Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Big Bang Theory - iShow.gr
The Big Bang Theory
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κωμωδία
Είδος
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2008-2009.
Διάρκεια
22'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2018-2019. Μια γυναίκα που μετακομίζει σε ένα διαμέρισμα δίπλα σε δύο λαμπρούς αλλά αντικοινωνικούς φυσικούς επιστήμονες, τους δείχνει πόσο λίγα ξέρουν για τη ζωή έξω από το εργαστήριο.
Μετά τον γάμο τους, ο Σέλντον και η Έϊμι απολαμβάνουν με τον δικό τους τρόπο το ταξίδι του μέλιτος. Η Πένι και ο Λέοναρντ ανακαλύπτουν με τρόμο ότι είναι άβολα παρόμοιοι με τους γονείς της Έιμι. Εν τω μεταξύ, ο Ρατζ προσβάλλει τον αστροφυσικό Νιλ Ντεγκράς Τάισον.
Ο Σέλντον και η Έϊμι αγωνιούν για το τι 'τέλειο δώρο' τους έφεραν για το γάμο τους ο Λέοναρντ και η Πένι. Εν τω μεταξύ, ο Ρατζ αποφασίζει ότι θέλει να νοικοκυρευτεί επιτέλους και ζητάει από τον πατέρα του να αναλάβει εκείνος την υπόθεση του γάμου του.
Ο Λέοναρντ αναλαμβάνει τη διανομή ορισμένων επιπλέον πανεπιστημιακών κεφαλαίων με τη μορφή επιχορήγησης. Αυτό γίνεται αφορμή για να δέχεται μεγάλες πιέσεις από όλους. Η Πένι εντυπωσιάζεται αρχικά από την αποφασιστικότητα του Λέοναρντ αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Ο Σέλντον προσπαθεί να πλησιάσει τον πατέρα της Έιμι και να βρουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Όταν όμως ο Χάουαρντ καταφέρνει να κερδίσει την καρδιά και την παρέα του κ. Φόλερ, ο Σέλντον δεν έχει άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να αποκτήσει την εύνοια της κας Φόλερ.
Ο Σέλντον και η Έιμι αισθάνονται μεγάλη απογοήτευση όταν μαθαίνουν από μια απροσδόκητη πηγή ότι θεωρία τους όχι μόνο έχει ήδη ανακαλυφθεί αλλά και διαψευσθεί! Εν τω μεταξύ, η Μπερναντέτ ζητάει από τη Ντενίζ, τη φίλη του Στιούαρτ, να της μάθει πως να παίξει ένα videogame.
Ο Σέλντον και η Έιμι εξακολουθούν να έχουν κακή διάθεση επειδή θεωρία τους δεν ήταν σωστή αλλά μια ταινία VHS από το παρελθόν του Σέλντον τον εμπνέει να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες του.
Δύο φυσικοί από το Σικάγο αποδεικνύουν τυχαία τη θεωρία της σούπερ ασυμμετρίας του Σέλντον και της Έιμι και αυτός τους θέτει υποψήφιους για ένα βραβείο Νόμπελ. Ο Λεόναρντ όμως επισημαίνει ότι τα βραβεία συνήθως πάνε στους πειραματικούς επιστήμονες, αντί των θεωρητικών, όπως ο Σέλντον.
Ο νέος γείτονάς του Χάουαρντ και της Μπερναντέτ, ο Άντι, χρησιμοποιεί προβολείς τοποθετημένους στο μπαλκόνι του, οι οποίοι τους ενοχλούν. Μελετώντας αν τα φώτα συμμορφώνονται με τον κώδικα της πόλης, καταφεύγουν στον Σέλντον για να τους βοηθήσει με τη γραφειοκρατία.
Ο Λεόναρντ λέει στον Ζακ και τη Μαρίσα ότι θα γίνει δότης σπέρματος και θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί, αλλά η Πένι προσπαθεί να τον ξελογιάσει ενώ γνωρίζει πως ο άντρας της θα πρέπει να απέχει από τα συζυγικά του καθήκοντα για λίγες μέρες.
Ο Γουίλ Γουίτον μπαίνει πάλι στο στόχαστρο του Σέλντον και της παρέας του όταν ανακαλύπτουν πως οργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά παιχνιδιού με διάσημους καλεσμένους. Ο Σέλντον μαθαίνει πως ο Στιούαρτ θα λάβει μέρος κρυφά από εκείνους και η παρέα τον αναγκάζει να παραιτηθεί.
Η Πένι και η Μπερναντέτ ταξιδεύουν μέχρι το Σαν Ντιέγκο με αφορμή ένα συνέδριο φαρμακευτικών πωλήσεων και ο Χάουαρντ αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών. Τα προβλήματα και τα απρόοπτα ξεκινάνε όταν ο Σέλντον βρίσκει ένα βιβλίο σχετικό με παιδιά.
Όταν οι αντίπαλοι του Σέλντον και της Έιμι, Πέμπερτον και Κάμπελ, φαίνεται να έχουν κατακτήσει το αμερικάνικο κοινό με την περιοδεία τους, το αγαπημένο μας ζευγάρι προσπαθεί να πάρει με το μέρος του, τρεις από τους μεγαλύτερους επιστήμονες του αιώνα.
Η ιδέα του τι θα σήμαινε για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο αν η Έιμι κέρδιζε ένα βραβείο Νόμπελ, προκαλεί μεγάλη ψυχική αναστάτωση στην Έιμι. Εν τω μεταξύ, ο Ραζ και ο Χάουαρντ προσπαθούν να ξαναζήσουν τις παλιές καλές μέρες.
Ενώ ο Ραζ ανησυχεί ότι οι άνθρωποι δεν θα τον πάρουν σοβαρά στο δικό του επιστημονικό πεδίο, η Πένι ενθαρρύνει τον Λέοναρντ να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να διεκδικήσει όσα του αξίζουν επαγγελματικά.
Ο Μπάρι Κρίπκε δίνει μια σοβαρή πληροφορία στον Σέλντον και την Έιμι σχετικά με τον δρ. Πέμπερτον, που αν τη χρησιμοποιήσουν θα κατέστρεφαν τις πιθανότητες του για το βραβείο Νόμπελ. Το ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα.
Ο Λέοναρντ εκπλήσσεται ευχάριστα όταν έρχεται να τους επισκεφτεί η μητέρα του, Μπέβερλι και είναι πραγματικά ευγενική μαζί του. Μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί.
Ο Σέλντον και η Έιμι ξενυχτάνε περιμένοντας το τηλεφώνημα από την Επιτροπή των βραβείων Νόμπελ. Μετά από μια τηλεφωνική φάρσα του Κρίπκε, τους ανακοινώνεται ότι κέρδισαν το βραβείο Νόμπελ στη Φυσική για το έξοχο ασυμμετρικό έργο τους.
Κάθε τέλος, είναι μια καινούρια αρχή... Ο Σέλντον και ο Λέοναρντ επισκευάζουν το μοντέλο μορίων DNA του Σέλντον καθώς όλοι προετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη Σουηδία για να παρευρεθούν στην τελετή των βραβείων Νόμπελ.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz