Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Happy Endings - iShow.gr
Happy Endings
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κωμωδία
Συντελεστές
Κύκλοι
1
1
2
3
Ο γάμος της Alex και του Dave υποτίθεται πως θα έπρεπε να είναι η πιό ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, μέχρι που η Alex αφήνει τον Dave να την περιμένει στο βωμό. Ο χωρισμός θα επηρεάσει της ζωές όλων των παρευρισκομένων.
Μετά το μπάχαλο με το γάμο η Alex και η Penny ξεκινάνε μια σειρά βραδινών εξόδων, συμπεριλαμβάνοντας ένα μάθημα μαγειρικής με έναν ενοχλητικό σεφ. Ο Dave μετακομίζει στου Max που τον πείθει να βρει τον παρεισδύων στο γάμο του.
Οι Alex και Dave, είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι μπορούν να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο, πείθουν και την υπόλοιπη παρέα να πάνε σε συναυλία των Barefoot Pedaler, μια μπάντα που ήταν μεγάλη τις ημέρες του κολλεγίου.
Η Alex και ο Dave οργανώνουν, στο σπίτι τους, δείπνο για την Ημέρα των Ευχαριστιών, ενώ ο Dave κλέβει την παράσταση, όταν προσπαθεί να μοιραστεί την προσωπική του κληρονομιά, και τη σχέση με τους Ινδιάνους Νάβαχο.
Ο Brad αντιστέκεται στην ιδέα της Jane για φιλίες με ένα νέο ζευγάρι που έχει διαλέξει. O Max και ο Dave προσπαθούν να καταλάβουν γιατί εξαφανίζονται πράγματα από το διαμέρισμά τους.
Η οικογένεια Kerkovich μαζεύεται σε μια μεγάλη γιορτή, ενώ ο Max αναζητά τον νέο κολλητό που θα αντικαταστήσει την Penny.
Ο πατέρας του Brad έχει έρθει στην πόλη για ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων είναι ενθαρρυντικά, καπού εκεί ξεκινά να ταλαιπωρεί τον Brad. H Penny ενθουσιάζεται όταν γνωρίζει έναν πανέμορφο Ιταλό.
Ο Brad και η Penny σπάνε κατά λάθος το αγαπημένο ενθύμιο της Alex από την παιδική ηλικία της, και ύστερα προσπαθούν να το ξανακολλήσουν.
Η Penny και η Alex μπλέκονται με ένα δημόσιο πρόσωπο, ενώ ο Max προσπαθεί να βρει τη γκέι περσόνα του.
Όταν ο πρώην της Jane, Ryan, έρχεται στη πόλη για επίσκεψη, ο Brad εκπλίσσεται από το γεγονός ότι ο Ryan είναι στην πραγματικότητα γυναίκα.
Όταν η παρέα κάνει πλάκα στον Max, κάνοντάς τον να νομίζει ότι κέρδισε ένα μεγάλο τζακ ποτ στο λότο, εκείνος ορκίζεται να πάρει εκδίκηση όταν εκείνοι δεν το υποψιάζονται.
Όταν η αρραβωνιασμένη Penny μαθαίνει ότι ο Pete θέλει να κλεφτούν, η συντονίστρια του γάμου τους θα πάει το ζευγάρι μαζί με την υπόλοιπη παρέα σε μια έκθεση γάμων, με την ελπίδα πως ο Pete θα αλλάξει τελικά γνώμη.
Όταν ο Terry, o ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου , λέει στον Brad ότι ίσως κλείσει το γυμναστήριο ο Brad αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες του και τη βοήθεια της παρέας για να στηρίξει τους Chuckles και Huggs.
"Ο Max γνωρίζει ένα όμορφο κορίτσι με εισιτήρια διαρκείας για τους Bulls, κι έτσι αναγκάζεται να προσποιηθεί ότι είναι άντρας, φυσικά!
Όταν ο Max δοκιμάζει τον κομμωτή της Jane και της Alex, Krisjahn, μαθαίνει κάποια κουτσομπολιά για τα κορίτσια, αλλά το μεγάλο του στόμα μπορεί να προκαλέσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανάμεσα στις αδερφές Kerkovitch.
Με το γάμο να πλησιάζει, η Penny αποφασίζει να βρει τον χαμένο πατέρα της Roy. Η συνάντηση είναι αρκετά αμήχανη αλλά η Alex προτρέπει την Penny να είναι αισιόδοξη, ενώ η Jane είναι πιο δύσπιστη.
Όταν ο Brad και η Jane οργανώνουν μια βραδιά παιχνιδιών αποκλειστικά για ζευγαράκια, το έντονο κλίμα ανταγωνιστικότητας οδηγεί την Penny σε μια απρόσμενη κίνηση.
Η Penny επιμένει ότι είναι μια χαρά μετά το χωρισμό της από τον Pete, αλλά η παρέα έχει τις αμφιβολίες της όταν εκείνη γράφει το έργο: «Μαύρη Πανώλη: Μια ερωτική ιστορία» και ζητά από τον Derrick και το θίασο του να το ανεβάσουν.
Η παρέα ξαφνιάζεται όταν η Penny αντιδρώντας στο χωρισμό της κάνει σχέση με τον τελευταίο άνθρωπο στη γη που θα διάλεγαν γι’ αυτήν – τον Car Czar (Rob Corddry).
Ο πρώην συγκάτοικος Chase, του οποίου τη ζωή κατέστρεψε ο Max, λέει ότι θέλει να τον εκδικηθεί κάνοντάς του ακριβώς το ίδιο. Η ζωή όμως του Max είναι τόσο αξιολύπητη που χειρότερα δε γίνεται.
Η μητέρα της Penny, Dana, και ο μπαμπάς του Dave, Big Dave, βρίσκονται στη πόλη και η σχέση τους όχι μόνο γίνεται πιο δυνατή αλλά αποφασίζουν να υιοθετήσουν μαζί κι ένα μωρό.
Η τρίτη αδερφή Kerkovich, η Brooke, είναι η αρχηγός της ομάδας και η Jane έχει αναλάβει τη διοργάνωση του γάμου της τέλειας και ξεχωριστής μεγαλύτερης αδερφής τους.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz