και να μάθει τι της συνέβη όταν είχε απαχθεί από τους «’Αλλους».
Ο Hurley αρχίζει να πιστεύει ότι το νησί τον επηρεάζει με έναν περίεργο τρόπο και η Libby προσπαθεί να τον στηρίξει. Στο μεταξύ, ο Henry Gale αποκαλύπτει νέες πληροφορίες σχετικά με την καταπακτή.
Προς έκπληξη όλων, η Rose αντιτίθεται κατηγορηματικά στην πρόταση του Bernard να σχηματίσουν ένα σήμα S.O.S. Ρομαντικά αισθήματα ξαναεμφανίζονται ανάμεσα στον Jack και την Kate, όταν μπαίνουν στη ζούγκλα.
Ο Jack και η Kate φέρνουν μαζί τους στον καταυλισμό έναν Michaelεξαντλημένο , καθώς και νέα για τους Άλλους. Στο μεταξύ, η Ana Lucia προσπαθεί να αποσπάσει την εξομολόγηση του φυλακισμένου.
Η επιστροφή του Desmond στο νησί ανοίγει τον ασκό των αποκαλύψεων σχετικά με τη ζωή του, αλλά και με το τι συνέβαινε τα τελευταία 3 χρόνια στην καταπακτή.
H επιστροφή του Desmond στο νησί φέρνει επανωτές αποκαλύψεις.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz