Αναζήτηση
Lost - iShow.gr
Lost  
2004
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Lost - iShow.gr
Είδος
Δραματική περιπέτεια μυστηρίου και φαντασίας αμερικανικης παραγωγής 2004.
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πληροφορίες
Σειρά
Περιπέτεια
Δραματική
Μυστηρίου
«Οι Αγνοούμενοι» («Lost») είναι ο τίτλος μιας αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς με θέμα την ζωή των επιζώντων ενός αεροπορικού δυστυχήματος σε ένα μυστηριώδες τροπικό νησί.
Όλα άρχισαν όταν ένα αεροσκάφος της Oceanic, που εκτελούσε την πτήση 815 από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας προς το Λος Άντζελες, ξέφυγε από την πορεία του και συνετρίβη πέφτοντας σ’ ένα νησί του Νότιου Ειρηνικού. Από τους 324 επιβάτες διασώθηκαν 48, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι όχι μόνο με τα στοιχεία της φύσης, αλλά και με μια σειρά από παράξενα φαινόμενα και απροσδόκητα δεδομένα. Ανακάλυψαν ότι στο νησί, που αρχικά το νόμιζαν ακατοίκητο, ζούσε μια ομάδα ανθρώπων ανεξιχνίαστης προέλευσης και εχθρικών διαθέσεων, οι «Άλλοι». Ανακάλυψαν επίσης κατάλοιπα εγκαταστάσεων επιστημονικής οργάνωσης, της πρωτοβουλίας DHARMA και αισθάνθηκαν την παρουσία άγνωστων δυνάμεων.

Οι Τζακ, Κέιτ, Χέρλυ, Σαγίντ, Σουν και ο γιος της Κλαιρ, Άαρον, γνωστοί και ως «Οι έξι Ωκεάνιοι» σώθηκαν και προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα κομμάτια της ζωής που είχαν πριν τη συντριβή του αεροσκάφους. Διαιωνίζουν το ψέμα προσπαθώντας να κρύψουν την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη. Όμως ο Τζακ κι ο Μπεν πρέπει να πείσουν τους υπόλοιπους να επιστρέψουν στο νησί, ώστε να σώσουν αυτούς που έμειναν πίσω. Αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο αφού ο Τζακ αντιμετωπίζει τα δικά του διλήμματα, η Κέιτ δεν μιλάει στον Τζακ, ο Χέρλυ είναι σε κλινική, ο Σαγίντ είναι δολοφόνος και η Σουν κατηγορεί τον Τζακ για το θάνατο του Τζιν. Το θέμα είναι να εντοπίσουν το νησί αφού ο Μπεν μετακίνησε το στίγμα. Πίσω στο νησί, οι επιζώντες βρίσκονται μπλεγμένοι σε παράξενες καταστάσεις, που οδήγησαν στο θάνατο του Λοκ.

Τόσο στον κόσμο όσο και στο νησί, οι παρέες, οι οικογένειες, φίλοι και εχθροί πρέπει να εξακολουθήσουν να συνεργάζονται ώστε να μείνουν ζωντανοί. Ανακαλύπτουην συχνά πως τίποτε δεν είναι αυτό που δείχνει, αφού ο κίνδυνος και το μυστήριο καραδοκούν σε κάθε γωνιά. Άνθρωποι που εμπιστεύονται στρέφονται εναντίον τους. Ακόμη κι οι ήρωες έχουν μυστικά.

Η σειρά είναι δημιουργία των J.J.Abrams, Damon Lindelof και Jeffrey Lieber και προβάλλεται στις Ηνωμένες Πολιτείες στο κανάλι ABC και στην Ελλάδα στο κανάλι Filmnet. Επίσης, από τις 23 Φεβρουαρίου 2006, το κρατικό κανάλι ΝΕΤ προβάλλει την σειρά, ξεκινώντας από την πρώτη περίοδο. Προβάλλεται και στην Κύπρο από την κρατική τηλεόραση (ΡΙΚ) και το συνδρομητικό κανάλι LTV.
Την πρωτότυπη μουσική έχει συνθέσει ο Michael Giacchino.
Συμμετέχουν
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551