Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Melissa and Joey - iShow.gr
Melissa and Joey (Melissa & Joey)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κωμωδία
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2010
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Όταν η αδελφή της καταλήγει στην φυλακή και ο κουνιάδος της φεύγει μετά από σκάνδαλο, η Mel πρέπει να προσέξει τα ανίψια της. Απροσδόκητα, η βοήθεια που χρειάζετε έρχεται απ'τόν Joe, ο οποίος απεγνωσμένα ψάχνει για δουλειά.
H Mel τα φτιάχνει με έναν τύπο με περίεργα κίνητρα. Ο Joe ασχολείται με το πως θα του επιστραφούν τα υπάρχοντα του από την πρώην γυναίκα του. Η Lennox προσπαθεί να κάνει φιλίες στο καινούργιο σχολείο της.
O Joe φοβάται πως το να είναι νταντά θα τον αποτρέψει από το να έχει ερωτική ζωή. Η Mel φοβάται πως ένας ερωτικά απογοητευμένος Joe θα σήμαινε το τέλος του γκουρμέ φαγητού, οπότε τον βοηθάει να κανονίσει ραντεβού.
Η Mel αποδοκιμάζει τον νέο έρωτα της Lennox, ενώ και η ίδια τα έχει φτιάξει με ""κακό παιδί"". O Joe αναδιοργανώνει την ντουλάπα της Mel.
H Mel τιμωρεί την Lennox επειδή δεν διαβάζει και κινδυνεύει να μείνει στo μάθημα της χημείας. Ωστόσο, ο πατέρας της Mel, που εμφανίζεται απροσδόκητα, υπονομεύει την δικαιοδοσία της.
Η Mel βλέπει τον Joe να συναντιέται κρυφά με μια κοπέλα που ονομάζεται Tessa στο υπόγειο. Όταν αρχίζει να κατασκοπεύει, καταλαβαίνει ότι ο Joe και η Tessa εχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τον κουνιάδο της.
H Mel προσπαθεί να χτίσει τη δημόσια εικόνα της και προσκαλεί έναν δημοσιογράφο από τη τηλεόραση να κάνει μια ιστορία πάνω στην ίδια και τα παιδιά.
Η Mel συμφωνεί να συμμετάσχει σε ένα τοπικό «Dancing with the Stars» για φιλανθρωπικό σκοπό.
H Mel πρέπει να αποδείξει ότι όλοι οι εργαζόμενοι της είναι πολίτες των ΗΠΑ. Ωστόσο, το δικαστήριο έχει κλητεύσει όλα τα χαρτιά του Joe για την εκδίκαση του διαζυγίου του.
H Mel είναι ενθουσιασμένη που η Lennox τα έχει φτιάξει με το γιό του δημάρχου.
H Mel προσπαθεί να ενθουσιάσει τα παιδιά για τον εορτασμό των αποκριών, ενώ ο Joe ακούει θορύβους που προέρχονται απί τη σοφίτα.
Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, για το καινούριο τηλεοπτικό σόου όπου πρωταγωνιστεί, αποκαλύπτει την πλοκή του σεναρίου με αποτέλεσμα να κάνει έξαλλο την παραγωγό της σειράς. Ο Τζόι πρέπει να σκεφτεί κάτι για να σώσει τον ρόλο του στο σίριαλ.
Ο Joe έχει αναζωπηρώσει των έρωτα με την πρώην γυναίκα του, Tiffany (Megas Hilty). Όταν η Tiffany συναντά τη Mel, της αποκαλύπτει ότι έχει κρατήσει ένα μυστικό από τον Joe.
Ο Joe αρχίζει να ενδιαφέρεται για τη προσωπική γυμνάστρια της Mel. H Lennox προσπαθεί να γίνει φίλη του Beckett.
Ένα δείπνο μεταξύ της Mel, ενός Ιάπωνα επιχειρηματία, και του Joe, που λειτουργεί ως μεταφραστής, αποδεικνύεται αμήχανο.
Παρά τα όσα του έχουν συμβεί φέτος, ο Joe αποφασίζει να πάει στη συγκέντρωση των πρώην συμμαθητών του για να αποδείξει ότι είναι ακόμα στο παιχνίδι.
Η Lennox προσεγγίζεται σε ένα εμπορικό κέντρο για να γίνει μοντέλο, αλλά πρέπει να πάρει την άδεια της Mel. Η Mel από τη πλευρά της δεν είναι και τόσο ζεστή στην ιδέα μέχρι που μαθαίνει...το μισθό.
Η Mel οργανώνει το γάμο της ομοφυλόφιλης ξαδέλφης της με προϋπολογισμό $5.000 δολάρια.
Η Mel βάζει τον Joe εθελοντή για μια φιλανθρωπική δημοπρασία στο σχολείο, αλλά ο νικητής της δημοπρασίας μπορεί να έχει απώτερα κίνητρα.
Όταν η Mel φέρνει σπίτι έναν ξενέρωτο τύπο, ο Joe αρχίζει τα πειράγματα.
Η Μel ξεκινάει ένα ειδύλλιο με νεαρότερο άντρα.
Ο George οργανώνει πάρτι για να γνωρίσει τους φίλους του η Mel. O Joe κάνει παρατήρηση στη πρώην συζυγό του, επειδή βγήκε σε ραντεβού, στο στέκι τους, ανήμερα της επετείου τους.
Η Mel προβληματίζεται από τη σχέση της με τον George. Ο Ryder γνωρίζει τους γονείς της Holly.
Ο πατέρας της Mel επιστρέφει για να προωθήσει το νομοσχέδιο στο οποίο αντιτίθεται η Mel.
O φωτογράφος αδελφός του Joe, Tony, επισκέπτεται την οικογένεια. Η Mel έχει εντυπωσιαστεί με τις φωτογραφίες του και του ζητά να πάρει μερικά πλάνα της.
Οι ενέργειες του Joe βάζουν σε μπελάδες τον Ryder στο σχολείο, ενώ με τη βοήθεια της Mel, η Lennox τρυπώνει κρυφά σε συναυλία ακατάλληλη για ανηλίκους.
Η Mel και ο Joe έρχονται σε διαφωνία με γείτονα σχετικά με ένα ιδιοκτησιακό θέμα. Ο Ryder γυρίζει ένα σποτάκι κοινωνικού περιεχομένου, με πρωταγωνίστρια τη Lennox.
Η Mel πείθει το Joe να ακολουθήσει τη Lennox στο χορό του σχολείου, ενώ η Holly ζηλεύει τον Ryder.
Στο τέλος του πρώτου κύκλου, η Mel και ο Joe έρχονται αντιμέτωποι με μια δύσκολη απόφαση, όταν ο Joe παίρνει κάποια χρήματα στα χέρια του.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz