Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Good Fight - iShow.gr
The Good Fight
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
3
3
4
5
Το 2020 ήταν μια σκληρή χρονιά για όλους... Μια αναδρομή στο προηγούμενο έτος αποκαλύπτει πώς η Νταϊάν Λόκχαρτ κι η ομάδα της στο δικηγορικό γραφείο 'Ρέντικ, Μπόουζμαν Λόκχαρτ' βίωσαν τα σημαντικά γεγονότα που έπληξαν τον κόσμο.
Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου εύκολα για την Νταϊάν και τη Μαρίσα στη δικαστική αίθουσα του ιδιότροπου δικαστή Χαλ Γουάκνερ. Στο μεταξύ, η Κάρμεν Μόγιο αποδεικνύεται μια πολύ αποτελεσματική αλλά υποτιμημένη νέα συνεργάτρια.
Ο Κερτ αποκαλύπτει στην Νταϊάν ότι αναγνώρισε το πρόσωπο ενός καταζητούμενου άντρα που συμμετείχε στην εισβολή στο Αμερικανικό Καπιτώλιο. Παράλληλα, η Μαρίσα επισκέπτεται την αυτοσχέδια δικαστική αίθουσα που έφτιαξε ο Γουάκνερ.
Όταν ένα στέλεχος μιας ψηφιακής πλατφόρμας ζητά από τη Λιζ να αξιολογήσει τα κείμενα ενός κωμικού, ένας μεγάλος καβγάς ξεσπά ανάμεσα στους δικηγόρους του γραφείου σχετικά με την κωμωδία, την ελευθερία του λόγου και τη λογοκρισία.
Ο προσφάτως αποφυλακισθείς Όσκαρ Ρίβι ζητά από την Κάρμεν να καταθέσει μήνυση ενάντια στο νοσοκομείο Χάρμπορ, γεγονός που φέρνει τον Τζέι αντιμέτωπο με επώδυνες μνήμες. Παράλληλα, η Νταϊάν φτάνει στα άκρα για να βοηθήσει τον Κερτ.
Μετά τα ανώνυμα μηνύματα μίσους για τον Τζούλιους και την Νταϊάν από τους συνεργάτες του γραφείου, η θέση της Νταϊάν τίθεται για άλλη μια φορά υπό αμφισβήτηση. Μα και στο σπίτι, η έμπειρη δικηγόρος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.
Η Μαρίσα καλείται να αναλάβει τη δικαστική δίωξη δύο αντικρουόμενων υποθέσεων. Παράλληλα, η Νταϊάν και η Λιζ συνεργάζονται σε μια σημαντική υπόθεση εναντίον της αστυνομίας του Σικάγο και η ένταση μεταξύ τους κορυφώνεται.
Η Λιζ και η Νταϊάν πασχίζουν να πείσουν τον Ντέιβιντ Λι και τα αφεντικά από το Ντουμπάι να δεχτούν τη νέα τους συνέταιρο. Παράλληλα, ο Όσκαρ Ρίβι προσπαθεί να νομιμοποιήσει την επιχείρηση κάνναβης, μα συναντά απρόσμενες δυσκολίες.
Στο φινάλε του 5ου κύκλου, η Μαρίσα ενισχύει την υπερασπιστική γραμμή του Ματέο. Εντωμεταξύ, η Κάρμεν, η Λιζ και η Αλέγκρα υπερασπίζονται τον Όσκαρ Ρίβι, καθώς οι κατήγοροι προσπαθούν να τον κλείσουν πάλι στη φυλακή.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz